Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

5. sezon başlıyor :) burdan devam edersiniz artık tartışmaya(diger konu 4. sezonla alakalıydı o yüzden karışıklık olmasın diye burdan devam etmek daha iyi olur)

Bir önceki sezon hakkında konuşulan thread

oh be bafi ibişi bitti sonunda meydan angela kaldı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

ama ama ama.. bunu konuyu benim açmam lazımdı ?!?
korktuğum ba$ıma geldi..benim gibi angel fanına bunu yapmak ayıp ya..
*!Kaçarak uzakla$ır terkeder bu diyarı*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Sosyal ağlarda paylaş

bence okdr hassas olamamak lazım... sonuçta "o olacak şey"in nasıl ve nezman oalcağını bilmedikten sonra..

tabiki genede olmasında...
cnbc-e ayıp etmiş yakıştıramadım[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne olduğu değil nasıl olduğu ilginç bence. O yüzde spoiller pek korkutmaz. hatta okur ve daha fazla bilgi alırım. Ben severim ama millet sevmez.

OLEYYYY. Nihayet Angel geri geliyor. Eskişehir'de rahat izleyebilsem bari. Allah'ım nasıl özlemişim Angel seyretmeyi. Her hafta hiçbir telefona cevap vermeyip otururdum karşısına. (Hatta son bölümünde bir akradaş mesaj atmıştı dalgınlıkla. Dizi bittikten sonra arayıp bir saat küfür ettim. Öyle bir hastalık bendekide :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

David Boreanaz yeter diyorum ben :) (Erkeğehayranlık nası duyulur derdim hep. Angel başlayınca öğrendik :P) Bu sezon senaryonun kötü olduğunu geçen sezonda bitirmeleri gerektiğ söyleniyor zaten. Bitmiş zaten. Angel'I beyazperdeyi aktarın diye bir şey çıktı şimdi. Dizi devam etmeyeceği kesinleşince eylemciler sinema filmi yapılsın eylemine geçtiler. Tabi bende :) Gerçi filmi ne kadar iyi olur bilemem :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

David'de önce yazarlar devam etmek isterse bende onlara uyarım demişti sonradan ağız değiştirip yok öyle bişi dedi. Ya zaten önce 4 sezon diye tasarlamışlar kafalarında herhalde, buffy ile aynı bitsin diye sonra extradan 5. sezon yapmışlar. Belki fanatikler istediği için. Çünkü biliosunuz 1. sezondan beri olanlar özellikle Doyle'un ölümü ve vision yeteneğini cordy'e vermesi hep 4. sezonda Jasmine'e bağlanıo. Yani 4 sezonda da büyük olayların hep jasmine'in dünyaya gelmesi için planlandığını görüoruz. 4 sezon paket gibi yani, sonradan sezonun yarısına kadar beğenilmeyen bir 5. sezon. Ufakta olsa spoil vermiim bari, tamamen süpriz olsun herşey.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=cnbc-e fragmanlarındaki bir olay]cnbc-e'deki fragmanlarda spike'ı canlandırdıklarını görünce oha dedim ya, kimsenin ölmesinin manası yok ki ne bunda ne buffy'de. eksik olsun böyle sallapati hikaye..[/spo][signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Buffy senaryosu gereği biraz! popüler pembiş dizi tarzına döndüğü için normaldir böyle şeyler. Ay ay ay ölmesin spike ay ne olur diyen hormonal atağa marus kalmış lady leri memnun etmek için hababam türk filmi kıvraklığına döndürdüler. Koy bakalım spike yerine şişman sivilceli sakallı ama ondan 50 kat iyi dövüşen 50 kat cesur birini. Bak bakalım kalıyomu dizi :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şimdi gidip yemişler alcam akşam cnbc ye kitlencem süper bi çizelge angel x-files 24 dsfsdfdf kopacak bizi ya :)[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...