marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 İ7 7700K 1500 tl. Sıfır kutusu açılmamış Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler, Black 500 tl. sıfır kutusu açılmamış Samsung 960 EVO 500GB PCIe M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 1500MB) 1000 tl Ssd kontrol için bir kereye mahsus olmak üzere kutusundan çıkarılmıştır. Alacak arkadas test ederek görebilir. Hepsi amazondan alınmıştır. Fotoğrafları sonra atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Noldu da satmaya karar verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kutusunu açamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 fiyatları biraz kırsaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Madcat said: kutusunu açamamış. : DDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 DENEMEK İÇİN BİR KEREYE MAHSUS adam nano üretim yapan firmanın kalite kontrolüne güvenmiyor kendi tekrar bakıyor helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 neyse ki artık kandıramıyolar, cpu ya işleniyo kac kere calıştırıldığı falan. bu arkadaş da yalan söylemez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 lan tam trolliyim dedim meğerse cpu kutusu açılmamışmış sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Madcat said: kutusunu açamamış. ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Hahahahaha diger konuyu okuyup buraya gelince ayri bir guzel oluyor bu konu. Baltalayin yigitlerim. Nadir we Youth-born blood-letters axe-wielders victors still Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 işlemci amazondan daha ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 e inventusta 1587 lira işlemci http://i.imgur.com/czP3r8R.jpg lan entera basınca mesaj göndermeye başlamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bingildak said: fiyatları biraz kırsaydın bari. işlemci 1450 sıvı sogutma 450 ssd 950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ben tam olarak ne satıldığını anlamıyorum. anlasam belki alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 200 daha verip taksit yaptırmak varken 1450 nakit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 marksman said: bingildak said: fiyatları biraz kırsaydın bari. işlemci 1450 1100 sıvı sogutma 450 300 ssd 950 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Promenader said: 200 daha verip taksit yaptırmak varken 1450 nakit ? Her parcayi böyle düşünürsen yeni bir kasada en az 1000 tl fark yapar. O karar da alıcıya kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Ürünlerin trden alındığı zaman garanti işlemleri ile amazondan alındığı zaman da çok farklı ama onu da hesaba katmak gerek. Garanti kapsamlarını araştırdıysan yaz biz de öğrenelim. Parçalar cortlarsa amazona mı gönderiyoruz, burada mı kapsama giriyor nasıl oluyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 spompas said: marksman said: bingildak said: fiyatları biraz kırsaydın bari. işlemci 1450 1100 sıvı sogutma 450 300 ssd 950 700 Benim de gönlümden keşke fiyatlar öyle olsa diye çok geçti. Böyle fiyatları bir yerde gorduysen nolur bana da söyle. Sıvı soğutma ikinci el 500 ssdyi 1000 tl gördüm ben enaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 biz onu senden gormek istiyoruz ilk olarak bu piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bingildak said: Ürünlerin trden alındığı zaman garanti işlemleri ile amazondan alındığı zaman da çok farklı ama onu da hesaba katmak gerek. Garanti kapsamlarını araştırdıysan yaz biz de öğrenelim. Parçalar cortlarsa amazona mı gönderiyoruz, burada mı kapsama giriyor nasıl oluyormuş? Global garanti kapsamında. Mesela corsair sıvı soğutucu arızalı çıktı veya bozuldu, firma sitesinden online arıza kaydı oluşturuluyor. Bazılarında telefonla da derdini anlatıyorsun. Firma sizden gerekli bilgileri istiyor akabinde ptt kargo ile şu adrese gönderin diyor. Sattığım 3 ürününde tamiri olmuyor dolayısıyla sifirini gönderiyorlar. Ben bugüne kadar hep yurt içinden aldım fakat garantiye pek işim düşmedi. O yüzden artık özellikle yurt dışı ürün alıyorum. Daha kârlı bana göre. Yurt dışından alındı diye mağduriyet oluşmuyor. Müşteri memnuniyeti adına daha iyi hizmet veriliyor. Sadece bir tane seagate hdd bozuldu, trden garantili alınmıştı, Firma kargo ile istedi ürünü, onlarda yurtdışından istemişler, bir ay sonra sıfır hdd geldi aynı marka. Tabi bu bir ayda başka hdd almak zorunda kalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 E abi ürünü göndermeden sana nasıl yenisini gönderiyorlar? Ürünün arızalı olup olmadığı tespiti nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar