ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 e nereye gittiğini bilmeyince harita da pek işe yaramıyor. fast travelı konum göstermeyi filan geçtim pusula bile yok körlemesine koşturuyorum her tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 İlk başta karışık geliyor da geçişleri öğrenince baya basit aslında. Haritalar çok büyük değil ve her haritadan başka yere 2 noktada geçiş var. Birkaçı hariç her haritada 1 tane Marked One oluyor, 3 tane de instanced boss fight'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Dolana dolana oynuyorum işte ya, bir tek towerdaki kaldı. Onu da aramak yerine Jinn'le skill kasıyorum. Stagger schoolunu seçtim güzelmiş bayağı, ama başka school bulamadım henüz o yüzden diğerlerine kıyasla nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Başka NPC school yok zaten. Player school bulabilirsin, onlar için de Social > Recent Encounters'daki player'ların üstüne gelince mouse'la gözüküyor varsa school'ları, oradan girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Güzel deck/build tavsiyesi lazım bana. Meta buildler çıkmaya başladı mı? :p Bir de Forsaken başladım, diğer teknikleri öğrenmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Schoolun birine katılıp , o tekniği kullanarak dodge/blockladıkça bir bar doluyor, o dolunca tamamen açılmış oluyor sanırım o teknik. Build konusunda ise ara ara encounter lara bakıp, milletin schooluna bakıp deneyebilirsin hazır buildleri. Ben bi ara rank 6 bi forsaken schooluna denk geldim o adamın deckini kullanıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 fason erkeklere zor geldi tabi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Tırtlık bende mi acaba diyordum da deck cidden çok fark yaratıyor ya. Bi Kahlt school bulup girdim, comboları çok güzel yapmış herif tank gibi resmen, dodge block bile çok nadir gerekiyor, TAKTİK MAKTİK YOK BAM BAM BAM diye adam dövüyorum resmen. Önceden 1 maç kazan 2 kaybet filan diye gidiyordum, şimdi bayağı rahat dayak atıyorum yani. Arada sırada ağzımı kıranlar da oluyor tabi, ama olur o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 http://puu.sh/xCCfG/b38776e3ac.jpg En yakısıklıyım gerçekten. Sopa isteyenleri Discord'a bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 şu oyunla nickelodeon gece barda tanışsa da official avatar modu falan olsa ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Şunu ne zaman oynasam aynısını düşünüyorum ya. Müthiş olurdu. Öyle bi oyun çıksa hayatım boyunca başka oyun oynamam herhalde :p Discorda nasıl giriyoruz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 İŞTE BU, SLAV EMOTE'U OYUNA HAYAT KATACAK. https://www.youtube.com/watch?v=INcPum0QFqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Private 1v1 falan hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 İndirimde şuan 25TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ne iyi oyundu bu ya keşke ölü doğmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Release den sonra oynamadim ben hic ama uzerine baya bi yenilik getirmisler. Oyuncularda geri dönmüş oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 takip ediyorum ben çogu bugı fixlediler ama progress hala sadece fashion ve maske pve raid maid getireceklerdi , yeni style yeni haraketler getireceklerdi aylar önce hala oyalayıp maske falan getiriyolar o biraz yordu açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 bi de free weekend gelmiş. bu ara herkes for honor'a aktı ama bi bakın bence, ben sevmiştim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 %50 indirimde 25 lira şuan. Free DLC gelmiş. [video]https://www.youtube.com/watch?v=F8yJ6MU2n6U?feature=oembed" width="459"> patch notes: https://www.absolvergame.com/news/absolver-downfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar