Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 cüneyt arkın'ın kesinlikle izlenmesi gereken filmlerinden biri ninjaaaaaaa[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 oha ya ohaaa bu filmi nasıl izlememişim daha önce süpermiş dünyayı kurtaran adamdan sonra en süper filmi cüneytin :))[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Hangi film ya su motosikletli ninja lar olan mı?[signature][hline]paticik.grambr.
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Süperrrrrrr ;)[signature][hline]Icq : 162015742
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bende izledim ve aynı tepkiyi verdim direkman bu ne ya ohaaa oldum ehehehe walla umarım izlememiş olanlar kaçırmamışdır :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eeeh soldat'tayken kaçırmışım.. seyretmemiştim herhalde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bence filmlerinin en güzeli ahah "Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin..." ahah[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende rastladım sonra kurtulamadım bedevi kılıcı kullanan ninjalar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 torrenti var mıdır bunun :p?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
screamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Set Ninja Charisma = 0 [signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İskambil kağıdı ile insan yardığı film mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Absolut, 06 Ocak 2005 01:56 tarihinde demiş ki: İskambil kağıdı ile insan yardığı film mi? hehheheehehhe De bu film su dikdortgen kafali ninjalarin bulundugu filmimi? Hani adam gibi tikememislerde adamlarin kafasina goz yerleri kesilmis cuval koyulmus vs cok komikti ya..[signature][hline]H.B.E
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kibritle ağaç devrilen film sanırım ve mağramsı yerlerde çekilen kumaş ve püskülü bol olan film olması lazım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bunu nereden indirebilirim, bana yardım edin. Bir an önce bulup izlemem lazım :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya bu film dka ya bin basar[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Seyde vardi dimi bunda Sopanin ucuna kukla baglayip yakip bi saat cuneyt abimizin tum bayirda o kuklayi gezdirmesini izliyoduk vs. Hayir benim aklim seyi almiyor o , ve ozellikle o sahnede ne denmeye calisiliyorki, "Cuneyt o kadar gucluki herifi bir sopaya takip sabahtan aksama kadar bir yege bir goge vurdu" fln mi. hatirladikca guluyorum Apartman bodrumlarinda yaninda merdiven varken kacmamak ve gidip 3 $arjor dolusu mermiyi ninjalara sIkip yeniden dirilislerini izlemek vs.[signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 08 Ocak 2005 08:48 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 M.S.A(Macerayı Seven Adam) ===> Cüneyt[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bunu bulamadım ben hala ya nette. Daha önce bir yerden indiren yok mu hiç?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elinde Ölüm Savaşçıları dvdsi, divxi, vcdsi, kaset vb.. olan biri bana öm atsın lütfen :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Popeye, 22 Mayıs 2004 15:11 tarihinde demiş ki: cüneyt arkın'ın kesinlikle izlenmesi gereken filmlerinden biri ninjaaaaaaa kraaaaaallll.[signature][hline]jan d.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bugunkini kacırdım ama, "Eskiden heryerde samuraylar vardi bu onurlu savaşcılar ölünce etrafta ninjalar cıktı, ve ninjalar kağıdı bile kiliç kadar keskin hale getirebiliyorlardı" böle bişeyler vardı[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Predator-, 22 Mayıs 2004 22:11 tarihinde demiş ki: bence filmlerinin en güzeli ahah "Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin..." ahah bu Dunyayı kurtaran adamdan[signature][hline]Beş Hececiler
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cuce, 08 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Bugunkini kacırdım ama, "Eskiden heryerde samuraylar vardi bu onurlu savaşcılar ölünce etrafta ninjalar cıktı, ve ninjalar kağıdı bile kiliç kadar keskin hale getirebiliyorlardı" böle bişeyler vardı budur :tup:[signature][hline]jan d.
Öne çıkan mesajlar