Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICloud Size > IPhone Size

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir said:

Günaydın Arkadaşlar,

200 GB ICloud satın aldım ama IPhone 32 GB. Böyle bir senaryoda ICloud dolduğu noktada telefon çalışamaz hale mi gelecek. Yoksa mantıklı bir şekilde sadece görmek istediklerimi mi depolayacak.

senin gormek istediklerini depolayacak kadar mantikli bir yapay zeka gelisti mi?

harici hddnin icini doldurunca bilgisayarin acilmaz hale mi geliyo?once bu sorunun cevabi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Yanlis yapmissin yani bedavaya ayni islemi yapabilirdin.fotolari baska bir cloud (yandex vs) a kopyalayabilirdin. Icloud u ise sifreler,ayarlar,rehber icin kullanicaksin
Parayla ilgili kısmı çok önemli değil. İki faktörlü kimlik doğrulama için tercih ettim. Ben hala kafamda canlandıramıyorum icloud üzerindeki veri iphone dan fazla olmaya başladığında nasıl davranacak cihaz. Adamlar illaki bunu düşünmüştür sadece dediğim gibi kafamda canlandıramadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

aslında dediğin gibi akıllı sayılabilir;

mesela müzik için en eski çalınmamış şarkıları siliyordu çaktırmadan. Çalcağın zaman ise stream ediyordu anında.

fotoğraflar için ise, bakıyor hafıza doluyor, senin 4k vidyoları cloudda tutuyor ama iphonedaki vidyoları hd olarak çeviriyor. Fotoğrafları da optimize ediyor, hatta siliyor thumbnail bırakıyor.

50gb icloud baya mantıklı 3lira zaten bişi de değil, 32gb-50gb ilişkisinde bi problem olacağını da düşünmüyorum ama 200gb nasıl olur bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

aslında dediğin gibi akıllı sayılabilir;

mesela müzik için en eski çalınmamış şarkıları siliyordu çaktırmadan. Çalcağın zaman ise stream ediyordu anında.

fotoğraflar için ise, bakıyor hafıza doluyor, senin 4k vidyoları cloudda tutuyor ama iphonedaki vidyoları hd olarak çeviriyor. Fotoğrafları da optimize ediyor, hatta siliyor thumbnail bırakıyor.

50gb icloud baya mantıklı 3lira zaten bişi de değil, 32gb-50gb ilişkisinde bi problem olacağını da düşünmüyorum ama 200gb nasıl olur bilmem.
Ciddiye alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. İnternette bununla ilgili dökümanda bulamadım ama söylediğin çok mantıklı. Yoksa cihaz kapasitesindeki icloud hizmeti satmak saçma olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...