ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 İyi ezberleyin bu bölümleri. 10 sene sonra final boss fighta 1 bölüm kala bu bölümlere daha çok dönüş yapıcaz. Villain gelmiş planını açıklıyor, Boruto hayal aleminde çocukluğunda yediği yemeği hatırlamakla meşgul. Dönüyoruz story arca, kapışmaya başlıycaklar "Sarada hatırlıyormusun bi keresinde şöyle bi göreve gitmiştik (2 cour filler arc)". Devam ediyoruz Tam elemanın kafasına rasenganı ya da her ne bok kullanıyorsa onu gömecekken yine çocukluğa dönüyoruz 1 ay daha story episode yok. Sonra story arca dönüyoruz tam biyere bağlıycaklar ki bakmışız asıl villain aslında başkasıymış. Evet doğru tahmin ettiniz yine filler arca giriyoruz bu da 2-3 cour filan. Boruto'nun babasının bölümleri en azından bu kadar aptal başlamamıştı, bi momentumu vardı en azından bunda o da yok sırf cash cow olarak çıkarıldığı o kadar bariz ki tiksiniyorum artık. Bir yere bağlarlar konuya girerler filan belki diye izliyorum ama One Piece gibi bunu da askıya alırım herhalde böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 manga fena değil abi, yukarıda da yazmıştım. kishi'nin öğrencisinin çizimlerine de ufaktan alıştım ben, başta çok gözüme batıyordu. anime'yi 4 - 5 bölüm biriktirip izliyorum son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Mitsuki naptı lan öyle. Sage Power'lar falan. Vay allahless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 İzlemeyin bunu üzülürsünüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Bu bölüm mükemmeldi, özellikle ilk yarısı (tu) Gerçi bir gram bal için bir kilo keçi boynuzu çiğnetiyor, böyle güzel bölümler 100 bölümde bir geliyor, ama şöyle güzel aksiyonlu, combat koreografisine doyuran bölümler gelince de tadına doyulmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Ben biriktirip izleme kararı almıştım sene başında. 7 aydır hiçbir bölümü izlemedim, çünkü Naruto'nun yanında solda sıfır kalıyordu çoğu bölüm. İyi bölümler geldi diyorsanız topluca indirip izliyim, en son 39. bölümde bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Saskelik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 İyi bölümler değil, iyi bölüm. Bi bölüm güzel geldi işte. Bundan önce turnuva bölümleri filan vardı, fena değildi ama pek güzel de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ya deno sanki naruto gibi olsa bolumler iyi olacak naruto'nun kendisi boktan zaten. hikayede gecen en iyi 3 5 bolumden biriydi bence bu haftaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 filmdeki sahne daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Darklight1903 said: ya deno sanki naruto gibi olsa bolumler iyi olacak naruto'nun kendisi boktan zaten. hikayede gecen en iyi 3 5 bolumden biriydi bence bu haftaki. Olm senelerdir Naruto boklayıp neden günü gününe izliyorsun ben de onu anlamıyorum lol Filler'ları çıkardığın müddetçe taş gibi Shonen Naruto. Sen de seviyorsun işte kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 goz benim vakit benim aehsjdaflksjdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 bu arcın filmi var zaten dkskdk Bildiğin filmin extended versiyonunu yediriyolar 2 aydır Deno da orgazmdan orgazma koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 surasi recep ivedik threadle kapisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 mangası güzel gidiyo gibi ama hala olaya giremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar