Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Absolver

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk başta karışık geliyor da geçişleri öğrenince baya basit aslında.

Haritalar çok büyük değil ve her haritadan başka yere 2 noktada geçiş var.

Birkaçı hariç her haritada 1 tane Marked One oluyor, 3 tane de instanced boss fight'ı var.
Mesaj tarihi:
Dolana dolana oynuyorum işte ya, bir tek towerdaki kaldı. Onu da aramak yerine Jinn'le skill kasıyorum.
Stagger schoolunu seçtim güzelmiş bayağı, ama başka school bulamadım henüz o yüzden diğerlerine kıyasla nasıl bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Başka NPC school yok zaten.

Player school bulabilirsin, onlar için de Social > Recent Encounters'daki player'ların üstüne gelince mouse'la gözüküyor varsa school'ları, oradan girebilirsin.
Mesaj tarihi:
Schoolun birine katılıp , o tekniği kullanarak dodge/blockladıkça bir bar doluyor, o dolunca tamamen açılmış oluyor sanırım o teknik.

Build konusunda ise ara ara encounter lara bakıp, milletin schooluna bakıp deneyebilirsin hazır buildleri. Ben bi ara rank 6 bi forsaken schooluna denk geldim o adamın deckini kullanıyorum mesela.
Mesaj tarihi:
Tırtlık bende mi acaba diyordum da deck cidden çok fark yaratıyor ya.
Bi Kahlt school bulup girdim, comboları çok güzel yapmış herif tank gibi resmen, dodge block bile çok nadir gerekiyor, TAKTİK MAKTİK YOK BAM BAM BAM diye adam dövüyorum resmen.
Önceden 1 maç kazan 2 kaybet filan diye gidiyordum, şimdi bayağı rahat dayak atıyorum yani.

Arada sırada ağzımı kıranlar da oluyor tabi, ama olur o kadar :p
  • 2 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
takip ediyorum ben çogu bugı fixlediler ama progress hala sadece fashion ve maske pve raid maid getireceklerdi , yeni style yeni haraketler getireceklerdi aylar önce hala oyalayıp maske falan getiriyolar o biraz yordu açıkcası
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
%50 indirimde 25 lira şuan. Free DLC gelmiş.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=F8yJ6MU2n6U?feature=oembed" width="459">

patch notes:

https://www.absolvergame.com/news/absolver-downfall
  • Yeni Oluştur...