Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bleAL_Ovr74 Jagex yeni IP üzerinde çalışıyormuş. presentasyon slide'ını leak etmişler stream'de. yandaki elemanın "Shauny what did you do?" diye fısıldaması çok iyi ahaha. Twitch yayını hemen kesmişler ama YT'u unutmuşlar.
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Yeni IP olduğunu sanmıyorum açıkçası. Runescape Remastered üzerinde çalışıyorlardı. Büyük ihtimalle onunla ilgili bir leak. Tabi benim bilmediğim bi açıklamaları filan olduysa orası ayrı.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valla bilemem ama duyurulmuş bişiydi o abi. bu kadar panikleticek bişi olmazdı. next gen ismi zaten yeni IP codename'i gibi bişi. yeni IP olasılığı daha yüksek bence.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ben zaten bir MMO nun adında Next Gen diye bir ibare görünce direk kaçıyorum ondan. Bildiğin ağır grind çıkıyorlar. Hala bu Next Gen deyince ne demek istediklerini anlamış değilim. Next Generation deyince ne oluyor yani ? Değişen ne oluyor ?
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Ara ara gelen UO özlemi için başlanır mı?
Öne çıkan mesajlar