Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafik Dediğin Böyle Olur :)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yeni ekran kartlariyla gelen bi efect var ismini tam hatirlamiorum, o olay kastirio makinayi eger bu efekti düzgün yapamiosa kart.
bende mx460 var, ben de gayet akici oynuorum oyunu 1024 cözünürlükte. Cünki benim ekran kartim bu yeni gelen efecti desteklemio, default silik gözüküo o bölge,

varsin olmasin, suyu daha bi şeffaf ahenkli falan görebiliosun o efectle bişi bişi daha vardi da hatirlamiorum şimdi. directx 9 un bi olayiydi galiba
Sosyal ağlarda paylaş

heh heh o dediklerinden işte, ben koptum baya bi bu grafik piyasasindan, bazen aliorum oyunu yok dio ben bu ekran kartiyla calişmam böyle bunu bunu destekliyen bi kart olmasi lazim. iyi diorum bende cok da ipimdeydi at kenara, ama wow calişti yani gayet iyi bi şekilde. Akici olarak oynamak cok önemli oyunu, bi de etrafi adam gibi görebilmek, ikisini de gercekleştirio makina, 512 ram var belki 1 gig olsa biraz kalabalik ortama girdimi hafif kasilmasi da kalkicak. ama bu şekilde bile gayet iyi
Sosyal ağlarda paylaş

walla benim gibi AHA İŞTE MMORPG BUDUR WOOO HUAAA gibi nağralar atmıyosan bunu oynarım bir tek ama full grafikte oynarım diyosan yap upgradeini güzel güzel ama yok wow işte oynayalım yeter. ben atmosfere takılmak için upgrade yaptım :D ekran kartını almadım 9600xt var ama 2gb ram olduğu için kasılmıyor full grafik değil ama.
manyakmısın wow için 2gb rammı alınır deme :D ondan değil autocad :D resimi işlerken divx felan çevirme olayları :D yoksa parayı bol bulmadık.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...