Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 einstein'in teorisine gore degil yalniz fotograflar, olay ufku vs. karadelikler konusundaki butun gozlemler daha sonralsri yapildi. fotografin olabilecegini dusunmen komik yalniz dhahdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Dostum fotoğraf göstereceğine vidyosu var diyip interstellar izletseymişsin ya. Kızın da ufku açılırmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 µh said: einstein'in teorisine gore degil yalniz fotograflar, olay ufku vs. karadelikler konusundaki butun gozlemler daha sonralsri yapildi. fotografin olabilecegini dusunmen komik yalniz dhahdja niye fotograf olamasin, anlamadim? Simsiyah olmaz tabi aranda yildizlar varsa, sonuctaki aradaki isigi ememez ama etrafina gorece daha karanlik bir yuvarlak olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 KillJoy said: Bende rus bi hatunla kara delikler üzerine tartışıyordum. baska ne uzerinde tartisabilirdin ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sardalya said: µh said: einstein'in teorisine gore degil yalniz fotograflar, olay ufku vs. karadelikler konusundaki butun gozlemler daha sonralsri yapildi. fotografin olabilecegini dusunmen komik yalniz dhahdja niye fotograf olamasin, anlamadim? Simsiyah olmaz tabi aranda yildizlar varsa, sonuctaki aradaki isigi ememez ama etrafina gorece daha karanlik bir yuvarlak olacaktir. spektrum uzerinden varsayim fotografi onlar. ama kictan sallamasyon degil, pulsar olsa olsa oyle olur spektruma gore diye fotografliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 oOOOoOO hep beraber toplanıp kızlara veriştirmece... dur şunu bırakayım buraya:https://pbs.twimg.com/media/BWSfxDlCIAANkT8.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 interstellardaki goruntuler gercege yakin olabilecek kadar iyi anime edilmis demisti neil basgan. ama o gunes sistemi icinde backdoor olabilecek bir wormhole deligi olusmasi imkansizmis. aninda yutardi sistemi diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 turk kizlari cirkin diyen adamin olusum sureci "faketaxi.com" dan geciyo. onunla bununla cikma degil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 karatan kardeşim, burada kız yok dolayısıyla meriçliğin lüzumu yok. ayrıca türk kızları güzel değil evet. çünkü spor yapmıyorlar ve fit bir vücut erkeklerden çok kadınlarda aranan bir şey hani türk erkekleri de tipsiz dersen. Ayrıca türk erkeği en tipsiz kıza bile nefes alsın yeter mantığı ile yaklaştığı için güzelleşmeye çoğu zaman gerek duymuyor. alıcı belli satıcı belli ennihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 tüh lan ben de buradan ekmek çıkar diye şey ettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Esh said: KillJoy said: Bende rus bi hatunla kara delikler üzerine tartışıyordum. baska ne uzerinde tartisabilirdin ki zaten? in soviet russia, black holes argue humans sonra sosyalizm rererö, bizdeki kızlar daha 4 işlem yapamasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 karatan said: oOOOoOO hep beraber toplanıp kızlara veriştirmece... dur şunu bırakayım buraya:https://pbs.twimg.com/media/BWSfxDlCIAANkT8.jpg:large ama bu listedekiler çok çirkin davranışlar ? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 şanssız tam bir blue pill ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 geçen rus bir hatunla kara delikler üzerine istişare ederken parada anlaşamadık. o, ne kadar büyük o kadar fazla para isterim derken ben ne kadar büyük o kadar az para diye dayattım, sonunda hatun olmaz dedi gide yazdı, son bir umut, interstellar ı izleyelim, ibretlik diye atıldım ama oralı bile olmadı, meğer inter minter hepsini izlemiş... tabi bütün bu hikaye spektrum üzerinden varsayım olduğunu da ayrıca belirtmek isterim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Vauv ne kadar da kaliteli ve mizah dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Cringe mizah olsaydi bu topic yilin en iyisiydi hele son sayfa, baskalari adina utunma kotamizi bugunde doldurduk cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 stahp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 KillJoy said: Sonradan öğrendim ki, fotoğrafların hepsi einstein'ın görelik teorisine göre oluşturulmuş tahmini imajlarmış. tam öğrenememişin hala ama doğru yoldasın devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Türk erkeği kızı olayına gelirsin. Çekiciliğin belirli bir skalası olsun mesela 0 ila 10 arası. Genel var sayım şu dünya üzerindeki insanların çekicilik dağılımı sallıyorum 5 civarında merkezlenmiş bir çan eğrisi. Eğer ki bir bölgedeki toplum genel olarak ne kadar homojen karışmışsa diğer toplumlarla o bölgedeki toplumun da dağılım çan eğrisini benzer. Öte yandan belirli bölgelere sıkışıp kalmış ve çok fazla göç almamış yerlerde dağılımın farklı ortalamalarda merkezlenmiş çan eğrisi olmasını beklemek daha makul. Dolayısıyla avrupanın ve asyanın ortasında kalan Türkiye bölgesinin aşağı yukarı 5 merkezli bir dağılıma sahip olması çok garip değil. Sürekli karıştırdıkça ortalamaya yaklaşıyorsun kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sabonis said: yok kız gayet her hafta en azından 1 kitap bitiren bi tip. tanıştığımda tek başına kitap okuyodu zaten. Soruldu mu bilmiyorum Panpa pragmatik baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 pragmatik bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 op kizdan hoslaniyor nasil yürüsem diye düsünüyor cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar