zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 http://i.hizliresim.com/NpogLQ.jpg http://i.hizliresim.com/aLAMn7.jpg Yarın götürücem ama dayanamıyorum, nedir bu? Var mı başına gelen? Bütün vucudu böyle yara içinde. Sedefe benziyor ama emin olamıyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mantar olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 mantar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yakın zamanda köpeğin kulağında mantar olmuştu hiç buna benzemiyordu. Ama işte çeşit çeşit mantar var. Mantarsa sucks tedavisi çok uzun. Gerçi sedef de öyle. Hiç uyuz da olmadı hayvanlar ama uyuz değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Olm ne zamandan beri hayvanda? Ona gore hastaneye gitcem yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ust uste surekli cok tavuk yiyince ayni boyle alerji olabiliyor bazen, tavugu kesince duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mantar ve uyuz bir arada. Biri diğerini tetiklemiş dedi vet. Aşısı, spreyi, damlası yapıldı haftaya tekrar gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 senko said: Olm ne zamandan beri hayvanda? Ona gore hastaneye gitcem yarin seninkisi kanser. soylemeyi unuttum son geldigimde de... 1sene falan demisti doktor. 9ayin kaldi say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 eyw. 9 ayda insan çocuk doğuruyo bana yeter de artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 olum sen zipzipte nasıl kaldın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Hala ailesiyle yaşayanlar yazmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 ouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Llama said: olum sen zipzipte nasıl kaldın ya Olm benim igrenme tiksinme esigim yuksek baya, bi de yillik kedi sevme kotami doldurdum 3 gunde. Yilda bi erene gidip kediye doyup gelmek lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ben o binaya girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 zipzip said: Hala ailesiyle yaşayanlar yazmasın pls https://m.popkey.co/e13cfb/kdK0E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Alerji olabilir. Bir de o yaralardan bizimkinin kulaklarının oralarda var. Onları kaşıdığı için yapıyordu. Ama tabi benimki beyaz tüylü. Onlar daha fazla kaşınıyormuş anladığım kadarıyla. Vücudunun her tarafında varsa bir veterinere sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 olm hayvani gotursene sen artik, yaralardan olecek valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Götürmüş ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Götürdüm ya. Aşısı hedesi yapıldı. Mama değiştirmek de gerekiyormuş ama hem değiştiremem masraflardan daraldım artık hem de izole edemem zaten. mt2 başı 5 kedi düşüyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar