Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 olm ne kavga ediyonuz ya acilin söyle Fiyatta anlasirsak ben alabilirim karti. Yarin trye geliyorum, pm ile ulasirim artikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 1100 anca eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 whatsapp'dan mesaj attim belki gormemissindir; 1300tl ye alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 @lopeth https://www.amazon.de/gp/product/B01J5ZJHWW/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 1530 lira + 150 liralık oyun kodu 2 sene garantili 1070 https://www.amazon.de/gp/product/B01GVHNW3W/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF illa msi olsun dersen 1568 lira kod yok 2 sene garanti (sayfada yazmamışlar ama sorsan belki verirler kod) böyle tonla ürün var 20-30 euro fazlasına daha bilindik marka model alınabilir yine trden ucuza. bunlar 0 ürün bu arada kullanılmış değil lel dün attığım link o güne özel 50 euro indirime girmişti,bunlar şu an ucuza gelenler (indirimsiz halleri) , 1070 alcak adama kodlu 1070 i al keyfini çıkar derim. he bide tr dışından ekran kartı alınmaz diye konuşuyosun (garanti olarak üstüne oturmak ve 3 hafta beklersin) argumanıyla ve sana kimse 1070 kötü 1080 alın demiyo, burdaki sıfır 1070 fiyatına 100 lira ekleyip 1080 alabiliyosun deniyo, max 5-10 güne geliyo garantisiyle. Az yukarda yazdım bilale anlatır gibi, anlamamışın. Daha da sana bişey yazmıcam valla "donanımhaber ağzına" laf edip şu mesajları nası atabiliyosun anlamıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 hala rastgele bir gigabyte linkliyorsan malsın demek ki sen cidden. Adamın ne sattığına bakmamışsın bile, boşuna bişeyler yazmışım vaktime yazık olmuş başka da birşey yazmıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Aduket said: whatsapp'dan mesaj attim belki gormemissindir; 1300tl ye alabilirim. vaaay uyanik dsf önce ben söyledim olm alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 1200e alırım cash istanbulda elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Lan gondar manan bitmedi mi bi sus mk. Hem fakir hem bırbır konusuyor yav sfdfsds. Ekran kartını yurtdışına garantiye yolla bakalım döndüğünde gümrükten vergisi vermeden alabilecek misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ya ne yediniz birbirinizi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Arkadaşlar 1080 Ti aldiğim için karti satiyorum kendisi yolda 1 hafta içinde elime geçecek, ondan sonra bu karti elimden çikartacağim. Fakat, sahibindende 1420 lira vereceğini iddaa edenler var. Eger son dakkada vazgeçerse sizden birine 1300-1350 gibi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 sabonis said: hiçbir farkı yok msi gigabyte vs. ucuz bulduğunuzu alın geçin. gigabyte telefonlara çıkmıyormuş falan gibi bişeler de büyük yalan. crawler kafası pazar alanına da taşınmış... markalar arası tek fark üstlerindeki soğutucular yani. bir de işte bazen kimi marka coil whine ile sorun yaşıyor falan, anca o yani. Ben memnun kalmadım zamanında bi ürününü aldım. Sen alabilirsin veya tavsiye edebilirsin sorun yok. Diğer taraftan her konuda bi sataşma içerisindesin. Ne oldu yaran mı var tatlı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Sacini da cek tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Healing ve anatomy'i 80 yapması lazım baya derin yara açmışım. Yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Dalga geçmem için yaram olması gerekmiyor. İnternet başlığını okuyan herkes de senin ne kafada olduğunu biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 O değil de dükkanın önünü kapamasaydınız. Satıcıyı tanırım güvenilirdir. Sıkıntı çıkarmaz. Alın çocuk yeni kartını alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 biz seni de tanimiyoruz ki? bozacinin sahidi siraci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 maxigenous said: O değil de dükkanın önünü kapamasaydınız. Satıcıyı tanırım güvenilirdir. Sıkıntı çıkarmaz. Alın çocuk yeni kartını alsın. almış yeni kartını zaten öyle yazmış Friendly baltayı kapamayı unutursanız böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 kartını gönül rahatlığıyla alsın olarak düzelteyim o zaman. Bu arkadaştan kartı alan alıcının bu satıştan yana sıkıntısı olmaz. Sahibindene de koymuş isterse orada rahat satar zaten gerçi ama patiden alan alsın herkes kazansın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 patiden mulgear alırsa ben ne kazanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 arkadaslar kart satilmis, sahibinden deki ilan kaldirilmis, cok da şaapmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 birbirinize mal salak aptal mk amk aq gibi laflar etmeden tartışmayı konuşmayı öğrenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar