barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Homegrouplar aynı mı? Tablet'te böyle bir şey var mı onu da bilmiyorum ya gerçi.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Androidde yada ipadde öyle ağdan bilgisayar gibi klasöre erişim yok diye biliyorum ben, hatta sırf o yüzden iş yerine w10 tablet falan almıştık. Tabletten ağ üzerindeki exceli açmayı bile beceremedik hani bırak veri transferi falan, bilmiyorum app mapp yapmışlar mıdır Ha sadece dosya transferi içinse airdroid ya da muadili bi app kullanılabilir. Filedrop ve Airdroid kullanıyorum
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 barbu said: Homegrouplar aynı mı? Tablet'te böyle bir şey var mı onu da bilmiyorum ya gerçi. yazdım abi home grouplarını göremiyorlar birbirilerinin diye.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bilgisayarlardaki antivirüs yazılımlarının firewall u engelliyor olabilir bir şeyleri. PC üzerinde basit bir ftp server kur (filezilla olur) tablete de ftp client kur, sonra ordan at dosyanı. kurup konfigürasyon yapması zor değil, az okursan halledersin. gözünde büyümesin yani.
Öne çıkan mesajlar