pontipati Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Farkındalığımı nasıl arttırabilirim? Sormak istediğim şey bu mu emin değilim o yüzden ne istediğime dair özet geçeyim: Geçmişte iyi okul kazanmak gibi başarı saydığım olaylardan önce beni normalüstü çalışmaya iten şey o zamanki hayatımdan, şartlarımdan mutsuz olmamdı. Eğer başarırsam nelerden kurtulacağımı biliyordum, çevremde bana rahatsızlık veren durumların farkındaydım. Yani "farkındalığım" yüksekti. Sürekli düzeltilmesi gereken sorunlarla yaşamak da beni çok çalışmaya itiyordu. Şimdi beni iten bir şey olmadığını farkettim. Yalnızım bir süredir, iş güç koşturuyorum robot gibi. Bazen ne yapıyorum diyip soluklanıyorum, bakıyorum kafesteki fare gibi stresli stresli koşan birini görüyorum :) Beni iten bir şeyler olması lazım mesela sıkıntı yaşadığını bildiğim bir şekilde yardım etmeyi düşündüğüm insanlar var, bu kişilere yardım etmek için güdülenmek mantıklı bir hareket olacak. Fakat olduğum durumda ne o sorunlar aklıma geliyor, ne de onları çözmek için bir hareket. Sonuç olarak sorum bu "farkındalık" dediğim şeyi nasıl arttırabilirim? Umarım derdimi anlatabilmişimdir, teşekkür ederim. Geçenlerde bir başlık açtım ama bu soru için ayrı başlık olması iyi olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 abi bence sana kız arkadaş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 abi farkındasın zaten, senin yapman gereken işte bu hayattan kurtulmak için bişeyler yapmak. https://forum.paticik.com/read.php?20,8468813,page=1 şu başlığı okumanı tavsiye ederim, hani yalnız olmadığını anlaman için. herkes böyle, götü yiyip bir şeyler yapan çok az sadece. sen yiyenlerden mi olacaksın yemeyenlerden mi ona karar vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 ne yapmak istiyorsan onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 sürekli gözlem yap, felsefi kitaplar oku, düşün, iç sesini dinle, konuş. kendine daha çok zaman ayır. en canlı ortamlarda içine kapan farkındalık has max level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 modernizm elestirisine hosgeldiniz. fight club i lisede brad pitt in kaslari icin izleyenler yavas yavas toplaniyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 >fight clubin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 hiç gerek yok bence kafayı yiyosun sonra lsdiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Ev kredisine gir Bak nasi gudumluyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 240 ay odemeliler var simdi Bi alsan 20 yıl dusuncek baska seyin olmaz Kredi bitince de oluyor olursun zaten muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 interneti kısıp eyleme geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 h.g tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bildiğim kadarıyla öncedende çalışıyodun ama yarı öğrenci gibiydin. şu an yavaş yavaş tam kendi hayatının sorumluluğunu almaya başlayan birine dönüşüyosun. kafanı meşgul eden şeylerde eskisi gibi zevk aldığın hayatı yaşamaya dönük şeyler değil artan sorumluluğun doğrultusunda maddi ve iş anlamında şeyler oluyor. onun sıkıntısını çekiyorsundur bence. çok değil 7-8 ayda alışırsın bu duruma. alışmamalıyım böyle olmamalı diyorsan sorumluluklarını hayattan zevk aldığın şeyleri ekilemeyecek derecede kısacaksın bi yolunu bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 pontipati said: Farkındalığımı nasıl arttırabilirim? Sormak istediğim şey bu mu emin değilim o yüzden ne istediğime dair özet geçeyim: Geçmişte iyi okul kazanmak gibi başarı saydığım olaylardan önce beni normalüstü çalışmaya iten şey o zamanki hayatımdan, şartlarımdan mutsuz olmamdı. Eğer başarırsam nelerden kurtulacağımı biliyordum, çevremde bana rahatsızlık veren durumların farkındaydım. Yani "farkındalığım" yüksekti. Sürekli düzeltilmesi gereken sorunlarla yaşamak da beni çok çalışmaya itiyordu. Şimdi beni iten bir şey olmadığını farkettim. Yalnızım bir süredir, iş güç koşturuyorum robot gibi. Bazen ne yapıyorum diyip soluklanıyorum, bakıyorum kafesteki fare gibi stresli stresli koşan birini görüyorum :) Beni iten bir şeyler olması lazım mesela sıkıntı yaşadığını bildiğim bir şekilde yardım etmeyi düşündüğüm insanlar var, bu kişilere yardım etmek için güdülenmek mantıklı bir hareket olacak. Fakat olduğum durumda ne o sorunlar aklıma geliyor, ne de onları çözmek için bir hareket. Sonuç olarak sorum bu "farkındalık" dediğim şeyi nasıl arttırabilirim? Umarım derdimi anlatabilmişimdir, teşekkür ederim. Geçenlerde bir başlık açtım ama bu soru için ayrı başlık olması iyi olur diye düşündüm. Meditasyon yap ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar