maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 o değil de bir multi gameplay videoda gördüm stg 44'e red dot koyma mı dersin, garand reload mu dersin allah bin türlü belanızı versin diyerek kapattım. COD serisinin sonu gelsin artık kapatın şu iğrenç stüdyoları yalvarıyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ohooo oyle salak seyler olabilir mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 open beta başlamış bir iki maç attım. adamın yanına ateş edince ölüyor lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 maxigenous said: o değil de bir multi gameplay videoda gördüm stg 44'e red dot koyma mı dersin, garand reload mu dersin allah bin türlü belanızı versin diyerek kapattım. COD serisinin sonu gelsin artık kapatın şu iğrenç stüdyoları yalvarıyorum ya... MOST AUTHENTIC, "TRUE TO EVERY DETAIL" GAME WE'VE EVER MADE !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 yaşlandığımı hissetttirdi lan oyun bu ne, kim nerde, noluyoruz, napıyoruz asmndzsxczxczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ben beğendim, serinin son rezil oyunlarına nazaran özüne daha yakın olmuş. Adam akıllı gun play yapabildim havada uçan kaçan olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 CoD her zaman ki CoD işte, multisi bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 bok gibi olmuş en son black ops 3'ün mpye denediydim onun aynısının ww2 skinlisini yapmışlar adamlar asdf good ol' cot1-2 :'( rip in pepperonis https://www.youtube.com/watch?v=KgDHSwz_teY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 maxigenous said: o değil de bir multi gameplay videoda gördüm stg 44'e red dot koyma mı dersin, garand reload mu dersin allah bin türlü belanızı versin diyerek kapattım. COD serisinin sonu gelsin artık kapatın şu iğrenç stüdyoları yalvarıyorum ya... red dot dediğin reflex sight, varmış ayrıca aynı şekilde silik olarak çalışyor oyunda da. https://www.ar15.com/forums/general/1940s_holosight___The_Nydar_47/5-1477456/ ha popüler değildir, kaç kişi kullanmıştır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ha şuydu di mi o reflex One of the first commercially fairly successful such sights was the Nydar Model 47, made by the Swain Nelson company and introduced in 1945. It was intended as a sight for shotgun hunters, to aid in firing on flying birds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 intended for cod players işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 zenci naziler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar