-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 çok üzgünüm, hak etmediğim bir yenilgi aldım. şans faktörü bone'un yanındaydı. önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileyerek bu sezonu şampiyon bitirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 valla adamı tebrik ettim sacma sapan decklerle girmiş ama eglendik yani ben inanılmaz kötü kart cektim ama yani attrition dan yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 C Grubu siftahı yaptı. Borlach-Laurelin/ 3-2 malgiyır ellerinden öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yavzor 3 - 0 hatatan fuzznag kayzum tunch kaldı yapmadığım bekliyorum onları da(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ving-Borlach/3-0 terminatör gibi ezdi geçti Ving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Dorza-Laurelin 2/3 oynadigimiz son 2 mactan sonra bileklerimi kestim. Bu aksam baska mac atacak hal kalmadı arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ving - laurelin 2-3 4 control dekiyle girmis gercekten. Bilseydim direk yaz 0-3 derdim zamana yazik. Varsa sirf control dekiyle oynayan baskasi forfeit ediyorum ben maclardan reddediyorum oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ahah eglenceli idi maclar baya <3 magele basladim pirate warrior filan aoe gelmeyince mafetti, baya gidiyordum 3. macta :p control asktir ask <3 baltazar gelseydi keskede gozyaslari sel olsaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yazdım skorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 eline saglik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 grup c online varsa öpsün beni bi tostumu aldım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Juve monaco maci bitsin kapisalim sliph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ilk kaç çıkıyo? sonrasında napcaz? double elim. falan iyi gider aslında. otomatik bracket yapıyodur battlefy hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 mulgear6 said: Grup maçları bittikten sonra her grubun en iyi 2 oyuncusu single elimination(yada double emin değilim) formatında yine bo5 conquest olacak şekilde maçlarını yapıcak. Daha farklı fikirleriniz varsa açığım grup aşamasından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 benim son rakip kim gelsin yapalım. d grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Geldim gördüm yendim za Quixef 3 - Deno 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 adam bir tane main oynadığım class'ı banlayıp, deck yaptırtmayıp, son maç 3 canla kazandı. tarih bunu not etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Vingthor said: Ving - laurelin 2-3 4 control dekiyle girmis gercekten. Bilseydim direk yaz 0-3 derdim zamana yazik. Varsa sirf control dekiyle oynayan baskasi forfeit ediyorum ben maclardan reddediyorum oynamayi. Face cheese net deck oynamak varken ne gerek var değil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 tunca 3 - 1 silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Yazdım Lütfen oynayın bu haftasonu maç Yarın pazar hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Quixef 3 - 1 BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 mulgear6 said: Grup 2 mulgear yavz0r Fuzznag Hatatan tunch Lethekun var mı kimse etrafta? fuzznag ve hatatan battle.net ekli değil sanırım tunch#2553 ekleyin buralardaysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Glatheros said: Vingthor said: Ving - laurelin 2-3 4 control dekiyle girmis gercekten. Bilseydim direk yaz 0-3 derdim zamana yazik. Varsa sirf control dekiyle oynayan baskasi forfeit ediyorum ben maclardan reddediyorum oynamayi. Face cheese net deck oynamak varken ne gerek var değil mi?? 4 farkli dek koyabiliyosun. dordunu agro koyan varda o da mantiksiz ve keyifsiz. kendi aramizda odulsuz oylesine turnuva. ama ben biraz malım genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Pirate warriordan başka decki oynamayı beceremiyorum demiyorsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 tunch said: mulgear6 said: Grup 2 mulgear yavz0r Fuzznag Hatatan tunch Lethekun var mı kimse etrafta? fuzznag ve hatatan battle.net ekli değil sanırım tunch#2553 ekleyin buralardaysanız bana oynamıcam turnuvada işim var dememiş miydin geçen gün yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar