Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 önemli olan lyon maçı alt yapı ile çıkılması gereken maç
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Sanirim alicaz bu maci, dogru 3lu acti konuyu Naptiniz la whatsapptan falan mi sozlestiniz :D
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yıldızların hizaya gelmesi gibiyiz, yetkilerimi kötüye de kullanırım artık, araya adam sokmayız iyi gidersek.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bu maçı kesin alıcaz sözleşsek bu kadar olmaz.
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Olur da yenersek/tur atlarsak Llama, dreagloth, totemic, cicibeybe dördünüze yemeksepeti'nden yemek ısmarlıyorum (kabul ederseniz) (valla). Edit: İlk cümlşede Lyonu'u görünce beyin yanmış. Neyse Lyon maçı için geçerli teklifim.
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Baslik trabzon maci Mesajlar UEFA finali
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Yine bir nisan ayında, ben yine deplasman yollarında, Rodellega nın golleriyle, 3-3 beraberliği kurtarıp dönmüştük akhisardan, o 1 puanın kıymeti sonraki hafta ortaya çıkmıştı, ve biz şampiyon olmuştuk. Yine olucaz. Yürüyoruz adım adım.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ali bey bakalım kimi atıcak beşiktaştan
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ağğbi ali palabıyık. gerçi bu defa trabzon'u değil bizi kollayabilir çünkü fener'in rakibi trabzon şu anda
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Düdük asması gereken adam yine bizin maca verildi lel
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bu tetikçi hala hakemlik yapıyoken, "türk futbolu nasıl gelişir, yabancı sınırı mı koysak" falan tartışmaları goygoydan öteye gidemez.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 uefa kupası fotoğraf arşivi geniş olanlar gelicek şimdi ağlıyosunuz diye yapmayın etmeyin
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ahah aziz'in hakemini atamak cidden saçmalık, ts'yi de geçen sene fena doğramıştı onlar da sevmiyor. ne yapsa da yaranamayacak bjk taraflı olsa kupa maçını diyetini ödüyor ya da fb dördüncülüğü için yol yapıyor denilecek, ts taraflı olsa baskı altında kalmadı gösterilmek için kararları verdi denilecek. başka atayacak hakem kalmadı sanki bu kadar kritik maça. adam gibi bir maç izleyecektik şimdi bok gibi geçecek kesin kör dövüşü.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 maç öncesi klasik ağlamalar başlamış yine asdafasdas
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Gene üstten konuşmalar başlamış, azizin hakemi falan diye, terse yatırıp 3 tane penaltı çalacak beşiktaş lehine bu sefer başlayacaklar yok "çok doğru penaltı"lar, "kusurlu hareket abi tabi vericek"ler. Dönüşü izleriz maç sonrası, bakalım neler yumurtlayacaklar. Klasik beşiktaş taraftarı.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yekeyeke said: Gene üstten konuşmalar başlamış, azizin hakemi falan diye, terse yatırıp 3 tane penaltı çalacak beşiktaş lehine bu sefer başlayacaklar yok "çok doğru penaltı"lar, "kusurlu hareket abi tabi vericek"ler. Dönüşü izleriz maç sonrası, bakalım neler yumurtlayacaklar. Klasik beşiktaş taraftarı. Klasik besiktas taraftari olarak bakmadigin zaman bu atamanin dogru oldugunu soyluyorsun yani? En son besiktas macinda sacmasapan kart gosterip 10 kisi birakmis, en son ta macinda tsyi bicmis. Ok super atama hadi bakalim. Aboubakarin kart cezasi yeni doldu daha hop ali palabiyik yine besiktas macinda. Klasik besiktas taraftari olmaya gerek yok bence sacma bi atama oldugunu gormek icin
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Herşeyin kırılma maçı bu maç ya. Beşiktaş kazanır Başakşehir de berabere kalır/yenilirse lig neredeyse bitecek. Lyon'a moralli, dirençli gideriz. Orada da şans da yanımızda olur da beraberlikle dönersek harika olacak ama çok zor tabi. Fikstüre bakınca Başakşehir ve Fener'le oynayacak olsak da 13 Nisan'dan 14 Mayıs'a kadar hep İstanbul'dayız. Tek uzak deplasman Antep ki onların da son 2 maça düşmeyi garantileme ihtimalleri var. TLDR: Şu maçı alırsak inşallah bu iş bitecek.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Kazanırsak diğer maçlara bakmadan lig biter bana kalırsa. Zor dönemeç öncesi çok formda takımlara karşı kilit maç hiç kazanamadık bu sene hiç ki formsuzlara da verdiğimiz oldu. Kazanırsak zaten psikolojik eşik atılır. İkinci yarının en iyi takımlarından biri TS ki 2. şuan yanılmıyorsam toplanan puanda. Alırsak deplasmanda yürürüz Başakşehir kazansa bile. Ben ama %50 altında görüyorum. Lyon öncesinde sanki yine puan kaybı çıkar gibi, çıkmazsa hayırlı olsun şampiyonluk.
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 abu ve q7 uyarılmayı maçtan önce kart konusunda, zaten talisca şapkadan tavsan cıkarmazsa 0-0 a bağlarız gibime geliyo
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Vasfi said: abu ve q7 uyarılmayı maçtan önce kart konusunda, zaten talisca şapkadan tavsan cıkarmazsa 0-0 a bağlarız gibime geliyo sapkadan tavsan cikarmiyo talisca. her mac garanti golu var sadece sdfgsd
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 şapkadan tavşan çıkarıp her maç bir tane garanti atıyor ama işte :(
Öne çıkan mesajlar