applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 beyinsiz anlamamış, gelmiş şenol güneşin türkçesine laf çakmaya çalışıyor. cry moaaarrr
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 o değil de başkanın maçtan önce tribünden gülerek siktir çektiği bir an vardı biri onun gif'ini bulsun sdfsdf
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Fabri'den haber var mı onu söyleyin bi? Her geri pasında kalp krizi riskim artıyor.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 abi buz koyacaklar sabaha inecek işte abartmayın sdfds maçtan çıkması normaldi adamın gözü kapanacaktı tamamen 10dk'ya. ha bana sorsan tek gözle tolga'dan daha iyi kalecilik yapardı.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 tek gözlü fabri > tolga tek bacaklı gökhan > beck yedek kalitesini arttırmak gerek. 2 yabancı olayı olmasa da keşke muslera'yı alsak yedeğe
oldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Muslera degilde cenki alsak iyi olur yedege. Utkuyu izledim ben iki mac mı ne o cocuk bildigin cocuk ondan suan ikinci kaleci olmaz.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Cenk ne abi Adamdan kurtulana kadar on yil gitti
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 yalnız cenk gitti şampiyon olduk bu sene de yüksek ihtimal olacağız cenabetlik ondaymış sanırım sdfsd
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ya iyi kaleciler var işte, ali şaşal falan alsınlar birini. bu zorunlu yerli kaleci olayı çok saçma bu arada.
oldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Yedek olarak ucuza durur tolga kadar kötü degil fiyatıda dusuk olur. Ikınci kaleye ne yapacan 3 milyon euro mu vericen.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 abi yedek kalecin iyi olmak durumunda. çünkü as kaleci 4-5 aylık bir sakatlanır, sonra gg olursun. forvetin, orta sahan, defansın sakatlanır farklı oyun tarzına geçersin, yedeği birden fazladır ama kalecinin affı yok. bir de diğer adamlar kaleciyi belli bir miktarda kompanse eder. işte mesela tolga'ya rağmen şampiyonluk falan, bizim kadro çok iyiymiş yani. o yüzden iyi bir yedek şart.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Stringray said: ağlamama şansı yok şenol güneş çok fena laf çaktı sdfsdf o kiloyla iyi o kadar hızlı koşup geldi ben bu fizikle öyle koşamam. elimi öpmeye gelmiştir herhalde felan dedi lol Abi çok ayıp şgnin bu tarz konuşması, daha önce daha zeka dolu laf sokardı, bu hiç olmamış. Ümit Özat maç sonu röportajında ntvde gayet güzel konuştu, ama demek sonradan bu lafları duyunca çıldırmış o da.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Şenol Güneş efendi kamuflajını terkedeli çok oldu ya. Bence de ayıp etmiş Şenol. Ümit ayı zaten zerre sevmem. Şenol Güneş başarılı oldukça çirkinleşiyor adam. Hani Terim'e kızıyoruz ya, demek Terim kadar başarılı olsa ne kadar çirkinleşecek belli değil.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 iyi koydu lafı iyi böyle çıkartamazlar
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 umit ozat kıs uykusunu iyi degerlendirmis kehkehkeh
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 calimero said: so cheap ;P https://www.youtube.com/watch?v=lV71NMNO8mU ümit özat da bu yani, taraftar kafası ezmeye çalışan bi adam, lol. Çocuk uçan tekmeyle üzerine geliyor , Ümit dayı da güzel geçirmiş. Ben o pozisyonda teknik adam olsam üzerime biri böyle uçan tekmeyle gelse aynı hareketi yaparım yada yapmaya çalışırım lol Bende sevmem bu herifi de bu video ve title ı çok saçma olmuş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Dark_Soul said: Çocuk uçan tekmeyle üzerine geliyor , Ümit dayı da güzel geçirmiş. Ben o pozisyonda teknik adam olsam üzerime biri böyle uçan tekmeyle gelse aynı hareketi yaparım yada yapmaya çalışırım lol Bende sevmem bu herifi de bu video ve title ı çok saçma olmuş. Dark_Soul said: Çocuk uçan tekmeyle üzerine geliyor , Ümit dayı da güzel geçirmiş. Dark_Soul said: Ümit dayı da güzel geçirmiş. Dark_Soul said: Ümit dayı
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben de hic sevmiyorum barzoyu ama vidyoda dogru olani yapmis
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 abi sokak kavgası değil lan bu, ölüm döğüşü hiç değil. taraftar dediğin maloz, ankaragücü taraftarı zaten atlamış tekme atma çabasına girmiş falan. ümit american history x manyaklığıyla çocuğun kafasını ezmeye çalışıyo. pıçaklamaya falan kalksa tamam da, tekmeyi yesen ne olacak yani dana gibi adamsın, ki zaten yememişsin, adamın kafasını ezmeye çalışmak niye? sdf
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 orasina cok dikkat etmedim ilk hareketi diyorum ama zaten o mac siniriyle trene kafa atacak duruma gelirsin bi de birisi ustune ucan tekme atarsa ben de ayni tepkiyi verebilirdim. ozlu soz geldi aklima bitane buraya yazayim, 6'sini bilmem ama 7. recep ivedik umit ozatlarla cekilecektir. twitteri olan varsa ekmegini yiyebilir.
Öne çıkan mesajlar