Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) Enhanced Edition icin tonla patch note var: https://steamcommunity.com/games/Pathfinder_Kingmaker/announcements/detail/1618395407155600410 oh be : - New: it is now possible to respec your characters. - New: story quests that have a time limit will now display a timer once there's only 2 months left. - New: kingdom events that can lead to the destruction of your kingdom will now also tell you which quest must be completed to save the kingdom. This info will be displayed in the kingdom event card. - New: a faster running speed option! Haziran 6, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 of abi bugli yine, 3 saatlik gameplay sacma bir bug yuzunden yandi... tek save ilerleniyor bir de. enlarge person cok kullanmayin, karakterler saga sola takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 bende oyle tahmin etmistim, henuz kurmadim tekrar o yuzden 40gb onyuzbin bugla gelip sonra birden tek update ile mucize olacak degil 3-5-10 gb patchler gelsin gene, e3 sonrasi bakarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 reduce person basınca takılma geçmiyor mu? birde zone değişiminde veya kamp alanında bi karakter takılıp gelemiyor olsa bile çalışması lazım bir de böyle durumlarda f11 yapıp bug report yollayın katkınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) ya kapinin arkasina takildi karakter, o arada dusmanlar fln geldi onlari temizleyince auto-save yapti. challenging'de 4-5 run yaptim da level scaling baya zorluyor 8-9'dan sonra. yani ustunde 3-4 buff olan 90hp full magical giyen barbarian'in 1 shot olmamasi lazim, acayip caster'lar ve packlord fln geliyor... Haziran 7, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 3. hotfix cikti 10 gunde fln bakilabilir, bambaska bir oyun olmus bu DLC ama bastan bunu cikartmalilardi. race'lerin stat'lar bile degismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 racelerin nesi değişmiş göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) yani ben bir kac build baktim youtube'dan statlar tutmuyordu, bir de her sey fixlenmis oyundaki. (cleave, vital strike vs. bugliydi) su turn-based mod tavsiye ederim yeni basliyorsaniz veya son DLC'yi oynayacaksaniz: Spoiler bu oyunun combat sistemi initiative roll'a dayaniyor, o yuzden bu sistem icin kolay oynanis sunuyor. baska modlar var tavsiye edilen ama ben vanilla oynuyorum: 1- https://www.nexusmods.com/pathfinderkingmaker/mods/26 2- https://github.com/jennyem/pathfinder-mods bir de 2.0.3 patch'ini kurun, AC armor bonuslar bugli release'de x2 hesapliyor. (34 AC giant spider falan geliyor, nerdeyse gamebreaking bug) hotfix'siz oyun bozuk. + "resting removes negative effects" oynuyorum. diger turlu cok zor oyun. Haziran 12, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 18gb patch gelmis, daha turkiyeye gelmeden patchlemistim yine gelmis mk. Kim cekecek o kadar gb i simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 gelen classlarla sıfırdan party i daha farklı yaparak başlıyım. valerie yi kinetic knight olarak levellarım (muhtemelen air - earth). amiri yi de sword+shield two weapon fighting slayer deniyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 air derken electric energy blast seçiyorsun di mi yoksa 2 physicalla işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Yav bazen combat log bozuluyor, bir de her çıktığımda sync ediyor birşey download ederek oyun niye böyle saçma birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Savelerini steam cloud a yüklüyor sync o yüzden. Yalnız save dosyaları 1gb ı falan rahat geçtiğinden baya uzun sürüyor snyclemesi hatta yer kalmayıp error almak da mümkün. Ben iki ayrı bilgisayarda oynadığım dönemlerde kendim elle drive a syncliyordum oyunun savelerini. Combat log da para verenlerde bozulmuyor. Sen de para verirsen seninki de bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 (düzenlendi) On 26.06.2019 at 11:35, LethE dedi ki: air derken electric energy blast seçiyorsun di mi yoksa 2 physicalla işin zor evet, bilhassa touch atak olan bişey seçiyorum. fire a immune çok şey var diye onu salladım. On 12.06.2019 at 12:38, Goering dedi ki: yani ben bir kac build baktim youtube'dan statlar tutmuyordu, bir de her sey fixlenmis oyundaki. (cleave, vital strike vs. bugliydi) mercenary lerle ana karakterin statları farklı oluyor. belki ondan statlar tumuyor gibi görünebilir. Haziran 28, 2019 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Regongar en keyifli karakter ya . Bir de muhabbeti en bomba olan o heh . Şu build'i yapın https://fextralife.com/pathfinder-kingmaker-builds-regongar-the-dragon/ ama Level 10'dan sonra fln. oynayın regongar ile. Oyun başı çok güçsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ben bunu bu indirimde alacam galiba da pathfinder kurallarını ne kadar takip ediyor, hangi feat, prestige class vs var görebileceğimiz bi yer var mı? masaüstünde yaptığım char'ları yapabiliyor muyum stat olarak bakayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 şu ana kadar masaüstüne en sadık yapılan crpg sanırım. bu iyi bişey mi tartışılabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 On 28.06.2019 at 13:31, Raze dedi ki: ben bunu bu indirimde alacam galiba da pathfinder kurallarını ne kadar takip ediyor, hangi feat, prestige class vs var görebileceğimiz bi yer var mı? masaüstünde yaptığım char'ları yapabiliyor muyum stat olarak bakayım diyorum Bazı eksikler var yine, şu spell arcana featleri yok shocking graspı lvl2 olarak yapıp 10d8e kadar yükseltme muhabbetleri vb, onun harici baya sadık masaüstü PF sistemine. Almadan illa denemek istiyorsan "ödünç alıp" editörle para ve xp verebilirsin ilk karaktere. Prologue u oyna bi 15dk falan, sonra ilk townda 5 tane merc kiralayıp tüm seçeneklere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Temple of elemental evil daha iyiydi bence mekanik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Turn-based modu yapmislar: https://www.nexusmods.com/pathfinderkingmaker/mods/109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 bunun son durumunu bilen var mi? hala patch liyorlar mi? yeni oyun baslasam mi diyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 bug mug kalmadı öyle. Beyler 200 saat oldu oyun bitmiyor Bunun bir 30 saati fln. afk ile geçmiştir 1 gün acık unutmuşum fln. O kadar uzun oyun yapmışki adamlar şaşırdım kaldım. Başkası olsa 5 tane dlc döşerdi (dlc'leri yarım bıraktım artık oynamıyorum bile şu an yüklü ama pass geçiyorum yoksa bitmeyecek asdaf) Baya baya seslendirmeli fln. yani uzatmışlar oyunu ama uzatmış olmak için degil emek harcanmış bayağı. Son yıllarda cıkmış türünün en iyi oyunu. Keşke şu hali ile release etselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 yeni duyuru gelecek bunlardan:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 2. pathfinder oyunu da, nerde hangi campaignde geçtiğini çözemedik hala. Millet bu puzzle resminin sınırlarını ülke sınırı diye algılayıp campaign maplerle eşleştirmeye çalıştı ama şimdilik nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 bikac ay once yeni AP oynamaya basladik demislerdi, kingmaker oncesine gitmezler herhalde, yenilerden olur bence 15 tane falan secenek var iste, hepsi uygun degil zaten oyle dev gibi 200h campaign cikarmaya. War for the Crown falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar