Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Judgement Day Eventi'nin Blizzard'ın Sitesinde yayımlanan bir resmi.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ee bizde böyle oynamıyoz mu hightda[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla bence oyun bu şekilde görünebilir belki, hepsini high yaparsan ama, biraz ironik olur.. "Oyun"u oynayamamak gibi :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bundan daha guzel ornekleri olduğuna eminim ..[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynısı bende de oluyorda fps 0.1 da falan sabitlendi son gün :) hemen en dusuge aldım 10 fps ile falan oynadım :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben oyunda da aynen bu şekilde gçrüyorum grafikleri ve gayette "oynuyorum". Ekran kartım abartı da değil.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Nasip olmadı oynamak henüz ama zevk işi alayını hight yaparım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Alla alla :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elimden gelse UO gibi Mario gibi oynayacağım yeterki hızlı çalışsın. Karşımdan 10 Horde gelince 2-5 sn donuyor makine zaten sonra release sprit :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben de bu şekilde görüyorum ve yavaşlama yok,gayet akıcı.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yeni ekran kartlariyla gelen bi efect var ismini tam hatirlamiorum, o olay kastirio makinayi eger bu efekti düzgün yapamiosa kart. bende mx460 var, ben de gayet akici oynuorum oyunu 1024 cözünürlükte. Cünki benim ekran kartim bu yeni gelen efecti desteklemio, default silik gözüküo o bölge, varsin olmasin, suyu daha bi şeffaf ahenkli falan görebiliosun o efectle bişi bişi daha vardi da hatirlamiorum şimdi. directx 9 un bi olayiydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 vertex shader felan mı mip maping var bumb maping mi ne 1 milyon şey var :D pixel shader vs vs ama böyle takılmadan çalışıyor 6600gt de aynen bu grafik gibiydi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 heh heh o dediklerinden işte, ben koptum baya bi bu grafik piyasasindan, bazen aliorum oyunu yok dio ben bu ekran kartiyla calişmam böyle bunu bunu destekliyen bi kart olmasi lazim. iyi diorum bende cok da ipimdeydi at kenara, ama wow calişti yani gayet iyi bi şekilde. Akici olarak oynamak cok önemli oyunu, bi de etrafi adam gibi görebilmek, ikisini de gercekleştirio makina, 512 ram var belki 1 gig olsa biraz kalabalik ortama girdimi hafif kasilmasi da kalkicak. ama bu şekilde bile gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla benim gibi AHA İŞTE MMORPG BUDUR WOOO HUAAA gibi nağralar atmıyosan bunu oynarım bir tek ama full grafikte oynarım diyosan yap upgradeini güzel güzel ama yok wow işte oynayalım yeter. ben atmosfere takılmak için upgrade yaptım :D ekran kartını almadım 9600xt var ama 2gb ram olduğu için kasılmıyor full grafik değil ama. manyakmısın wow için 2gb rammı alınır deme :D ondan değil autocad :D resimi işlerken divx felan çevirme olayları :D yoksa parayı bol bulmadık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Anti Alliasing i diyorsun sanırım, yani grafik hatlarındaki kırılmayı önleyen bir sistem. Evet kastırıcı birşey bu.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bendeki grafikte böyle yaklasık aynı kalabalık vs.Özellikle fps e dikkaitinizi cekerim:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yanlız dmg güzel 619 filan mage vursa yarısı boşa gider[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar