oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Vurdugun gol olsun kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 totemi bozmayaydın iyidi totemmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 efendimmmmmmm edit: ana kutsal sıra bozulmuş. inşallah bir kaza olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 moral bozukluğu yoktur inşalalh takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 adana çakacak 2 tane. BÜYÜK DÜŞÜŞ BAŞLADI. bjk 3. olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ibb ne zaman puan kaybetse bizde kaybettik arkasından.. kaçıncı oluyor bu umarım bu gece yaşanmaz allahtan inönüde maç da seyirci belki aldırır maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 İnönü'de değil maç. Vodafone Arena'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 barbu ya valeq buyusu yapilmis ya da dogustan casit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Adana bitmis durumda kendi evimizde adanayi yenmek icin llama totemine gerek yoktur sanirim.Talisca sikistirir bir tane sonra kapi acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ben yenilgi sonrası hiç başlık açmadım zati ondan yoksa bu zamana kadar bırakmazdım size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 hangi yenilgi, lyon u yendik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Adanayı, tek başına atiba ile yeneriz lan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Izlemicem maci. Oldun alamazsak bu maci senden sorarim. Gecen macta penaltilarda dikkatini dagitamadin zaten adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Şu 2 maçı alalım da lig bitsin artık inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Sendromsuz bir pazartesi daha. Bu maçı Cuma akşamı oynasak yine kazanırdık, np. Ben olsam Atiba Adriano gibi hem yaşlı hem de fiziksel olarak limitlerini zorlayan adamları dinlendirirdim ama ŞG yapmaz öyle bişey. Puan farkını bu akşam 7, haftaya 10 yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 aboubakar'ın tek başına alması lazım bu maçı artık 3-4 gol bekliyorum ben kendisinden şahsen. bayağı hırslanmıştır şimdiye. başakşehir - fb maçlarından da galibiyetle çıkalım da son 5 maç gençleri felan dizelim ya full, atiba'yı izne felan çıkaralım. seneye en azından rotasyona sokabileceğimiz 1 kişi kazansak son 5 haftada kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 adriano ilk 11'de gozukmuyor. atiba da bir dinlense fena olmazdi evet. tursusunu kurdu zaten ortasaha yedeklerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 atiba nın geçen maç kart alıp bu maça 0 laması lazımdı , çok saçma oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 fb maçı için gelecek hafta hakemler devreye girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Llama said: fb maçı için gelecek hafta hakemler devreye girer Zaten kupa maçında girdiler, bu sefer daha akıllı oluruz. En fazla takitr haklarını fenerden yana kullanır, varsın kullansın onu da. Hepsini üst üste koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 başakşehire bakalım ne ceza gelicek.. bizi etkilecek mi etkilemicek mi nasıl katakülli gönecek orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 fb de durur durur bi bjkye oynar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 blok 430 ,eski numarali ust 2 yanyana bileti patilere paslayabilirim. Sehir disindayim gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ahah yakınmışız , bizde 429 dayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar