Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Şu anda oyuna girip kontrol edemiyorum da, aklıma takıldı dün Personaları aldığımda otomatik olarak default hali register oluyor mu yoksa velvet room a uğramak mı gerekiyor ? Aynı palace run sırasında üst üste kaydettiğim oluyor da personaları sırf açılsın diye , doğru mu yapıyorum yanlış mı emin olamadım
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 daha önce hiç olmadıysan ilk aldığında o anki hali neyse o yazılır, sonrasında senin yapman lazım.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Dlc icin gecerli diil o aklinizda olsun :p Orpheus fuseladim ben dlc den gelen sifir yen olarak duruyordu yeni fuseladigim overwrite etti :p
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 homunculus var mi bu oyunda? 4. mekana geldim ne negotiation'dan, ne chest falandan bir tane gormedim... RNGesus koruyor resmen, bir gun durup dururken gote gelecez, specific birileri negotiation ile falan veriyorsa paso onlardan isteyeyim bari
raider Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 HellHound said: homunculus var mi bu oyunda? 4. mekana geldim ne negotiation'dan, ne chest falandan bir tane gormedim... RNGesus koruyor resmen, bir gun durup dururken gote gelecez, specific birileri negotiation ile falan veriyorsa paso onlardan isteyeyim bari Etrafta kırdığın hazine gibi şeylerden benzeri bi yaratık çıkıyor. baya hızlı ama yakalaman lazım.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 HellHound said: homunculus var mi bu oyunda? 4. mekana geldim ne negotiation'dan, ne chest falandan bir tane gormedim... RNGesus koruyor resmen, bir gun durup dururken gote gelecez, specific birileri negotiation ile falan veriyorsa paso onlardan isteyeyim bari Mementosda çok rastladım ama yağışlı günde giriyorum hep. Fusionda çok işe yarıyor ayrıca bütün ofansif element spellerin mass sürümlerine sahip olduğundan. ha bu arada, birden fazla versiyonu var ve weakness'ları değişik. birisininkini bulamadan kaçtı.
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ikinizde treasure demonlardan bahsediyorsunuz onlardan 3 tane falan yakaladim da, talk dedigimde direkt negotiation falan kasmadan direkt katildilar hic item ister misin secenegi cikmamisti, bir kere yakalayinca bir dahaki sefere item negotiation secenegi mi cikiyor homunculus icin? ilk yakaladiktan sonra bir daha talk denememistim "ohs free money/xp" diye, tuh ehe
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 yok çıkmıyor, zaten persona registry'e katılıyor ve öldürmesi daha çok para veriyor summonlamaktan. o yüzden gözünün yaşına bakmıyorum bir kere yakalayınca. :p ha unutmuşum homunculus'u, yok daha görmedim ama ileride çıkar herhalde. gerçi confidant vendorlardan birinde açılıyor da olabilir emin değilim.
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Sam said: HellHound said: homunculus var mi bu oyunda? 4. mekana geldim ne negotiation'dan, ne chest falandan bir tane gormedim... RNGesus koruyor resmen, bir gun durup dururken gote gelecez, specific birileri negotiation ile falan veriyorsa paso onlardan isteyeyim bari Mementosda çok rastladım ama yağışlı günde giriyorum hep. Fusionda çok işe yarıyor ayrıca bütün ofansif element spellerin mass sürümlerine sahip olduğundan. ha bu arada, birden fazla versiyonu var ve weakness'ları değişik. birisininkini bulamadan kaçtı. kimi birden fazla weaknessli olabiliyor, kiminde ise hic weaknessi olmuyor ya da str veya null olmayan birseyi oluyor. crit buffi veya critli sansli fiziksel atkli skiller bulundurmakda fayda var ya da almighty gogo yagmurlu havada mementos'da cok fazla cikiyorlar, gereginden fazla:D
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 mementosları kaç tane biriktirip girmek lazım ?
