arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ilkini vermeyince ikinciyi uydurdu? sdfhg. kenarda isinanlar atinc, beck, ucuncu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 applev0dka said: 2 yıldır ilk defa bizi bu kadar bozan bi takim ile oynuyoruz. Cok iyi adamlar abi o 2 yıldır adam gibi takımla karşılaşmadıgınız içindir. Bide dinamo dan 6 yemek bozulmak sayılmıyorsa ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bunaltmışken gol şart şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bunu söyleyeceğimi beklemezdim ama tam gökhan inler'in maçı. defanstan top çıkartamıyoruz önde çok adamla basıyorlar. ver gökhan'a sallasın ağzına ağzına babelle quaresma'ya GOL BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Ligde karsimiza cikan en iyi takim başakşehir yapcak bisey yok. Napoli ve benfica su lyondan daha iyi ama lyon bizi çözmüş Gooooooollgofofotototototor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 adriano sağ ayakla nasıl açarsın o ortayı be kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Stringray said: bunaltmışken gol şart şu sıralar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi adam gol elemental. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ozzy bitik, acil çıkartıp necip'i alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 üçü şimdi atarsak kesin yeriz biraz bekleyin beyler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bana da sorun ortasahada gibi geliyor. o yuzden sordum kenarda isinan ucuncu kim diye. yol gecen hani resmen. hadi onu dogal kabul ediyorum bizim icin fazla pasif su oyun. sisirmeye baslayinca daha tehlikeli olduk bir anda o bile bir gosterge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi gökhan inler'i alsın ozzy yerine ya da necip'i. necip savunmanın arasına girer ya da inler yollar kanatlara topları en azından hücuma rahat çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 emek hırsızı lakazet ya shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ehhh ben buradan gordum darbe olmadigini. adam iki metre onunu goremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Besiktas eziyor. 2. Yari gol geliyorum diye bagiriyordu. Tribunleri begenmedim. Takim 2 1 yapmis suskun herkes. Nerde o katagogo diye 90dk bagiranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tosic'in hareketler gerdi. yine bir "supriz" mi geliyor diye korktum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Red said: Besiktas eziyor. 2. Yari gol geliyorum diye bagiriyordu. Tribunleri begenmedim. Takim 2 1 yapmis suskun herkes. Nerde o katagogo diye 90dk bagiranlar Klüp para kazandıkça o apaçileri stada sokmuyordur Bizim şirketteki tüm para babası tipler gittiler zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 olm abv ŞENOOOL OZZY'Yİ ÇIKART ŞENOOOLL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tolgay lazım beyler ozzy->tolgay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 oguzhan nasil kart almadi be? ahah hakem saklaban abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 LA BU TALISCA NE HILE MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 cenk önüne geç şu adamın be birader of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 RamsesII said: tolgay lazım beyler ozzy->tolgay şu maçta tolgay intihar olur abi. topla çıkmaya çalışırken kaptırır, ters ayakta yakalanan kaleci gibi kalırız adamlar bedava bir gol atarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 arcane said: oguzhan nasil kart almadi be? ahah hakem saklaban abi. valbuena abartı düştü o yüzden vermedi bence sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ULAN BECK NE?!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar