Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burada yetkili kisi kim?

innworker

Öne çıkan mesajlar

Allah başka dert vermsin başlık sahibi.

Bi ara paticiğe veda etmek istemiştim ve şifreyi unutayım diye rastgele rakamlar girerek şifre değiştirdim.Klavyeye bakmadan rastgele bir harfe tekrar tekrar bastım. Şifreyi geri bulmak çok zor olduğundan bırakın şifre değiştirmeyi kullanıcı adımı bile unuttum zamanla. Tabi paticiğe geri döndüm yeni kullanıcı adı aldım. Ya sen 2011 lisin diyenlere kürekle vurasım geliyor ama paticik artık ergenliğini atlattığından böyle bir durum kalmadı
Sosyal ağlarda paylaş

2005 liyim ben. Hatta nickim cesuryürek miydi neydi. O zamanlar deli gibi evrimin olmadığını savunurdum. Hatta insanın kafası büyüyecekse pelvis kemiğinden nasıl çıkacak diye sorardım ve kalırdı herkes öylece. Başlardı hakaretler, aşağılamalar falan.

Geçenlerde okudum. Kocakafalılar ölüp eleniyordu ve şimdi sezeryan çıktığından kocakafalılar doldu her yer ve bu gidişat normal doğumu bile bitirmeye doğru gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

2005 liyim ben. Hatta nickim cesuryürek miydi neydi. O zamanlar deli gibi evrimin olmadığını savunurdum. Hatta insanın kafası büyüyecekse pelvis kemiğinden nasıl çıkacak diye sorardım ve kalırdı herkes öylece. Başlardı hakaretler, aşağılamalar falan.

Geçenlerde okudum. Kocakafalılar ölüp eleniyordu ve şimdi sezeryan çıktığından kocakafalılar doldu her yer ve bu gidişat normal doğumu bile bitirmeye doğru gidiyor

Kayit Tarihi:
01/01/2012 21:06
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...