Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Evet şuanda feci şekilde açıktım :( evde makarna kalmamış olsa ypardım ama.. pratik çözümü olan varmı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 eti cici bebe yanında create food scroll'u yoksa sabahı bekleyeceksin mecbur..[hline]arcane, 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 izmirde olsan şöyle güzel bi kırçiçeği pide oooh :D[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 varya bu topic tam bana göre.. ölüyorum şu an.. açlıktan başıma ağrı girdi ve yiyecek bişie yok evde :( ME HUNGRY !! böhü.[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kır pidesini duydum da kırçiçeee pidesini ilk defa duyuyorum :) Git yumurta yap, cips fln warsa onu ye, yoksa hiçbişi meyve ye, meyve bile yoksa buzdolabını kemir.. hatta uyu, sabaha kahvaltı edersin :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 erik, kiraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timetamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 erik, kiraz vs ye ve gaz dan uyuyama.. açlıın üstüne bi de gaz sancıları ekle.. aç olmadığın telkinleri işine yarar bence :)) yannız ben de acıkmıshım yaf..ama yiyecek ne war die bakmaya üşeniorum...[hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yakınlarda 7eleven ya da route24 türevi bi yer yok mu hiç yaf? hem hava almış olursun hem de doyarsın[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Buraya alalım yemeklerime bakarsın:)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gece acıkınca ekmek arası peynir domates abi.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya canımızı çektirmeyin deme arcane :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nescafe vede portakalli eti kek[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 beyler susalım.. :) * midesinin gurultusu pc fan sesini bastırmıştır * [hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hmm nescafe var ama :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hehehe :D[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ahh $imdi 1,5 iskender oLacak :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Justin, 12 June 2003 02:41 tarihinde demiş ki: said: Fiercewind, 12 June 2003 02:28 tarihinde demiş ki: izmirde olsan şöyle güzel bi kırçiçeği pide oooh :D[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar getirirlermi bu saatte? balçovaya getirirlermi site falan varmı[hline]cRn gidip alırsan verirler herhalde bu arada Kırçiçeği pidesi değil Kırçiçeği diye bi restorant var baya ünlüdür kendisi pideleriyle fln o yane :D[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 su iç açlini yatiştirir olmadiysa klavyenden bi parça ye windows tuşu gereksiz onu ye mesela aklima geldi klavye diince klavyenin içini aç kesin önceden yediin yemeklerin parçaları vardir onlarla idare ediver ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Disappear, 12 June 2003 03:10 tarihinde demiş ki: hergun 7 ye kadar oturdugum icin annem yatmadan bisiler yaptiriyorum eheh saolsun 12 de falan yemek yapiyo[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... ehe bizim valdeye ben gece 2.30 da patetes kizartmasi pilav combosu yaptirdiydim şimdi düşünüyomda yazik diorum kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 efem birazdan evden çıkıp köroğlu çorbacısına gidiyorum.çorba, köfte ve tatlı yiyecem. sonra eve gelip yatcam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Aslında kırçiçeğinin isim yapmasının tek nedeni 24 saat açık olması yoksa pidesi öyle çok da ahım şahım değil. O yuzden de akraba olucaz zaten yakında adamlarla. Bu saatte izmirde en iyi şey kırçiçeğinden pide yemek. Eğer kıbrıs şehitlere yakınsanız Yapı kredi bankasının karşısında söğüşcü var ordan şöyle beyinli, soğanlı acılı bir söğüş yiyebilirsiniz. Balçova deyince Özlem pide salonu geliyor aklıma adamlar gerçekten muhteşem pide yapıyorlardı ama gece açıkmıdır bilmem. Ama yine çok güzel bir alternatif var o da çorba. Balçovada izmirin en iyi sakatat çorbasını yapan yerlerden biri mevcut oraya da gidilebilir. Off valla canım çekti atlayıp gidicem valla şimdi balçovaya ama çok uzak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yemek yok pepelek diyete başlasin yaz geldi tutun azınısı 1-2 hafta direk egolaydan seksi oyuncu pamele andirsin dieti gelio Pamela Anderson'ın diyeti Seksi oyuncu Pamela Anderson, formunu kormak için büyük çaba sarfediyor. Sporun yanı sıra diyetle de form tutmaya çalışan Anderson'ın diyet listesi işte böyle: Kahvaltı (15 gün için) 1 dilim kepekli ekmek Az yağda, bir yumurtayla yapılmış omlet içecekler: Çay, kahve, ıhlamur, su 1., 2. ve 3. gün Öğle: Peynirli sandviç Akşam: 1/2 ızgara köfte, iki adet elma 4. gün Öğle: Sosisli sandviç Akşam: 8 adet ızgara köfte, 1 portakal 5. gün Öğle: 2 dilim kepek ekmeği, küçük bir parça mozarella peyniri ve ayran Akşam: Izgara balık ya da bftek, az yağlı bir kase salata, 1 adet muz 6. gün Öğle: 1/2 kilo meyve Akşam: Izgara balık ya da bonfile ve salata 7. gün Öğle: Az yağda yapılmış omlet, 1 dilim kepek ekmeği Akşam: Bir bardak yağsız makarna, 1 muz 8.gün sabah: iskender ,süt, böğürtlen reçeli,çikolatalı pasta ,nescafe combosu öğlen: allah ne verdiyse not 8.gün e uymaniz i tavsiye etmiyorum garanti 2 haftada pamela endirsin gibi olmassaniz verdiniz kilolari iade edioruz... :D [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 12 June 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 aciktim [hline]is everywhere.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 İzmir - Bostanlı tarafında oturan varsa, çıkıp Doyuran'a gidelim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Aynalı 'da Kırçiçeği miydi neydi, öyle garip bir spesyalleri var adamların. Çok güzel. Beyti-İskender-Manisa karışımı bişey :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar