sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 öle account banlanmaz ekşide, sanmıyorum. veya tanım olmasına dikkat edilen dönemde daha önce 50 kere tanım olarak yazmamışsındır, 51. olmuştur kurallara uymuyor diye göndermişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 yoo öyle banladılar. 50 kere falan da yazmadım hepi topu 40-50 entrym vardı zaten. sebep olarak o entryi gösterip bknz vermemişim ondan banladık diye yazmışlar. yalanlarına sokim yüzlerce entry var forumdan beter kullananları banlamıyolar ama benimki kurallara uymuyormuş sdfşaj wowowow haram demiyolar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Hristiyan israil usagi atayist sozluk yonetiminin oyunlari hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Birazdan fetöcü de olur ekşi. cahils Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bende de var 2004 account daha eski de olabilir. 4999 tlye bırakırım ihtiyacı olana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sanssizsansli said: benimkini banladılar ak. hazreti isanın doğum günü 1 ocak olmamasına rağmen o günün yılbaşı olması gibi bi başlık vardı. op neden böyle diye bşey yazmıştı. ben de @2 olarak babası nüfusa geç yazdırmış dedim. herifler banladılar sdlakjfghaşsdf beni de "kürt kizi ile bulusmaya giderkeb goturulmesi gerekenler"e "tuy dokucu krem" yazdigim icin banlamislardi. :/ fasist bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 en ucuza ben veriyom topicte zam mı yapsam diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 olm yılı karizması falan önemli değil :ł Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 hallettik ahmedinejad'la arkadaşlar, sağ olsun 850ye bıraktı. fiyat kırmayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 850'ye gidiyor mu ekşi accountu iyiymiş. ben dalgasına 5k yazdım ahah bi de fiyat kırmayanlar düşünsün diyo :P anlaşılması için 100k falan mı yazmam lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bende halen var sanıyodum 2013'de 180tlye satmışım gittigidiyor mailden buldum keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 800 e verirdim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar