vimpir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Günaydın Arkadaşlar, 200 GB ICloud satın aldım ama IPhone 32 GB. Böyle bir senaryoda ICloud dolduğu noktada telefon çalışamaz hale mi gelecek. Yoksa mantıklı bir şekilde sadece görmek istediklerimi mi depolayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 vimpir said: Günaydın Arkadaşlar, 200 GB ICloud satın aldım ama IPhone 32 GB. Böyle bir senaryoda ICloud dolduğu noktada telefon çalışamaz hale mi gelecek. Yoksa mantıklı bir şekilde sadece görmek istediklerimi mi depolayacak. senin gormek istediklerini depolayacak kadar mantikli bir yapay zeka gelisti mi? harici hddnin icini doldurunca bilgisayarin acilmaz hale mi geliyo?once bu sorunun cevabi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 abi torrent mi bağlıyorsun şirkette telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 http://www.hepsiburada.com/sandisk-i-xpand-128gb-usb-bellek-sdix30c-128g-gn6ne-p-BD805335?magaza=Vipfiyat&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxS-B9e7BSMvsFDmWWfc19cFSImeixi7md92xrkEMdX7waAu9s8P8HAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 iCloud menüsünde bununla ilgili seçenekler var. Telefonda tutmuyor fotoları ve dosyaları istersen. Oraya atıp telefonundan siliyor vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yanlis yapmissin yani bedavaya ayni islemi yapabilirdin.fotolari baska bir cloud (yandex vs) a kopyalayabilirdin. Icloud u ise sifreler,ayarlar,rehber icin kullanicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 masticore'ye katılıyorum. hayırlı forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 onedrive'da falan seçenek var wifi'a bağlıysa ve şarj oluyorsa fotoları arşivle cloud'a diye. her gün yedekliyor benim telefon kendi otomatik. istersen attığını silebiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Masticore said: Yanlis yapmissin yani bedavaya ayni islemi yapabilirdin.fotolari baska bir cloud (yandex vs) a kopyalayabilirdin. Icloud u ise sifreler,ayarlar,rehber icin kullanicaksin Parayla ilgili kısmı çok önemli değil. İki faktörlü kimlik doğrulama için tercih ettim. Ben hala kafamda canlandıramıyorum icloud üzerindeki veri iphone dan fazla olmaya başladığında nasıl davranacak cihaz. Adamlar illaki bunu düşünmüştür sadece dediğim gibi kafamda canlandıramadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Senin icin hayat baya zor olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 aslında dediğin gibi akıllı sayılabilir; mesela müzik için en eski çalınmamış şarkıları siliyordu çaktırmadan. Çalcağın zaman ise stream ediyordu anında. fotoğraflar için ise, bakıyor hafıza doluyor, senin 4k vidyoları cloudda tutuyor ama iphonedaki vidyoları hd olarak çeviriyor. Fotoğrafları da optimize ediyor, hatta siliyor thumbnail bırakıyor. 50gb icloud baya mantıklı 3lira zaten bişi de değil, 32gb-50gb ilişkisinde bi problem olacağını da düşünmüyorum ama 200gb nasıl olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 op anhora nin akrabasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 KillJoy said: aslında dediğin gibi akıllı sayılabilir; mesela müzik için en eski çalınmamış şarkıları siliyordu çaktırmadan. Çalcağın zaman ise stream ediyordu anında. fotoğraflar için ise, bakıyor hafıza doluyor, senin 4k vidyoları cloudda tutuyor ama iphonedaki vidyoları hd olarak çeviriyor. Fotoğrafları da optimize ediyor, hatta siliyor thumbnail bırakıyor. 50gb icloud baya mantıklı 3lira zaten bişi de değil, 32gb-50gb ilişkisinde bi problem olacağını da düşünmüyorum ama 200gb nasıl olur bilmem.Ciddiye alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. İnternette bununla ilgili dökümanda bulamadım ama söylediğin çok mantıklı. Yoksa cihaz kapasitesindeki icloud hizmeti satmak saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar