Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Hat Değerlerim. Superonline ADSL kullanıyorum, superonline'ı aradım hattım 57mbit'e kadar hızı destekliyor. VDSL'e geçmek istediğimde de boş port yok bahanesiyle geçirmiyorlar vdsle. Müşteri hizmetlerini aradım dedim boş port yok bahanesini nasıl çözebilirim diye, efendim işte ilçe telekomluğa gidip dilekçe yazıp talepte bulanacaksınız vs vs dedi. Bugün gittim ilçe telekoma onlar da diyor ki siz başvurmayacaksınız, superonline başvuracak sizin yerinize demez mi.. Ne yapmamı önerirsiniz? Turkcell ceosuna twitter dan ulaşmaya çalıştım, superonline facebook sayfasına yazdım ama kimse ilgilenmiyor. İşin komik yanı ise turk telekomun kendisine sorduğumda bana 95 mbite kadar hız verebileceğini söylemesi dalga geçer gibi.. Anlamıyorum bu işte de mi tanıdık ya da torpil şeysi gerekiyor halledilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 darla superonline'i heryerden. bir de hakketen bos port yoktur, veya ilgili dslamda vdsl karti yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Bu tamamen götoş telekomun bok yemesi.Bir tanıdık aylarca uğraştı aynı durum için oraya dilekçe buraya dilekçe , 10 kere kayıt bıraktı tt'ye sonunda bıkıp çözdüler işini.2 ay falan uğraştı rahat Durum şu , adsl için Telekomun elinde genelde yeterli sayıda port oluyor ama başka iss'den başvurursan , telekom o iss'ye port vermemek için diretiyor. ISS de durumdan haberdar olduğu için , senin yerine uğraşmıyor , port bekliyoruz efenim vs geçiştiriyor aylarca bekliyorsun.Kanser olmak istemiyorsan TTnet'e başvur adsl için.Zaten tüm adsl altyapısı onlardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 m bizim komsulara da hat yok diye telefon bile baglamadilar..turk telekom hem de..hani internete gelmeyi gectim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Aynı olayı bende yaşadım, ADSL'den VDSL'e bir türlü Türk Telekom yüzünden geçememiştim. En sonunda oldu, dilekçe dışında belli aralıklarla arayıp takip etmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 senko said: bir de hakketen bos port yoktur, veya ilgili dslamda vdsl karti yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 senko said: darla superonline'i heryerden. bir de hakketen bos port yoktur, veya ilgili dslamda vdsl karti yoktur :) ttnet eğer superonline'ı iptal ettirsem bana sorunsuz vdsl vereceğini vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sosyal mediyadan darla superonline ı twitter, facebook, şikayetvar vs vs her gün twit at. Eninde sonunda dönecekler.Bu tip olaylarda yırtıklık en iyisi efendi gibi oturup port beklersen aylar hatta yıllar sürer malum 3. dünya ülkesiyiz. Süperonline'ı iptal et hiç bişi değişmezse al ttnetten vdslni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 hayret turkcell ceo'suna twitterdan mesaj atmışsın nasıl halletmemiş ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 port yok diyorlar bana da yeni taşındım superonline ttnet turksat hicbirini baglatamiyorum su an napmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 uydunet akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bana da olmuştu turkcell fibere geçerken. apartmandaki portta yer kalmamıştı ertesi gün 2. portu taktıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bakalim telekom mudurluge gidicem israr etmessen aylarca takmiyolarmis port falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 o kadar torpile fiber çektirirsin mahalleye. Biraz katkın olsun etrafına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 kim o torpili olan yardim etsin bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 2000 yillarin basinda adsl port sirasi bekledigimiz gunler geldi aklima. Hey gidi gunler hey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 torpille 3 günde port açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar