Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Selam, Lenovo x1 kullanıyorum, i7, 8GB Ram SSD falan var. Chrome ilk çıktığında firefox'tan sıkılıp Chrome'a geçmiştim. Aradan kaç sene geçti bilmiyorum ancak canıma tak etmiş durumda. Şu anda 3 tab açık, processes'de gördüğüm Chrome işlemi 14 ve toplam yediği RAM 700MB. Bu normal mi ? Sayfa açıyorum takılıyor, yüklemiyor, donuyor vs. Youtube'dan bir şey izlemeye çalıştığımda saçmalıyor, kare falan atlıyor. Topu topu 3 tane extension var Imagus, Reddit eklentisi falan filan. Chrome'un bu yavaşlığından muzdarip olan var mı ? Firefox veya başka bir tarayıcı tavsiye eder misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 3 tabta 550mb yiyormuş benim alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 real ile virtual memory usage'i karistiriyorsunu sanki siz. SATA disk kullaniyosaniz odur bir ihtimal derdiniz. SSD'ye gecin rahat edin. Ram'iniz yetmiyorsa ram ekleyin bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 windows task manager hangisini gösteriyor virtual usge'tır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ben evde Firefox kullanıyorum son bir kaç aydır. Daha akıcı gibi. Yer imlerini aktarmak da çok kolay şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 1-2 gundur Opera deniyorum. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Chrome çok sayıda tab olduğunda sıçıyor, bi de uzun süre açık kalınca sıçıyor. Ama 3 5 tab ile yavaşlamaz yani. Firefox daha hantal geliyor bana genel olarak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Mobil sync kullanmiyorsan Vivaldi var cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 gerge'yi gordum hipster bisi yazmistir kesin diye tikladim yanilmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ya ben nedense evde firefox işte chrome kullanıyordum, firefoxla 2004te falan tanıştım daha da kopmadık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bende yeniden Firefox'a döndüm, tasarımı da azıcık iyileştirseler keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ben de 10 yıldır filan firefox kullanıyorum ama nedeni awesome bar, canına okudular son 2-3 yıldır. hız bakımından chrome daha hızlı yazılımın çalışma hızı olarak ama awesome bar ile firefox daha az zaman harcatıyor sayfalara ulaşırken, o bakımdan ben çalışacağıma pc çalışsın deyip kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 orc_lord said: Bende yeniden Firefox'a döndüm, tasarımı da azıcık iyileştirseler keşke.. Iyi bir haberim var oyleyse, GUI tamamen degisiyor Firefox 57 ile. XUL da kaldiriliyor ama, onu kullanan eklentileriniz calismayacak artik (Awesome Bar'da sorun yok). Buradan bakiniz: https://people-mozilla.org/~shorlander/projects/photon/Mockups/windows-10.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 evet ff ile ilgili en büyük kötü haber o, tab groups'u kaldırdılar ve onu devam ettiren addon da kırılıyor ve tekrar yapılamayacak. addon geliştiricilerin çoğu ff'i bırakacak ff57'de, önemli iş yapan benzer çoğu addon'u öldürecek tekrar yapılamayacak şekilde. mozilla'nın anlamadığı şey biz chrome istesek chrome kullanırız zaten. ms'in apple'ın tuzağına düştüğü tuzağa düşüyorlar. awesome bar da olmasa direkt chrome'a geçerim 57'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 firefoxun mevcut halinde sevmediğim tek şey yeni pencere açtığımda yeni tab açmışım gibi davranamıyor olması, yeni pencere açımca üstüne yeni tab açmam gerekiyor saten video download helper ve adblock haricinde eklenti de kullanmıyorum hiç ihtiyaç duymadım eheh sam'in kullandığı awesomebar a baktım mesela ne konuda işime yarayacağını bulamadım sdf düşündüğümden daha "düz" bir bilgisayar kullanıcısıyım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 anlamadım ben ne demek istediği yeni pencere acınca yeni tab niye acmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Vivaldi ve tab stacking abi. Benim icin killer feature bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Flassh said: anlamadım ben ne demek istediği yeni pencere acınca yeni tab niye acmak zorundasın boş bir ana sayfa geldiği için, sonrasında yeni tab açınca pinlediğim sayfalar ekrana geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 BabacumMostors said: sam'in kullandığı awesomebar a baktım mesela ne konuda işime yarayacağını bulamadım sdf abi düz bilgisayar kullanıcısı için şahane işte şu. bookmark keşmekeşiyle uğraşmak zorunda değilsin. tek bir sayfayı bir kere bile ziyaret etsen hafızasında tutuyor ve l yazdın mı leblebi, çorum filan senin ziyaret miktarına göre çıkıyor karşına dropdownda. bookmarklarımın neredeyse hepsi 10 yıldan eski ve ie'den kalma bu yüzden, ff'de bookmark bar hariç bookmark kullanmıyorum. "yaa birşey görmüştüm neydi o" deyip de bulamadığım hiçbirşey olmadı, kesin hatırlıyor. chrome'da ise o öneri listesi kısa, arama motoruyla karışık sonuçlar, yetersiz ve kullanışsız. 3-4 kere chrome, edge filan denedim hep aynı yetersizlikte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 BabacumMostors said: Flassh said: anlamadım ben ne demek istediği yeni pencere acınca yeni tab niye acmak zorundasın boş bir ana sayfa geldiği için, sonrasında yeni tab açınca pinlediğim sayfalar ekrana geliyor onun ayarı var. yeni pencere sayfasında sag üstte halka var ona şey et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hah anladım eheh fena değilmiş de benim gibi "illa bookmarklayacam ebn bunu" demeyenlerin baya işine yarar bu Sam said: BabacumMostors said: sam'in kullandığı awesomebar a baktım mesela ne konuda işime yarayacağını bulamadım sdf abi düz bilgisayar kullanıcısı için şahane işte şu. bookmark keşmekeşiyle uğraşmak zorunda değilsin. tek bir sayfayı bir kere bile ziyaret etsen hafızasında tutuyor ve l yazdın mı leblebi, çorum filan senin ziyaret miktarına göre çıkıyor karşına dropdownda. bookmarklarımın neredeyse hepsi 10 yıldan eski ve ie'den kalma bu yüzden, ff'de bookmark bar hariç bookmark kullanmıyorum. "yaa birşey görmüştüm neydi o" deyip de bulamadığım hiçbirşey olmadı, kesin hatırlıyor. chrome'da ise o öneri listesi kısa, arama motoruyla karışık sonuçlar, yetersiz ve kullanışsız. 3-4 kere chrome, edge filan denedim hep aynı yetersizlikte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 edge kullanıyorum firefoxta ram friendly değil oyun oynarken arkaya müzik açıyorum bitek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar