Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar dönemi HS turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok üzgünüm, hak etmediğim bir yenilgi aldım.

şans faktörü bone'un yanındaydı. önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileyerek bu sezonu şampiyon bitirmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
Ving - laurelin 2-3

4 control dekiyle girmis gercekten. Bilseydim direk yaz 0-3 derdim zamana yazik.

Varsa sirf control dekiyle oynayan baskasi forfeit ediyorum ben maclardan reddediyorum oynamayi.
Mesaj tarihi:
ahah eglenceli idi maclar baya <3

magele basladim pirate warrior filan aoe gelmeyince mafetti, baya gidiyordum 3. macta :p

control asktir ask <3 baltazar gelseydi keskede gozyaslari sel olsaydi :(
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Grup maçları bittikten sonra her grubun en iyi 2 oyuncusu single elimination(yada double emin değilim) formatında yine bo5 conquest olacak şekilde maçlarını yapıcak.

Daha farklı fikirleriniz varsa açığım grup aşamasından sonra
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Ving - laurelin 2-3

4 control dekiyle girmis gercekten. Bilseydim direk yaz 0-3 derdim zamana yazik.

Varsa sirf control dekiyle oynayan baskasi forfeit ediyorum ben maclardan reddediyorum oynamayi.

Face cheese net deck oynamak varken ne gerek var değil mi??
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Grup 2

mulgear
yavz0r
Fuzznag
Hatatan
tunch
Lethekun

var mı kimse etrafta? fuzznag ve hatatan battle.net ekli değil sanırım tunch#2553 ekleyin buralardaysanız
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Vingthor said:

Ving - laurelin 2-3

Face cheese net deck oynamak varken ne gerek var değil mi??

4 farkli dek koyabiliyosun. dordunu agro koyan varda o da mantiksiz ve keyifsiz. kendi aramizda odulsuz oylesine turnuva.

ama ben biraz malım genel olarak
Mesaj tarihi:
tunch said:

mulgear6 said:

Grup 2

mulgear
yavz0r
Fuzznag
Hatatan
tunch
Lethekun

var mı kimse etrafta? fuzznag ve hatatan battle.net ekli değil sanırım tunch#2553 ekleyin buralardaysanız

bana oynamıcam turnuvada işim var dememiş miydin geçen gün yav
  • Yeni Oluştur...