Popeye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 5. sezon başlıyor :) burdan devam edersiniz artık tartışmaya(diger konu 4. sezonla alakalıydı o yüzden karışıklık olmasın diye burdan devam etmek daha iyi olur) Bir önceki sezon hakkında konuşulan thread oh be bafi ibişi bitti sonunda meydan angela kaldı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 helecanla bekliyom $u yeni sezonu birde hala devam ediyormu bu hergun gosterilen angel nerdeler $u an sezonun son 3 bolumunu izlemek istiyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 az kaldı şu sezonun sonuna zaten [spo1=Sezonla ilgili bişiler]bu son sezon ve spike gelio[/spo][signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ama ama ama.. bunu konuyu benim açmam lazımdı ?!? korktuğum ba$ıma geldi..benim gibi angel fanına bunu yapmak ayıp ya.. *!Kaçarak uzakla$ır terkeder bu diyarı*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bivrip spoiler degilki o gosteriyo zaten reklamlarda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ama bazı kişiler reklamları bile izlemio kurtlar vadisi olsun angel olsun spoile için hassas kişiler war bu konularda[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bence okdr hassas olamamak lazım... sonuçta "o olacak şey"in nasıl ve nezman oalcağını bilmedikten sonra.. tabiki genede olmasında... cnbc-e ayıp etmiş yakıştıramadım[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bunu da bekliyoruz efendim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Boşuna Teaser denmio. Orda düşündüklerin kesinlikle başına gelmio söyliim. Ben 5. sezonda bölümlerini izlemeden zaten kimin olup olmadığını biliordum. 4. sezonda öyle. Hiçde eksilmedi keyfimden. Aksine dozunda teaser daha heyecan katıo işe :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nerden biliyosun ki heyecanindan birsey goturmedigini? belki bilmeden seyretsen daha cok zevk alacaktin, bunu ogrenmenin bir yolu var mi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Valla ne olduğu değil nasıl olduğu ilginç bence. O yüzde spoiller pek korkutmaz. hatta okur ve daha fazla bilgi alırım. Ben severim ama millet sevmez. OLEYYYY. Nihayet Angel geri geliyor. Eskişehir'de rahat izleyebilsem bari. Allah'ım nasıl özlemişim Angel seyretmeyi. Her hafta hiçbir telefona cevap vermeyip otururdum karşısına. (Hatta son bölümünde bir akradaş mesaj atmıştı dalgınlıkla. Dizi bittikten sonra arayıp bir saat küfür ettim. Öyle bir hastalık bendekide :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yine saçma sapan senaryolarla karşımıza çıkacaklar ama yine izleyeceğiz, hayırlısı..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 David Boreanaz yeter diyorum ben :) (Erkeğehayranlık nası duyulur derdim hep. Angel başlayınca öğrendik :P) Bu sezon senaryonun kötü olduğunu geçen sezonda bitirmeleri gerektiğ söyleniyor zaten. Bitmiş zaten. Angel'I beyazperdeyi aktarın diye bir şey çıktı şimdi. Dizi devam etmeyeceği kesinleşince eylemciler sinema filmi yapılsın eylemine geçtiler. Tabi bende :) Gerçi filmi ne kadar iyi olur bilemem :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 David'de önce yazarlar devam etmek isterse bende onlara uyarım demişti sonradan ağız değiştirip yok öyle bişi dedi. Ya zaten önce 4 sezon diye tasarlamışlar kafalarında herhalde, buffy ile aynı bitsin diye sonra extradan 5. sezon yapmışlar. Belki fanatikler istediği için. Çünkü biliosunuz 1. sezondan beri olanlar özellikle Doyle'un ölümü ve vision yeteneğini cordy'e vermesi hep 4. sezonda Jasmine'e bağlanıo. Yani 4 sezonda da büyük olayların hep jasmine'in dünyaya gelmesi için planlandığını görüoruz. 4 sezon paket gibi yani, sonradan sezonun yarısına kadar beğenilmeyen bir 5. sezon. Ufakta olsa spoil vermiim bari, tamamen süpriz olsun herşey.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ne yazık ki 5. sezonu beğenmedim... Birçok hikaye havada kalıyor... Sezon (ve haliyle dizinin) finali bayağı havalı ama bence yine de devam ettirilmeliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 [spo1=cnbc-e fragmanlarındaki bir olay]cnbc-e'deki fragmanlarda spike'ı canlandırdıklarını görünce oha dedim ya, kimsenin ölmesinin manası yok ki ne bunda ne buffy'de. eksik olsun böyle sallapati hikaye..