yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 olm negzel ilaçmış bu hafif hasta olur gibi oldum çaktım bi tane minimal bi kafa yaşıyorum dedim ilaçtan mı hayırdır baktım öyleymiş placebo etkisini de bindirince epey hoşuma gitti şimdi bi tane daha içicme sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 katarin iç, güzel uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 katarin çok iyi ya uyku konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 gecmis olsun..2 de oksuruk surubu cak tam olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 kodein vardı bunların kapsül olan eskilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 katarina da iyi uyutuyor ama +duj 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 doktor yazmadıysa içmeyin, vücudun ve beynin kimyasal dengesini bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Cold favorim so zamanlarda. Tabi doktorsuz içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 peh doktora gitsen katarin,aferin muadili yanina bir de antibiyotik dayar size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 peder doktor ya :p dün gece kendi insiyatifimle içtim ikinciyi gerçi 3 saat sonrasında ama gerek de yokmuş acayip yaptı bunun kafasının peşine düşülmez abi fazla fazla içip, sapıklık yani bi mal ediyor sfdk enteresan rüyalarla çok garip milisaniyelik sanrılar yaşadım bugün normal yemek sonrası 1'er içtim de ayık dinç kafama dönmek istiyorum artık sıktı kodein yokmuş zaten artık bi de theraflu var favori ilacım, uyumak için hastamasta değilken içmiştim 1-2 defa acayip güzel uyutuyor hastayken de bir gün 3 ya da 4 tane içip (yemek sonraları) sınava girmeye çalışmıştım sınav öncesi uyuyup büte bırakmıştım ahah hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 nası bi bilinçaltım varsa sevişmediğim/yakınlaşmaya kalkmadığıım kız kalmad rüymamda ama kendimden korktum biraz sfd bugün neler göreceğim bakalım yatmadan biraz insan stalklayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 stalk'la stalk'la. hepsinin her şeyine bas like'ı da gör sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 dolar 3.6 katarina, nereye 100 dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yav said: nası bi bilinçaltım varsa sevişmediğim/yakınlaşmaya kalkmadığıım kız kalmad rüymamda ama kendimden korktum biraz sfd bugün neler göreceğim bakalım yatmadan biraz insan stalklayayım Lütfen anamızı bacımızı uzak tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 hide yo girlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Nasıl bir bünyeniz var ki aferin bu etkiyi yaratıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar