Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Selam paticik, PS4'ümü satıyorum. 5-6 yıldır özendiğim konsol'u aralık ayı civarı satın aldım, çok hevesliydim ama konsol hiç bana göre değilmiş. Total 5-6 saat fifa ve gta oynadım. Aylardır bomboş yatıyor. Eurasia garantili, tahmini 18 ay garantisi kaldı sanırım. PS4 Slim siyah kasa. 1TB Kutusu falan filan herşeyi tertemiz duruyo, kulaklığı dahil, yalan olmasın 1 defa taktım sonra kaldırdım. Yanında sigara dahi içilmedi. Fifa 17 kutulu, GTA5 psn hesabının içinde. Her ikisini de veriyorum. Tek kol. Anlatmam gerekenler sanırım bu kadar. Nolur foto istemeyin üşeniyorum. Tertemiz cihaz işte. Alacak olan çizik bulursa yol parası+dürüm benden. Fiyat 1200 diyelim bakalım neler olacak. (ryzen sistem topluyorum, uygun oem takasına açığım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Hangi sehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Belirtmeyi unutmuşum, ISTANBUL Şişli, Zorlu, Nişantaşı, Bomonti, Cevahir civarına gelirseniz elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 850 veririm, bomontide cevahirde elden alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hop hocam sen ne alışveriş yapıyorsun göd borcun var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 asdfasdfasdfasdf bu nasil bir balta lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ginaly'yı çok sıcak bir yaz bekliyor bence.. çekeceği var forumdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 goldbären said: hop hocam sen ne alışveriş yapıyorsun göd borcun var daha. borç alacak şahsidir olum, 1 temmuzdan sonra neticem müteselsilen forumundur. ama ps4 başka iş. öm'üne de dönmedim, çünkü bişey anlamadım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 adam tuzak kuruyor gencler kanmayin..hesap zamani 2 el pes atalim mi diye kandiracak hepinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 850tl? Fiyatı 1250 ye up'ladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 1200'e satman mümkün değil doğal olarak. Oyunlarla birlikte 1000 desen belki gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Teklifimi güncelliyorum, oyunlar ve psn hariç 850 TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Fiyat uygun, ayri satis yapmayi dusunmuyorum. Donanimhaberde bu fiyata alicisi var, cuma aksami buyuk ihtimalle satiliyor, ayni fiyata paticikten talibi cikarsa dh uyesini sallarim, patiye satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 sıfırı 1250tl zaten eurasia 1tb slimlerin alıcı bulduysan hemen sat zaten bekleme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 SATAMADIM LOL 1000TL Oyunlarla birlikte veriyorum. İstanbul avrupa yakası elden teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Ben bunu hala satamamisim. 900TL ye birakiyorum. Artik alin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 tam olarak ne var şimdi? ps4 + 1 kol + 2 oyun + bluetooth kulaklık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 zamanında güzel teklif vermişim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 1000 TL'ye Donanımhaberden sattım. Sorry paticik. 1000tl'ye ilan açınca 3 kişi direk almak için, 5-6 kişi 900-950tl'ye almak için mesaj attı. Kapış kapış gitti. Burada hala 800tl veririm diye özel mesaj atanlar var. Bence dh ölücülerinin sizden öğreneceği çok şey var >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ula sen 900'e düşmedin mi çirkef satıcı. bence 1000'e iyi satmışsın. o 200 lira da dolandırıcılığa kurban gitme riskine yönelik ekstrası işte. böbrek falan gidebilirdi 200 tl fazla kazanıcam derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 500tl desem, 400 teklif edersiniz siz... Böbrekleri riske atmaya değerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Buranın pazar alanı biraz sorunlu sanki ya. Ben laptop satıyordum, patinin eski ve donanım konusunda güvenilir diyeceğim üyelerinden birisi söylediğim fiyata ehehe yazıp 2000 den fazla etmeyeceğini söyledi. Neredeyse güvenecektim derken letgo ve dh ye koydum ve ordaki mesajlara bakmaya başladım. 3000 altı teklif eden olmadı bile. Nihayetinde istediğim fiyata da sattım. Bu eski üyelerin arkadaşları ilan açınca gayet farklı, yeni veya az tanınır üyeler ilan açınca daha farklı davranılıyor. Yazık yani, bu tarz katakullilere ne gerek var anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 eski üyeler de değil belli bi inner circle var onlar kayırılıyor bir. donanım gurusu diye dediğin oysa, esh tam bir katıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ehehe 2000den fazla etmez bence :D Sonucta pazar alani bu, alete fiyat da yazmamissin. Dogal oalrak biri bisi teklif eder, satip satmamak senin elinde. Satsan sana niye sattin diye soran olmaz. 3500 dedigin an ben bi sok gecirdim yanlis anlama. 1000 dolara 1060 li aletlerin oldugu ulkeden geliyorum sonucta. 970m li aletin oyle bi para edecegini dusunememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar