dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bir kisi basvurdugunda butun aile giriyor diye hatirliyorum..yani kari koca 20 cocuk 22 sans ediyor tum aileye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 işini gören çıksın kardeşim site açılmıyor biz de merak ediyoruz sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 monoscope said: işini gören çıksın kardeşim site açılmıyor biz de merak ediyoruz sonucu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 harbi kırmışsınız siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 diversity visa ne olm ahah. trump duymasin. legal falan dinlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Ben daha giremedim vpn'le de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ilk şehidi verdik :/ bende de açmıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bana pm atin ben bakayim bizde acik bir sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 hala giremedim ben :/ cyberghostta mevcut bütün ülkeleri de denedim gene de olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 spompas said: bana pm atin ben bakayim bizde acik bir sikinti yok heyecanı orada abi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=322126 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 arkadaşlar confimation number lar maile geliyor muydu başvuru sonrası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 vpnle giriyo ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Gelmiyor confirmation number emaille, ben screenshot almisim orda yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bizim araci kurulus yapmisti ona gitmis zamaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 gol haberi yok mu kimseden captcha dolduruyoruz devamı gelmiyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 iki kişi olarak aldığımız cevap Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Duzeldi site, not selected abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Lan banada cikmamis kime cikti emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Not selected bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 BonePART said: türkiyede ortalama %2 civarındaydı 2013 senesinde basvuru kazanma oranı ama basvuru sayısı artınca dogal olarak düşmüştür senelerdir başvuruyorum ben babayı aldık hep düşün berkardık hatunla evlendik felan hala cıkmıyor yüksek mühendisiz lan biz mühendisliğin geçerliliği denkliği zor ya orada nasıl tiplere çıktığını bi görseniz kendimi kesesim geldi 13 cocuklu şöföre çıkmış abi burda lel bizim sülaleye hep çıgıyo diye bide hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 13 çocuklu adamın olaydan haberi var ve başvurmuş? Vay babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 öyle post doctoral tipler şu an boun kuzey kampüste ağlıyo nası bize çıkmaz diye hahahah p.s hiç başvurmadım ben buna dramıyla uğraşılmaz bunun 15k$ hallediyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bu arada evet yani. Komple random çıkma olayı. Bir insanlık hakkı tanıyorlar yani. Bi de zaten elite kesim istese gider yerleşir nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar