cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 abi hakkaten tertemiz penalti degil mi ya anlamadim neden cok sakin bir sekilde devam ettirdi maci
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Hakemi savunanlar gelsib konussun simdi Yemez tabii soylediginizi yutucaksiniz
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 başakşehir şampiyon abi kaçarı yok. eze eze oynamıyor da bjk. beklentiye girmeyin.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Klasik fb maçı. Bjk hayvan gibi enerjisini harcıyor. 70 den sonra fener atacak ve 1-0 klasikleşti artık.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 goldbären said: başakşehir şampiyon abi kaçarı yok. eze eze oynamıyor da bjk. beklentiye girmeyin. Baya eziyor şu ana kadar
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ismail ne kadar kotu bir futbolcu ahahaahah
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 quaresma tasiyo bildigin ahah. ben de haterim. ben de gonna hate tabii. ama tasiyo yani.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ahahahhaha gol atmayalım diye şu devreye 1dk uzatma verdi ama kara incimiz affetmedi
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 su penalti pozisyonunun bir tekrarini gorek ya, ben hicbir sey anlamadim
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Golu bjk degil ismaile thammul eden advocat atti.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ismail transfer oldugunda 2 kere sevindim 1 bizden gitti 2 fener zayifladi Bugun adrianonun futbolu ile birlesince hakli sevindigimi anladim
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 tolgay inanılmaz pas attı yalnız sözleşme uzattıracak pas direkt diğer bir olay da sahada cenk olsaydı gol pozisyonunda orta sahayı ancak geçmişti karaboğa efsane depar attı
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ismailin defansif bi vasfi yok ki. yardirmayacaksaniz niye ismail. ismaili cekilir kilan, cekici kilan tamamen ofansif vasiflariydi. yoksa ofsayt bozan bir adam ismail. televizyon izlesen onunde durur o derece positioning.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Stringray said: tolgay inanılmaz pas attı yalnız sözleşme uzattıracak pas direkt diğer bir olay da sahada cenk olsaydı gol pozisyonunda orta sahayı ancak geçmişti karaboğa efsane depar attı sahada cenk olsaydi abounun daglara taslara vurdugu top zaten gol olmustu gene ayni skor olurdu np
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ridvan penalti dedi babel posisyonuna.... Hakemlere inat
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 kalenin tam onunden yildizlara vurmak
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 fark fark fark fark fark fark...aziz gitsin bir sekilde..
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 daha yeni bilal forması yaptırdı gitmeye niyeti yok.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 cicibeybe said: Stringray said: tolgay inanılmaz pas attı yalnız sözleşme uzattıracak pas direkt diğer bir olay da sahada cenk olsaydı gol pozisyonunda orta sahayı ancak geçmişti karaboğa efsane depar attı sahada cenk olsaydi abounun daglara taslara vurdugu top zaten gol olmustu gene ayni skor olurdu np harbiden nasi bi fanboyluk bu adamin 100% golluk pozisyonu KAZMA GIBI kacirmisligi varken. darkrider bile akil sinirlari icerisinde tutuyor.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 fener'in artik besiktas'in zaaflarini degerlendirmeye baslamasi lazim. ama bunu yaparken talisca'ya falan dikkat etmesi lazim ki zor kisim o. iki takim da gol hediye edebilecek adamlarla oynarken ne olacagini kestirmek zor sdfg.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 biz her zamanki gibi oynuyoruz, atarsak şansa atarız.
Öne çıkan mesajlar