Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 genelde sıra var evette işte. Kalifiyelik vs durumları var. Bi şansımı denicem, olmadı başka sektör artık. Olmadı yine expating bir süre :p Bide bende baya seçiciyim yani, kriterler vs :D Güncellerim burayı olursa bişiler, olmazsa limonmu satıyorum artık napıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ok aklımda olsun POF ve VFN için benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 anadoluya acilin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Tatre_ said: masa said: endustri düşünüyorsan, genel psikoloji masteri yapsana baştan lisans okuyacağına. 4 yıl psikoloji okuyup endüstri psikolojisi alanında çalışmayı planlıyorsan beklediğini bulamayabilirsin türkiyede . Ayrıca İK için büyük meme+ 1.80 boy + sarı saçların olması yeterli. İşletme bölümünden genel psikoloji masteri yapılmıyor ama, başvuramıyorsun bile :) Hayır başvurulsa ve bilimsel eğitim verseler ayrı güzel olur ama o da yok. Örgütsel psikoloji masteri var Bilgi'de, o da bilim sınavı istiyor, hazırlık vermeden. Belki ona kasabilirim ama geçer miyim emin değilim. Bir de, örgütsel psikolojiden mezun olunca ''Örgütsel psikolog'' ünvanını alıyorsun ki o da şirketlerde pek bulunmuyor. İK için zorlanır anca, o zaman da MBA yapmışlar ve deneyimliler öncelikli oluyor. Yanlış biliyorsun yalnız. İşletme bölümünden genel psikoloji yüksek lisansı yapabilirsim. Genel psikoloji bölümü bunun için var zaten. Terapi yapmayı öğretmezler. Onun için psikoloji lisans mezunları genel psikoloji yüksek lisansı yapmazlar. Alandışı mezunlar, işletmeydi sinemacıydı başvurur genel psikolojiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 dana22 said: ne yazik ki memeler ve sari sac daha onemli.. cok dogru bir tespit kardesim. fist bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 masa said: Yanlış biliyorsun yalnız. İşletme bölümünden genel psikoloji yüksek lisansı yapabilirsim. Genel psikoloji bölümü bunun için var zaten. Terapi yapmayı öğretmezler. Onun için psikoloji lisans mezunları genel psikoloji yüksek lisansı yapmazlar. Alandışı mezunlar, işletmeydi sinemacıydı başvurur genel psikolojiye. AA pardon doğru, genel psikoloji olması lazım. Baktim şimdi Hacettepe'de varmış, ama 3.00 ortalama istiyor. Daha da araştırayım ben, başka nerelerde var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 dasaaa said: dana22 said: ne yazik ki memeler ve sari sac daha onemli.. cok dogru bir tespit kardesim. fist bump Ne yazik ki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 oyle.. mythbusters dahi bunu kanitladi. https://www.youtube.com/watch?v=6YJ91FKZHI0 meme ile kazanin bilim ile onaylayin! abi oyle ki "memeler ve siyah olmayan sac komobsu" olmus. daha ne kadar kanitlayabiliriz bu durumu inanin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Ben bölüme devam etme kararı aldım. Uzun süredir beni tanıyan bir arkadasim da ''Bu bölüm senin yıllardır hayalindi ve sen cok iyi bir psikolog adayısın'' seklinde konusunca iyi motive oldum :) Bilişimi de öğrenmek isterim, Yönetim bilişim sistemleri sertifikasyonu varmış, okul ile birlikte alirim onu da. SQL falan öğrenebilirim bir yandan. Eylül'e kadar olan boş zamanımı da, haftasonu baslayacagim İnsan Kaynakları Yöneticiliği Uzmanlığı gibi sertifika programları ve tatil ile değerlendirecegim. İleride kendi yerimi acabilirim zaten, yaşın çok da onemi olmayacaktır. Teşekkür ederim, yardımcı olmaya calisan, konusan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Butun konuyu okumadim bastan soyleyeyim. Bedelli hedefin yoksa, askerligini de yapmadiysan, git yap kurtul derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ^ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 big4'a baktın mı? şu sıralar staj+yeni mezun alımları vardı, sadece finans/muhasebe bilmen gerekmiyor, çok daha sözel departmanlar da vardı. (gümrük müşavirliği, e-fatura, vs.) edit: son mesaja bakmamışım, 1 ay olmuş sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar