Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilitlenen arabca konum hakkinda

innworker

Öne çıkan mesajlar

di yazmis "Bolum her ne kadar garbade olsa da yapmayin soyle seyler. Insanlarin vaktini calmayin saka diye adlandirdiginiz sacmaliklarla."

bolumun ne oldugu hakkinda kesin bir fikrim yok ama gorunuse gore hersey atiliyor. geyik nerde yapicaz? yasaksa bali insanlara hatirlatmayi sagliyabilirsin bir yolla ne bilem bir konu acilir sabit vb. uzman degilim forum hayatinda.

insanlarin vaktini calma olayina gelince, benim yaptigima sacmalik diyorsun ama bende senin dusuncene sacma demek istiyorum. garbage bile olsa yapmayin dedin. konumu ciddi bir anlamda nereye baglasam bilemiyorumda ama ornek vericek olursam: burasi dil bilimi tartisilan biryer oldugu ve burada cevap veren insanlar aslinda bir arastirma icindeler falan, herkes arasinda dil bilimi konusuyor vb ve birisi cikip cok ciddi bir zaman halinde insanlarin kendileri icin onemli gorulen konulara yogun olduklari hallerde, gelip onlarla alaymi ediyor? simdi ben paticikte bir konuya bakinca, o baktigim konuya cevap yazmak zorundamiyim? kim zorluyor insanlari mesaj atarken forumlara? suriyeliye soran eleman, sureyeliyi kacirmamak ve soruyu sormak icin pesindenmi kosturdu? iranliyla benim soruma cevap vermek icin telefon gorusmesimi yapti?

bu saatten sonra zaten pek deniyecegimi sanmiyorum insalara birsey anlatmayi, ustune zaten pek ortak yanim oldugu gorunmuyor geyik anlaminda burdaki insanlarla pek fazla.
onemsiyerek birseylerden bahsettim daha once ama umrunda olan biri cikmadi fakat ben buraya eglence olsun diye vede gecmisi olan birsey atinca, ben oluyorum insanlarin zamanini calan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...