knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 %100 "fulfilled by amazon" urun almaya bak amazon gumruk icin ayrica deposit aliyor senden iste urun kapina kadar geliyor sorunsuz. gumruk vs herseyi amazon hallediyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 biliyorum aslında şimdiye kadar hep öyle aldım da, işte ne kadar çıkar ekstra, çıkrsa prosedür nasıl ilerliyor, rehin mi koyuyorlar o kısımları bilmiyorum. neyse bakalım yollamadıkları bundle'lar için 2-3 gün daha beklicem değişiklik olmazsa burdan alıcam artık
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 simdi o satici neyle gondericek asil mesele orda. ups vs gibi ozel kargo sirketleriyle gonderirse felaket sonuclarla karsilasabilirsin. ya bak soyle bir yasadigim ornegi vereyim sana. amerikadan fedex le gonderen bir satican aldigim urun gumrukde takildi, fedex(mng kargo bakiyordu o zamanlar tr de islerine hala oyle mi bilmiyorum)bana bir gumruk musavir firmasi onerdi 180 lira mi ne ucret talep ettiler ayrica velaket vermem gerektigini ve velaket cikarma da 60 lira bisi. gumrukde kalan urun icinde ardiye(takilan urunleri sakladiklari depo her ne zikimse artik) ucretide var tabii sonuc olarak yanlis hatirlamiyorsam 300 kusur gibi birseye patladi bana yani sen dusun artik.. royal mail ile gonderiyorsa problem yok gumruk bedelini odersin alirsin urununu ama dedigim gibi ozel sirketler ise aman diyim.. cok riskli
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 fulfilled by amazon al abi. gumrukte senden bır vekalet ıstıyor en fazla. bi form doldurup gonderıyorsun islemi halledip geciriyorlar.
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Ps4 ve Pro arasında kalan kişilere yardımı olacağını düşündüğüm linki paylaşıyorum. All PS4 Pro enhanced games (native support and boosted)
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 HellHound said: applev0dka said: v1 v2 nasıl fark edilir takili degilken farketmek zor birebir ayni boyuttalar, takiliyken v2'nin tam touchpad uzerinde cizgi seklinde isik var, v1'de o yok ornek onun disinda v2'nin model numarasi: CUH-ZCT2E ordan check edebilirsin slim veya pro alirsan yaninda gelen kol v2 olmasi lazim zaten sorun olmaz, ama mesela verdigin linkte bundle'da 2. kolu ne oturturlar bilmiyorum v1 olabilir bu arada v1'in ozellikle ilk ps4 ciktiginda malzeme falan sorunu vardi sticklerin plastik sokuluyordu bol kullaninca falan ama onun disinda pek bir farki yok. eger build quality'de duses atarsan oyle buyuk dert degil en buyuk farki dedicated USB mode desteklemesi v2 nin nasil baska fark yok :P ozellikle sinyal sorunu olan yerlerde wirelessin lagi cosuyor, direk USB den baglamak en temizi wireless kullanmiyorum ben hic
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 PS4 pro aldim sonunda.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Eyvallah .d Simdi eve gidiyorum kurcam psn plus falan acicam sonra oyun onerilerine acigim .d Bi de tv onerisi sdfsd
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 TV çok önemli değil 2015 sonrası çoğu tv on numara zaten tabi lg, samsung, sony gibi markalar için. Çok paran varsa 4k hdr bir tv gayet iyi ama benim şahsi fikrim full hd hdr den yana. Oyun online mı olacak? Sp fln mı?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 önce kaçırdıklarımdan başlamayı düşünüyorum aslında. bloodborne falan filan gibi. bunu kesin oynamalısın dedikleriniz olabilir öneri, online her zaman keyiflidir onlara da açığım. gönder gelsin diyorum yani.
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 horizon zero dawn ile siftahi yap bence.. souls serisine alisiksan bloodborne oyna tabi de, hic oynamadiysan once soulslari denemeni tavsiye ederim..
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 souls serisi oynamadım, pc'de var dark souls ordan başlayıp sonra mı ps'e geçsem
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 souls oynamadan bloodborne biraz sıkıntı olabilir dfs.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 pc'de F710 ile souls oynayıp geçeyim bloodborne'a o zaman eyvallah :D
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 applev0dka said: PS4 pro aldim sonunda. welcome onboard
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 teşekkür ederim :) tüm geceyi menü kurcalayarak geçirdim çok keyifli lan sdasfa en sevdiğim şey böyle yeni bir şeyin menülerini, içeriğini falan kurcalamak
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 zenginlerin arasına hoşgeldin. 190tl ye oyun alma keyfi.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 daha konsolu almadan fifa siparişi vermiştim, bugün yarı fiyatına düşmüş fifa store'da şimdi siparişi iptal edip dijital alıcam sdfs exclusive oyunlar için parayı basıcaz yapcak bir şey yok da, geri kalanı için steam ftw
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi cok hype'lı degılsen onu da bekleyeceksin, psn'de dusunce alacaksın. evet oyunlar pahalı ama biraz sabrederek iyi fiyatlar almak gayet mumkun.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 single oyunlar için beklenir, sonuçta 2-3 ay sonra oynasam bir şey kaybetmem. ama işte online oyunlarda kaçış yok. liste oluşturmaya başladım şimdi neler alıcam diye. bana couple game önerileri de gerek, oyunlara uzak olan kız arkadaşımın sevebileceği, ufaktan oyunlara alıştırabileceğim öneriler varsa onları da yazabilirseniz iyi olur
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 diablo 3, overcooked aklıma gelenlerden. dahasını bıngıldak bılır :)
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Horizon Zero Dawn, Nier, Bloodborne, Uncharted 4, Metal Gear Phantom Pain, Final Fantasy XV, Nioh Her oyunu max 45 gün bekleyip 50-80TL arasında alman mümkün kardeşlik candır.
Öne çıkan mesajlar