[/spo][signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 samcim yeter ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya kingpin'cim nwn'de bile ölen adamı daha zor canlandırıyorsun yani yalan mı şimdi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya Buffy senaryosu gereği biraz! popüler pembiş dizi tarzına döndüğü için normaldir böyle şeyler. Ay ay ay ölmesin spike ay ne olur diyen hormonal atağa marus kalmış lady leri memnun etmek için hababam türk filmi kıvraklığına döndürdüler. Koy bakalım spike yerine şişman sivilceli sakallı ama ondan 50 kat iyi dövüşen 50 kat cesur birini. Bak bakalım kalıyomu dizi :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ee angel sezonu ba$lıyor mu artık :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 şimdi gidip yemişler alcam akşam cnbc ye kitlencem süper bi çizelge angel x-files 24 dsfsdfdf kopacak bizi ya :)[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 basladi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın imagemaker'ı için 3 defa: kafam girsin, kafam girsin, kafam girsin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Angel'in garaja bayıldım ben. Spike geldi ilk bölümden. Eve'le tanıştık ne güzel. Angel'in saçlar deişik. Çok büyük ihtimalle Dido'ya White Flag klibinde eşlik ettiği zamanlar. Gunn saç brakmış :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sLog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın saçlar rahatsız etti beni. nedense :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 29 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Angel 5. Sezon × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 samcim yeter ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya kingpin'cim nwn'de bile ölen adamı daha zor canlandırıyorsun yani yalan mı şimdi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya Buffy senaryosu gereği biraz! popüler pembiş dizi tarzına döndüğü için normaldir böyle şeyler. Ay ay ay ölmesin spike ay ne olur diyen hormonal atağa marus kalmış lady leri memnun etmek için hababam türk filmi kıvraklığına döndürdüler. Koy bakalım spike yerine şişman sivilceli sakallı ama ondan 50 kat iyi dövüşen 50 kat cesur birini. Bak bakalım kalıyomu dizi :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ee angel sezonu ba$lıyor mu artık :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 şimdi gidip yemişler alcam akşam cnbc ye kitlencem süper bi çizelge angel x-files 24 dsfsdfdf kopacak bizi ya :)[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 basladi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın imagemaker'ı için 3 defa: kafam girsin, kafam girsin, kafam girsin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Angel'in garaja bayıldım ben. Spike geldi ilk bölümden. Eve'le tanıştık ne güzel. Angel'in saçlar deişik. Çok büyük ihtimalle Dido'ya White Flag klibinde eşlik ettiği zamanlar. Gunn saç brakmış :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sLog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın saçlar rahatsız etti beni. nedense :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 29 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Angel 5. Sezon × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya Buffy senaryosu gereği biraz! popüler pembiş dizi tarzına döndüğü için normaldir böyle şeyler. Ay ay ay ölmesin spike ay ne olur diyen hormonal atağa marus kalmış lady leri memnun etmek için hababam türk filmi kıvraklığına döndürdüler. Koy bakalım spike yerine şişman sivilceli sakallı ama ondan 50 kat iyi dövüşen 50 kat cesur birini. Bak bakalım kalıyomu dizi :)[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ee angel sezonu ba$lıyor mu artık :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 şimdi gidip yemişler alcam akşam cnbc ye kitlencem süper bi çizelge angel x-files 24 dsfsdfdf kopacak bizi ya :)[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 basladi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın imagemaker'ı için 3 defa: kafam girsin, kafam girsin, kafam girsin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Angel'in garaja bayıldım ben. Spike geldi ilk bölümden. Eve'le tanıştık ne güzel. Angel'in saçlar deişik. Çok büyük ihtimalle Dido'ya White Flag klibinde eşlik ettiği zamanlar. Gunn saç brakmış :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 angel'ın saçlar rahatsız etti beni. nedense :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar