xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Ttnet ve superonline dan internet cekilsin istedim ama bu sokakta iskan mi imar mi ne yokmusta tanimiyolarmis bu sokagi. Dogrudur. Peki dusuk maliyetli internet nasil yapariz bu eve. ?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Gsm iyi çekiyorsa Turkcell den falan alırsın da oyunda sıkıntı
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Ben uydunet kullanıyorum. Uygun geliyor bana, internetle de sorun yasamiyorum. Arayip durmuyorlar bir de üstelik.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ttnet yok diyor adam ne uyduneti asdfsa o hiç yoktur
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Aluriel said: ttnet yok diyor adam ne uyduneti asdfsa o hiç yoktur ahahaha, o kadar bilmiyorum. Sorry ^^
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 belediyeye git dicem de bi gülme geliyor
Korax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Sokakta veya binada hat yoksa isin zor. Istanbuldayken binaya hat cekilmesi icin 7 ay bekledigimi bilirim. Ulan 5 metre ilerdeki binada hat var, bizim binaya cekene kadar 7 ay gecmisti.
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Sokakta iskan yok ne demek? Kaçak sokak mı yaptınız?
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Sokagin imarı diye bir şey var mı? Cehalletten soruyorum. Yani sokak vardır, sokağın kenarlarındaki arazinin imarı yoktur, imar yoksa bina nasıl var? İmar yokken bina yapılmışsa, o binada daire nasıl satılabiliyor? Binanın iskanı yok onu anlarım ama sokaktan kaynaklı sorunu kafa almadı.
Öne çıkan mesajlar