paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Selam, Bir tane 4K camcorder aldım. Basit kırpmalar ve ayarlar falan yapmaya imkân veren, değişik formatlara ve kalitelere convert edebileceğim bir program arıyorum. Ücreti çok yüksek olmamak kaydıyla ücretli de olur, free şart değil. XAVC S 4K (100 Mbps) destekli olması gerekli yazılımın, hepsinda bu uyum var mı bilmiyorum. Sony'nin free verdiği program vasat. Takılıp duruyor bende. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Davinci'nin ucretsiz versiyonu vardi, isini gorur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Avidemux sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Video kesme filan Camtasia ile yapiyorum. O senin işine pek yaramaz. Paralı. Ama Converting için Handbrake nn üstüne tanımam. Open source ve çok iyi. https://handbrake.fr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 handbrake demeye gelmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Selam, Hepsini tek tek deneyeyim bakayım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar