RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Yılbaşına kadar patchlerle anca kıvama gelir oyun, biz de kristmıs indiriminde alırız mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Forumlarda bahsedildigini gormedim ama su anda wings featini herkes alabiliyor. Normalde sadece aasimarlar icindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Sanırım birde sorcererlar alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 benimde clericimde fireball var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Fire domain sectiysen olur. su an harrim den octavia ya kadar herkes kanat takabiliyor :/ bildigin bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Lan adamlar 22'sinde buyuk patch yapicaz dememis ki, 22'sinden once buyuk patch yapmiycaz demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 20 sinde 7 küsür gb indiriyordu bıraktım, büyük derken bundan daha mı büyük olacak? 30-40 gb mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Valla orasini da anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Abi adamlar cok hızlı patch yapıyor ve 300mb ise patch , bunlar komple aynı kısmı katıp dl yaptırıyorlar oluyor sana 300 mb - 5 gb PUBG style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 hotfix geldi beyler. canlandıralım buraları. 400mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ya dün gece indirdi 7gb kapattım bilgisayarı, bu akşam oynarım diye, bu akşama yine oynayamazsam ana avrat giriyorum yorumu steam e ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 pec geldi bugun yine sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 beleş dlc geldi, bloodstains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bana bloody mess gelmiş ama hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 kan dlcsini ayri satanlar dusunsun simdi *cough cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 stag lorddan önce technic lige gitmemek 1 aydır giremiyorum map'e diye ağlıyordum meğer ise bir bug değilmiş. quest fail oldugundan gidilmiomuş. bug kısmı ise sadece questin fail oldugunu söylemiyor olmasıymış stag lordu öldürünce patchde düzeltmişler bugün. ağızlarına sıçtıklarım o zaman bileydim geri döner kurtarırdım. üstüne 25 saat oynadım oyunu. şimdi orada edinilen 2 tane companion yalan oldu galba (octavia ile regongar). tadım kaçtı baştan mı başlasam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 nası yani teknik lige stag lord'dan sonra gidilmiyor mu diyorsun? ben sonra gittim diye hatırlıyorum. yoksa başka bişi yaptın da mı fail'lendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 gidilmiyor fail oluyormuş quest direk. yanlış hatırlıyon belki. bilemedim. şurada dönmüş muhabbeti. https://steamcommunity.com/app/640820/discussions/0/3393916911749513573/?l=turkish&ctp=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 olabilir ya bilemedim. girmiyorum 10 gündür falan. girince jurnali açıp bakıcam ama tarihe mutlaka. oyun girilmesin fail olsun diye yapılıp sonra bana bug olmuş da olabilir ama lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 hiç giremiyorsan daha sonra varrask maden almaya yolluyor oraya o zaman da yapamayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 oyunda favori düşman belirlemek için kimleri önerirsiniz? insan ve goblin aldım ilk seviyelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Bu ilkeler ışında belirleyebilirsin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 dediğim gibi, human ve goblins aldım, outsider, monstrous humanoids, aberrations ile mi devam edeyim? :) şaka bir yana aslında beasts veya animals (?) almak lazımdı galiba boşa goblin aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 O kadar patch geldi hala her girdigimde farkli sehir cikiyor. Bazen upgradeli bazen upgradesiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar