Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boş port yok bahanesiyle VDSL'e geçemiyorum.


Ryzer

Öne çıkan mesajlar


Hat Değerlerim.
Superonline ADSL kullanıyorum, superonline'ı aradım hattım 57mbit'e kadar hızı destekliyor. VDSL'e geçmek istediğimde de boş port yok bahanesiyle geçirmiyorlar vdsle. Müşteri hizmetlerini aradım dedim boş port yok bahanesini nasıl çözebilirim diye, efendim işte ilçe telekomluğa gidip dilekçe yazıp talepte bulanacaksınız vs vs dedi. Bugün gittim ilçe telekoma onlar da diyor ki siz başvurmayacaksınız, superonline başvuracak sizin yerinize demez mi.. Ne yapmamı önerirsiniz? Turkcell ceosuna twitter dan ulaşmaya çalıştım, superonline facebook sayfasına yazdım ama kimse ilgilenmiyor. İşin komik yanı ise turk telekomun kendisine sorduğumda bana 95 mbite kadar hız verebileceğini söylemesi dalga geçer gibi.. Anlamıyorum bu işte de mi tanıdık ya da torpil şeysi gerekiyor halledilmesi için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tamamen götoş telekomun bok yemesi.Bir tanıdık aylarca uğraştı aynı durum için oraya dilekçe buraya dilekçe , 10 kere kayıt bıraktı tt'ye sonunda bıkıp çözdüler işini.2 ay falan uğraştı rahat

Durum şu , adsl için Telekomun elinde genelde yeterli sayıda port oluyor ama başka iss'den başvurursan , telekom o iss'ye port vermemek için diretiyor. ISS de durumdan haberdar olduğu için , senin yerine uğraşmıyor , port bekliyoruz efenim vs geçiştiriyor aylarca bekliyorsun.Kanser olmak istemiyorsan TTnet'e başvur adsl için.Zaten tüm adsl altyapısı onlardan çıkıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sosyal mediyadan darla superonline ı twitter, facebook, şikayetvar vs vs her gün twit at. Eninde sonunda dönecekler.Bu tip olaylarda yırtıklık en iyisi efendi gibi oturup port beklersen aylar hatta yıllar sürer malum 3. dünya ülkesiyiz.
Süperonline'ı iptal et hiç bişi değişmezse al ttnetten vdslni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...