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ne kadar optimize bilmiyorum ama ben umursamiyorum mementolari, su ana kadar 2 kere s-linkler gitmek gerektigi icin gittim o seferlerde de 5er tane falan vardi birikmis bu sekilde yaklasinca zaten overleveled oluyorsun baya yani 20 tanede biriktirsen bir kerede hepsini temizleyebilirsin, resmen faceroll ile gecti iki seferde
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 SP adhesiveler geldiginden beri mahmudo ve mahamaaa faillari disinda reloadlamiyorum ben :D
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 sp adhesive cidden oyunu ez modoya çevirmiş, ilk dungeondan sonra rahatladı. tetrajalı persona tutuyorum mahmud çıkarsa diye. mementosa 3-4 tane filan birikince giriyorum palace'dan önce, zaten o bölümün bütün requestleri birikmiş oluyor. sonraki bölümü de temizleyip yeterince para ve xp yapınca çıkıyorum. palace uğraştırmıyor böylece önceden hazırlanmış olduğumdan.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 keske regeni persona bazinda tutsalardi ya, baya fark ediyor SP3 hani yaygin olsadi sp1 filan, oyunda ilerlemene gore gelseydide daha 2. dungeonda her turn 7 SP recover cheat gibi baya :(
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 o zaman da her fusion'da inheritle tasinirdi fox tarzi bir sey var mi ilerde bilmiyorum (su ana kadar rastlamadim) ama dungeon icinde sp heali sayesinde eski oyunlarda trivial oluyordu zaten burda da itemla kapatmislar gibi duruyor
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 inheritle bozardin yani nasil bazi skiller inheritlenmiyor, cocuk oyuncagi olurdu bide rank ayarlardin iste, shopun acigi o bence. cart diye slink den acinca son ranki satiyor oysa player levela baglayip atiyorum 1-25 - SP1 25-50 - SP2 50-75 - SP3 olabilridi diger ekipman gibi aksesuarlarin anlami kalmiyor adhesive yuzunden, cidden bir neden bulamiyorsun, persona bazli olsa en azindan switch vs olurdu
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 inheritle taşınsaydı gene invig3 ancak endgamede görülen birşey, ben hala invig1 bir kere gördüm palace 4teyim yani. istediğim şeyi geniş geniş basıyorum, sonra rushlıyorum iki kere depo doluyor zaten. aksesuar seçimi diye birşey kalmamış aynen, physical immunity veriyor ona bile bakmıyorum yani. death 10da falan verseymiş bu kadar erken almak zor olurdu en azından. gerçi şimdiye gene almıştım. neyse napalım artık bu oyunun alicia order rushı gibi birşey olmuş, belki ileride düşmanlar kasar gerçi lazım oluyordur herhalde. ailment success rate çok yüksek mesela.
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 dogru 3 rank'in birden satilmasi sacmalik level'a bagli olabilirdi buyuk ihtimalle paranin gate olacagini falan zannettiler 50k'nin citir cerez parasi olacagini 2. dungeon'dan itibaren dusunmediler. gerci "null hede" aksesuarlari falan bile 80k falan mall'da asil oyunun kendisi social link ile visual novel oldugu icin combati tiri viri yapacak seyi pek umursamamis da olabilirler :P tabii bir de; 7 sp demek medium damage'dan sonra pek bir sey degil, sirf weakness exploit icin light damage spellleride tutamayacagindan ilerde yine sorun olacaktir, ama acikcasi ben yine Fox tarzi refill falan varsa (slink rankinden skill falan olarak ta gelebilir) sasirmam yine olayi trivial yapacak
knox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 medium sonrasini, spell master+takemi trinket baya rahatlabilir.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ambient aid, despair boost, daha da abartmak lazımsa stagnant air üstüne mass despair atınca gg. ailment persona kullanabilmek bayağı mümkün olmuş. gerçi düşman atınca da üzüyor lol. savunma göremedim buna karşı instakillere karşı savunma olduğu halde. consumable/spell cure ancak. dahası yemeyeni tekme tokatlayp sonra ailment öldürene kadar guardlanabiliyor depo doldurmak için.
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 status effectler cok guclu, oyunu kiriyor. mesela confusionla paranin dibine vurmak mumkun. forget keza dedigin gibi despair, flu season da memontos'da cok enteresan seyler olaybiliyor :P
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 gectigimiz haftanin pazari nedense TV'de home shopping program cikmadi.. sebebi ne olabilir bilen var mi.. sizden gerideyim daha 3. palace'a baslamadim..
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 her hafta çıkmıyor bu oyunda, bende bir aydır filan çıkmadı. arada commit yaptığım oldu confidanta ama gene de bazı pazarlar görmedim yani, hergün tvye bakıyorum. gerçi daha kullandığım tek çöp satmadılar. geçen oyunlarda unique zırh filan çıkardı arada. ha bu arada treasure demon fusionlar aynı arcanadan daha yüksek veya daha düşük lvl olanların yapılmasını sağlıyor gördüğüm, ucuza birşey fuselamak istiyorsanız en makul gibi ama yüksek lvl spell olmayabiliyor tabii. mahmudlara karşı da yüksek agili personayla combata girmek kurtarıyor homunculus olmasa da. combat başında tetraja basıyorum ilk turn jokerdeyken. bariyer sızdırmıyor. (:P) dördüncü palace bossa karşı da repel physical persona kullanmayı tavsiye ederim. 2500 reflect ftw.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 mona zaten uyariyor bu aksam televizyonda bisiler satiolar bak diye ama tv alisverisi bu defa kotu, bunun nedenini biliyoruz aslinda https://www.youtube.com/watch?v=sbaJDEkCp_c http://68.media.tumblr.com/370105677d777175328cd369729ade1d/tumblr_inline_ngst236Suz1t2gnmj.png merchandise demisken official su topkek http://i.imgur.com/G7VT3NF.png
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 tanaka nihayet iflas etmiş sanırım, jingleını duymayı bekledim her pazar. anta no! televini!
Öne çıkan mesajlar