innworker Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 benim eski banli bir uyelik vardi veletlik donemlerinden ve gorunuse gore vicdansizlar yorungeye kabul etmemisler beni halen. nereye, nasil, ne sekilde yalvarmaliyim? direk [email protected] e mi mail atiyim? beni bu nickle allah bile tanimaz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 bi araştır bakalım forumlarda her yerde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 cevap verilmezse bir sure sonra arastirabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Kermit değilmiş demek ki, onu anladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 http://i.imgur.com/dhfuSBd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 mail at bunu da banlasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Buranın yetkilisi 1200 yıl önce doğuya gitti kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Laurelin said: http://i.imgur.com/dhfuSBd.png bu hangi reklamdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 tansaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 teşekkürler https://www.youtube.com/watch?v=WmeC9gnnPX0 iyi seriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 5. Günün safaginin aksaminda dolunayda doguya bakmalisin orada yetkili belirecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Allah başka dert vermsin başlık sahibi. Bi ara paticiğe veda etmek istemiştim ve şifreyi unutayım diye rastgele rakamlar girerek şifre değiştirdim.Klavyeye bakmadan rastgele bir harfe tekrar tekrar bastım. Şifreyi geri bulmak çok zor olduğundan bırakın şifre değiştirmeyi kullanıcı adımı bile unuttum zamanla. Tabi paticiğe geri döndüm yeni kullanıcı adı aldım. Ya sen 2011 lisin diyenlere kürekle vurasım geliyor ama paticik artık ergenliğini atlattığından böyle bir durum kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 2012lisin zaten newfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 2011 lilerden daha iğrenç birileri varsa o da 2012 liler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 forum 2005ten sonra bozdu asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 2005 liyim ben. Hatta nickim cesuryürek miydi neydi. O zamanlar deli gibi evrimin olmadığını savunurdum. Hatta insanın kafası büyüyecekse pelvis kemiğinden nasıl çıkacak diye sorardım ve kalırdı herkes öylece. Başlardı hakaretler, aşağılamalar falan. Geçenlerde okudum. Kocakafalılar ölüp eleniyordu ve şimdi sezeryan çıktığından kocakafalılar doldu her yer ve bu gidişat normal doğumu bile bitirmeye doğru gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ben de 1998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Benim de bu 3. hesap, neyseki 4 5 senedir şifreyi unutmuyorum :D. Buranın yetkilisi kim diye başlık açmak efsane iş yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 fenn said: 2005 liyim ben. Hatta nickim cesuryürek miydi neydi. O zamanlar deli gibi evrimin olmadığını savunurdum. Hatta insanın kafası büyüyecekse pelvis kemiğinden nasıl çıkacak diye sorardım ve kalırdı herkes öylece. Başlardı hakaretler, aşağılamalar falan. Geçenlerde okudum. Kocakafalılar ölüp eleniyordu ve şimdi sezeryan çıktığından kocakafalılar doldu her yer ve bu gidişat normal doğumu bile bitirmeye doğru gidiyor Kayit Tarihi: 01/01/2012 21:06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hoplayanmanda dan önce sürekli banlanıyordum :D, pati tekrar açılınca aldım bunu 10 yıl oldu yaklasık hiç ban yemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar