Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 10.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kernel ne bilmiyorum, kullanmıyorum
coreaudio ne bilmiyorum ve kullanmıyorum
eventkiti hiç kullanmıyorum dfds
iousbfamily ne abi kaç kişi kullanıyo bunu bu ülkedfe?
Mesaj tarihi:
escape said:

kernel ne bilmiyorum, kullanmıyorum
coreaudio ne bilmiyorum ve kullanmıyorum
eventkiti hiç kullanmıyorum dfds
iousbfamily ne abi kaç kişi kullanıyo bunu bu ülkedfe?

ahahah imzalık olmuş bold kısım
Mesaj tarihi:
Bişey sormak istiyorum ya. Başlangıçtan beri Androidci bir birey olarak geçen salak telefonumun veri kaybı riski yaratmasından sonra acaba ios a mi geçsem diye düşündüm.

Only god can judge me seviyesinde stabil mi şu an ios. Yani en essek adam bile çökertemez donmuyor çökmüyor diyebiliyor muyuz?
Mesaj tarihi:
sardalya said:

arada yedekle sen de, ne kadar onemli veri var ki surekli degisen?

daha bu topikte konusulmus upgrade yaparken filesystem cokebilir diye.

Yok ya soruyorum işte. O da çöküyor ise geçmem. İos un en önemli özelliği stabilitesi diye biliyorum.

O da yoksa gg.

Kurşun adres sormuyor tam ya bugün yedeklerim derken bir gidiyor telefon sonra yana yakıla dolaşıyorsun.
Mesaj tarihi:
iOS'un artisi ikide bir bozulmamasi.

2 yil da kullansan ilk gunku gibi olmasi.

milyor ram kullanarak rehberi acamayan telefonlara 3'te 1'ini kullanarak tokatlamasi.

bi de cloud'u kullanirsin cunku cok kolay
Mesaj tarihi:
sene 2017 hala aynı jargon. Alın elinize de bir Pixel kullanın, hatta onu geçtim Nexus 5 bile kullansanız olur, 2013 yılının telefonu yani.

elektronik alet, iphone'da olsa android'de olsa 3 seneyi devirdi mi gg yani.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

sene 2017 hala aynı jargon. Alın elinize de bir Pixel kullanın, hatta onu geçtim Nexus 5 bile kullansanız olur, 2013 yılının telefonu yani.

Abi işletim sisteminden bahsediyoruz biz?
Mesaj tarihi:
calimero said:

MrLevie said:

Abi işletim sisteminden bahsediyoruz biz?

işletim sistemi tek başına çalışmıyor malum. OS tabanlı yaşanılan sıkıntıların bir çoğu donanım kaynaklı.

dolayısıyla ram falan değil olay, fabrikadan OS'in optimize çıkması.
yoksa vestel de telefon üretiyor, durum ortada. Aldığın telefon çok şehla bir şey değilse, zaten belirli bir tecrübe standardı oluyor.

yaklaşık 7 senedir sabit android kullanıyorum, HTC Desire Z, Xperia S, Nexus 5, şimdi Pixel XL... Daha en ufak ciddi sıkıntı yaşamadım kendi adıma.

Aletin kendi sıkıntıları olur, (bkz. iPhone 5 wifi modülü), orayı önceden görmek mümkün değil zaten.

ek 1 : Hatta Google Photos diye bir uygulama var, iOS kullananların nedense inatla kullanmayı kabul etmedikleri bir uygulama.
  • Yeni Oluştur...