zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 http://store.steampowered.com/app/545270/NBA_Playgrounds/ Şunun başlığı olmaması çok üzdü. Nba Street'in devam oyunu diyebiliriz. Freestyle 2'den kusanlar için birebir. 3v olmaması üzdü ama. Fiyatı da iyi, 31 lira Steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ne ara oynayıp başlık açacaktık. Hype'ı yapılacak bir oyun da değil ki, yıllar öncesinden başlık açıp tartışma başlatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben alcam bunu ya tam benlik oyun casual ötesi 2 maç yap çık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ateride street hoops vardı ona da çok benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 En köşeden üçlük atarsanız genelde giriyor. Cheat code falan gibi, hazır patchlenmemişken deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Yeni indi birazdan deneyeceğim :D yav taaa eski NBA Live'lar aklıma geldi. Alıştırma kısmında deniz kenarında tek potada takılırdık ya vay be yıllar geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 gorunce nba jam aklima geldi ve gaza geldim. sonra yorumlari okudum sig oyun demisler. bir de online steam arkadasinla oynamak yokmus sanirim. hevesim kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar