Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni PS4 noobu yardım başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%100

"fulfilled by amazon" urun almaya bak amazon gumruk icin ayrica deposit aliyor senden iste urun kapina kadar geliyor sorunsuz. gumruk vs herseyi amazon hallediyor.
Mesaj tarihi:
biliyorum aslında şimdiye kadar hep öyle aldım da, işte ne kadar çıkar ekstra, çıkrsa prosedür nasıl ilerliyor, rehin mi koyuyorlar o kısımları bilmiyorum. neyse bakalım yollamadıkları bundle'lar için 2-3 gün daha beklicem değişiklik olmazsa burdan alıcam artık
Mesaj tarihi:
simdi o satici neyle gondericek asil mesele orda. ups vs gibi ozel kargo sirketleriyle gonderirse felaket sonuclarla karsilasabilirsin.

ya bak soyle bir yasadigim ornegi vereyim sana. amerikadan fedex le gonderen bir satican aldigim urun gumrukde takildi, fedex(mng kargo bakiyordu o zamanlar tr de islerine hala oyle mi bilmiyorum)bana bir gumruk musavir firmasi onerdi 180 lira mi ne ucret talep ettiler ayrica velaket vermem gerektigini ve velaket cikarma da 60 lira bisi. gumrukde kalan urun icinde ardiye(takilan urunleri sakladiklari depo her ne zikimse artik) ucretide var tabii sonuc olarak yanlis hatirlamiyorsam 300 kusur gibi birseye patladi bana yani sen dusun artik..

royal mail ile gonderiyorsa problem yok gumruk bedelini odersin alirsin urununu ama dedigim gibi ozel sirketler ise aman diyim.. cok riskli
Mesaj tarihi:
HellHound said:

applev0dka said:

v1 v2 nasıl fark edilir

takili degilken farketmek zor birebir ayni boyuttalar, takiliyken v2'nin tam touchpad uzerinde cizgi seklinde isik var, v1'de o yok

ornek

onun disinda v2'nin model numarasi: CUH-ZCT2E ordan check edebilirsin

slim veya pro alirsan yaninda gelen kol v2 olmasi lazim zaten sorun olmaz, ama mesela verdigin linkte bundle'da 2. kolu ne oturturlar bilmiyorum v1 olabilir

bu arada v1'in ozellikle ilk ps4 ciktiginda malzeme falan sorunu vardi sticklerin plastik sokuluyordu bol kullaninca falan ama onun disinda pek bir farki yok. eger build quality'de duses atarsan oyle buyuk dert degil

en buyuk farki dedicated USB mode desteklemesi v2 nin nasil baska fark yok :P

ozellikle sinyal sorunu olan yerlerde wirelessin lagi cosuyor, direk USB den baglamak en temizi wireless kullanmiyorum ben hic
Mesaj tarihi:
TV çok önemli değil 2015 sonrası çoğu tv on numara zaten tabi lg, samsung, sony gibi markalar için. Çok paran varsa 4k hdr bir tv gayet iyi ama benim şahsi fikrim full hd hdr den yana. Oyun online mı olacak? Sp fln mı?
Mesaj tarihi:
önce kaçırdıklarımdan başlamayı düşünüyorum aslında.

bloodborne falan filan gibi.

bunu kesin oynamalısın dedikleriniz olabilir öneri, online her zaman keyiflidir onlara da açığım.

gönder gelsin diyorum yani.
Mesaj tarihi:
daha konsolu almadan fifa siparişi vermiştim, bugün yarı fiyatına düşmüş fifa store'da

şimdi siparişi iptal edip dijital alıcam sdfs

exclusive oyunlar için parayı basıcaz yapcak bir şey yok da, geri kalanı için steam ftw
Mesaj tarihi:
single oyunlar için beklenir, sonuçta 2-3 ay sonra oynasam bir şey kaybetmem.

ama işte online oyunlarda kaçış yok.

liste oluşturmaya başladım şimdi neler alıcam diye.

bana couple game önerileri de gerek, oyunlara uzak olan kız arkadaşımın sevebileceği, ufaktan oyunlara alıştırabileceğim öneriler varsa onları da yazabilirseniz iyi olur
Mesaj tarihi:
Horizon Zero Dawn, Nier, Bloodborne, Uncharted 4, Metal Gear Phantom Pain, Final Fantasy XV, Nioh

Her oyunu max 45 gün bekleyip 50-80TL arasında alman mümkün kardeşlik candır.
  • Yeni Oluştur...