Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 otv odemeyecek olsaniz

tomkat

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ya borca az girerek alırdım ben aslında, ama bütçene bağlı işte.
c 180 önerirdim ben, hem satışı kolay (satmak istersen tabi) hemde güvenlik tertemiz araba.

Ya benim eski aracin ustune koyup 150 bin max odeyebilirim

C180 115 bin vergisiz ve gittim baktim benim mazdayla kiyaslaninca o kadar da ahim sahim gorunmedi ama 520i daha konforlu ve iyi gorunumlu bana gore ama arada 30 bin falan fark var tabi

CLA AMG, C180 ve 520i arasinda kaldim yani

Audiye bakmadim ama
Sosyal ağlarda paylaş

onu sürmeden anlayamazsın ama.
a4ler biraz ufaktır, 1.6 alacağın a4 ten hayır gelirmi onuda bilmiorm tabi 2.0 sürdüm ben.

Tabi aslında, superb,passat falan da bakabilirisn ama üzerine 150k koyabiliosan en pahalısını almakta fayda var ticari açıdan

Bayilere gittiğinde test sürüşüde iste. Hani kullanmadan anlatamyacağım şeyler var, bide farklı gelicektir merso ve bwm önden çekerden sonra

bide 5 lerde 1.6 yok şu anda, ben mi yalnış bakıyorum?

http://www.bmw.com.tr/tr/fastlane/bmw-fiyat-listesi.html#bookmark=aHR0cDovL3d3dy5ib3J1c2Fub3RvbW90aXYuY29tL2Jtdy9zdGFnZTIvZml5YXQtbGlzdGVzaS9zdGF0aWMtZml5YXQtbGlzdGVzaS12Mi5hc3B4P3V0bV9zb3VyY2U9JHt1cmxQYXJhbWV0ZXIudXRtX3NvdXJjZX0mdXRtX21lZGl1bT0ke3VybFBhcmFtZXRlci51dG1fbWVkaXVtfSZ1dG1fY2FtcGFpZ249JHt1cmxQYXJhbWV0ZXIudXRtX2NhbXBhaWdufSZzZXJpPSR7dXJsUGFyYW1ldGVyLnNlcml9
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

Bunun icin acmadim konuyu ama olay soyle

Yakin akrabam cok yasli ve %90 engelli

Aracin parasini ben vericem ama onun ustune olucak

Refakatcisi de vekili de benim engelli plakasi alinmiycak, adam araba kullanicak halde degil

Raporuyla vekili olarak gidiyosun ve sadece kdv oduyosun

Bayiye de sordum beygir limiti var dedi

Yani 1.6 motor olsun 500 binlik arac da alirsin

Konuyu acma nedenim hangi araci alacagima karar verememem

Birisi tutmus cakal demis hey allam ya

İ8 al
Sosyal ağlarda paylaş

çakallık falan değil yahu. engelli vatandaş o arabayı kullanamayacak halde olduğu halde devlet bu imkanı veriyorsa zaten yakınlarından birisi kullansın diye veriyordur. hani adamın hizmetini görsün işini görsün diye.

diğer türlü ya engelliye bu indirimi hiç yapmazdı ya da plakasını engelli plakası olarak verirdi. ona göre araba almak zorunda kalırdın. %90 engelli adamın indirimli araba almasına izin veriyorsan zaten yakını kullansın diye veriyorsundur. 5 sene de satılmıyor bu arabalar bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

cakallık degil de ne, onun ustune alıp kendın kullancan iste. tam bir anadolu cakalı iste.

Dis kapinin mandali;

Senin gibi onursuzca dusunen biri icin harcadigim keystrokelara yazik ama bi yerde refakatciyim diye yazmistim zaten. Duzenli olarak hastaneye goturen, ihtiyaclarini karsilayan hep benim soz konusu kisinin.

Yani arabayi alip karadeniz turuna cikamiycam kafam estiginde. %90 engelli vatandaslar bir ya da bir kac kisiye vekalet verebiliyorlar kendileri kullanamadiklarindan dolayi yani benle bir kac kisi daha kullanacak bana bisey olur da hastaneye goturemem diye.

Bu indirim imkanini bir kere kullanabilecegimiz icin duzgun bir arac almak istedik ilerde satarken bi ise yarasin diye.

Simdi salyalarini threaddan toplayip ait oldugu mmorpg class forumlarina geri goturebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...