Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Amazondan ekran kartı aldım. Kartla beraber bu oyunlar için bir key geldi. İki oyunda ilgimi çekmiyor. Bildiğim kadarıyla geforce 1000 serisi bir kart kullanıyorsanız keyi kullanabiliyorsunuz. diğer sorular için; http://www.geforce.com/redeem-faq İstediğim fiyat 100 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Steam key mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Değil, uplay. Donanımhaber 100den satmıyor la, pati içi satarken bari güzel fiyat çekin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 oyun baya osuruk o fiyata satamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 steam key değil. 2 oyunda mı dandik ? for honoru o kadar hypeladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 for honor'ı görmedim ya, o wildlands'e göre daha iyi ama eksiği var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ghost recon güzel aslında, sağlam ekran kartıyla keyfi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 msi anakartlarda ghost recon veriyor, nasi kotu oyunsa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ghost recon kotu oyun degil; itin gotune sokmayin. ayrica bu karti msi'dan aldiysaniz, season pass da size veriyor. ama bunu msi'in sitesinden almalisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 amazondan aldım. tek bir key geldi. halen satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar