escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 kernel ne bilmiyorum, kullanmıyorum coreaudio ne bilmiyorum ve kullanmıyorum eventkiti hiç kullanmıyorum dfds iousbfamily ne abi kaç kişi kullanıyo bunu bu ülkedfe?
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 escape said: kernel ne bilmiyorum, kullanmıyorum coreaudio ne bilmiyorum ve kullanmıyorum eventkiti hiç kullanmıyorum dfds iousbfamily ne abi kaç kişi kullanıyo bunu bu ülkedfe? ahahah imzalık olmuş bold kısım
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 baktım şimdi de bilmiyordum ne olduğunu, okey. imzaya falan koymayın.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Bişey sormak istiyorum ya. Başlangıçtan beri Androidci bir birey olarak geçen salak telefonumun veri kaybı riski yaratmasından sonra acaba ios a mi geçsem diye düşündüm. Only god can judge me seviyesinde stabil mi şu an ios. Yani en essek adam bile çökertemez donmuyor çökmüyor diyebiliyor muyuz?
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 arada yedekle sen de, ne kadar onemli veri var ki surekli degisen? daha bu topikte konusulmus upgrade yaparken filesystem cokebilir diye.
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 kerneli kim kullaniyor bu devirde zaten OS musun kernel kullanıcaksın.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sardalya said: arada yedekle sen de, ne kadar onemli veri var ki surekli degisen? daha bu topikte konusulmus upgrade yaparken filesystem cokebilir diye. Yok ya soruyorum işte. O da çöküyor ise geçmem. İos un en önemli özelliği stabilitesi diye biliyorum. O da yoksa gg. Kurşun adres sormuyor tam ya bugün yedeklerim derken bir gidiyor telefon sonra yana yakıla dolaşıyorsun.
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 iOS'ta yedeklerin bi yere gitmez, ister cloud'a atarsin, istersen kendi kompüterinde yedeklersin. cloud'da ciplak fotograflarini gorurler ama
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Onu bu bir virüs olabilir mi diye savustururum ya. Ama android de de gitmiyor ki bir yere? İos un artısı ne? Asla cloud kullanmayacak biri olarak soruyorum tabi.
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 iOS'un artisi ikide bir bozulmamasi. 2 yil da kullansan ilk gunku gibi olmasi. milyor ram kullanarak rehberi acamayan telefonlara 3'te 1'ini kullanarak tokatlamasi. bi de cloud'u kullanirsin cunku cok kolay
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ok o zaman. Yani bozuluyor demişler de bu başlıkta o açıdan. Cloud da kullanmam ya heralde sağa sola yolladığım penis fotoları hacklensin istemem.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sene 2017 hala aynı jargon. Alın elinize de bir Pixel kullanın, hatta onu geçtim Nexus 5 bile kullansanız olur, 2013 yılının telefonu yani. elektronik alet, iphone'da olsa android'de olsa 3 seneyi devirdi mi gg yani.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ne ipad 3'um ne de ipad air'im iki sene sonra ilk gunki gibi degildi.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 MrLevie said: sene 2017 hala aynı jargon. Alın elinize de bir Pixel kullanın, hatta onu geçtim Nexus 5 bile kullansanız olur, 2013 yılının telefonu yani. elektronik alet, iphone'da olsa android'de olsa 3 seneyi devirdi mi gg yani. Abi işletim sisteminden bahsediyoruz biz?
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 calimero said: MrLevie said: sene 2017 hala aynı jargon. Alın elinize de bir Pixel kullanın, hatta onu geçtim Nexus 5 bile kullansanız olur, 2013 yılının telefonu yani. elektronik alet, iphone'da olsa android'de olsa 3 seneyi devirdi mi gg yani. Abi işletim sisteminden bahsediyoruz biz? işletim sistemi tek başına çalışmıyor malum. OS tabanlı yaşanılan sıkıntıların bir çoğu donanım kaynaklı. dolayısıyla ram falan değil olay, fabrikadan OS'in optimize çıkması. yoksa vestel de telefon üretiyor, durum ortada. Aldığın telefon çok şehla bir şey değilse, zaten belirli bir tecrübe standardı oluyor. yaklaşık 7 senedir sabit android kullanıyorum, HTC Desire Z, Xperia S, Nexus 5, şimdi Pixel XL... Daha en ufak ciddi sıkıntı yaşamadım kendi adıma. Aletin kendi sıkıntıları olur, (bkz. iPhone 5 wifi modülü), orayı önceden görmek mümkün değil zaten. ek 1 : Hatta Google Photos diye bir uygulama var, iOS kullananların nedense inatla kullanmayı kabul etmedikleri bir uygulama.
Law Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Drive, dropbox vs ios de kullanılamıyor mu ?
Ryzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 plasebo mu bilmiyorum ama iphone 6'ya yükledim daha smooth oldu gibi cihaz.
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bir sütteki postun gazıyla ben de yüklüyorum bakalım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Apple'in telefonda bir ustunlugu kalmadi bence, tablet olayinda acik ara iyi hala sadece.
Öne çıkan mesajlar