Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 otv odemeyecek olsaniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam adam gibi soru soruyor, cevap veremiyip bide adama saldırıyorsunuz köpek gibi.

sanki forumun sahibide, gelmiş ahkam kesiyor.

engelli yakını var ve araç alıcak, kanuni hakkı? hayır bu kadar kısaknıyorsan, ya kendini engelli yap, ya bi yakınını sen de al? gör bak bakalım neymiş engelli olmak
Ekşi ezikliğine burada gerek yok, yapıcaksan defol git orada yap ezikliğini.
allahın çomarı
Mesaj tarihi:
valla burada bi çomar varsa, yıllar boyu malum partiyi savunan olarak sensin. hem sana ne? sana kim kemik attı.

forumun sahibi misin diye bana sallıyor, geliyor sonra kendi bana yol gösteriyor allahın çomarı.

komiksin dsdf.

ayrıca cok merak ediyorsan bu haktan faydalanan yakınım var evet ama pasalar gibi gitti kendi arabasının parasını kendi odedi. bos bos konusup durma.
Mesaj tarihi:
Ben dedim cakal diye cunku bu isi cidden kendi amaclarina kullananlar yuzunden pic oldu engelli surucu sertifikalari.

Vermiyo devlet kolay kolay ustune polis seni tek yakaladi mi aracta sikinti cikariyor. O yuzden dedim 250.000 lira muafiyeti kimse kimseye vermiyo kolay kolay.

Bir de plakadan engelli simgesi kalkti sanirim.

Ben de denedim zamaninda yani diabetten %30 engelli falan cikarabiliyodum da pasa devletim %50 engel istiyomus sanirim.

tomkat said:

Bunun icin acmadim konuyu ama olay soyle

Yakin akrabam cok yasli ve %90 engelli

Aracin parasini ben vericem ama onun ustune olucak

Refakatcisi de vekili de benim engelli plakasi alinmiycak, adam araba kullanicak halde degil

Raporuyla vekili olarak gidiyosun ve sadece kdv oduyosun

Bayiye de sordum beygir limiti var dedi

Yani 1.6 motor olsun 500 binlik arac da alirsin

Konuyu acma nedenim hangi araci alacagima karar verememem

Birisi tutmus cakal demis hey allam ya
Mesaj tarihi:
bombilo said:

siktir git o zaman

agzınla soylemessın, onun ustune olacak ama parasını ben odeyecegım dıye.

Spastik misin sen? Uzaktan akrabama neden araba alip ustune yaptiriyim? Cok yakin birinci dereceden dedim bin kere. Bu birisinin dedigi gibi kiskanclik falan da degi, igrenc bir mahlukatsin sen ve senin gibi dusunenler. Cevabin da yok cunku siktir git demekten baska gunes isigi alamayan egon zedelendiginde en primal reaksiyonu gosteren tek boyutlu bir yasam formusun sen.
Mesaj tarihi:
ahahhaa başlığın açılış şekli ve sonra açılma sebebi çakallığı gösteriyor zaten.

kardeşim bir iş yapıyorsun git yap. piyango çıkmış köylü gibi davranmışsın.

başlığı en baştan böyle böyle bi durum var araba tavsiyesi diye açsan anlicam da siz ne alırdınız .xD
Mesaj tarihi:
Selam gencler. *kips*

Yalniz suna guldum ya. Kafan karismis Suark. Once yardimci olmaya calismissin, lan aslinda ben de alirim imkan olsa demissin,
sonra milletle bir olup ne ugrasican comarla deyip, bir sonraki post'ta eski haline donmussun. lol

Suark said:

çakallık veya şark kurnazlığı değilde, ne anlatıcan çomara.

he de geç. cehennemde türklerin bulunduğu kazanda zebani olmazmış derler sırf bu yüzden. heh

Neyse, konuyu kitliyorum, banlariniz da bir ara gelir artik.
Mesaj tarihi:
Selam,

@tomkat
'Geldiğime de geleceğime de...' diyene kadar madem buranın forum olduğunun farkındasın, o zaman durumunu ve derdini ilk başta net bir şekilde belirtip sonra sorunu soracaksın. Sana gelen her önerme ve çıkıştan sonra durumu parça parça anlatmayacaksın.

Evet, devlet böyle bir kolaylık sağlıyor. Senin de şu an bir aracın var. Mevcut araç o özürlü kişiyi taşıman noktasında sorun mu yaşatıyor ki araç değiştiriyorsun? Benim anladığım kadarıyla bu sorunun cevabı 'hayır'. Tanınan bir hak var, ben de bir dilekçe/vekaletname ile bu avantajdan yararlanayım ve daha üst seviye bir araca geçiş yapayım, istiyorsun. Sonuçta mevcut aracından çok daha farklı bir araç almıyorsun. İnsanlar Doblo/Caddy falan alıp tekerlikli sandalye için rampa falan yaptırıyorlar. Vito/Caravelle benzeri araç alan bile gördüm. Ama seninkisi sedan araçtan sedan araca geçiş gibi. Haliyle burada yapılan yorumların bir kısmının doğruluk payı var. Senin biçtiğin kılıf olayı örtmeye -bana göre- yetmiyor. Hakkın verilmesi ayrı bir olaydır, bunun kullanım gerekçesinin haklı ve adaletli olması ayrı bir olaydır.

Forumdaki Yaziya Hitaben: https://forum.paticik.com/read.php?31,8645102,8645325#msg-8645325

gleoddyn said:

Para kaç kelle uçuracak acaba.

Çok değil canım; 3 kâfi. Uzun bir aradan sonra böyle bir talepte bulunmamı sağlayan arkadaşların plaket ile ödüllendirilmeleri şart.

Haklı olabilirsiniz. Ama üslup noktasında dikkatli olmanız gerekir. Çıtayı aştığınız takdirde haklılığınız da uçar gider.

Olay ile ilgili derdi olanlar özel mesaj atabilirler.

Saygılar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...