Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yahu saçma saçma konuşmayın ya asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 koko deseniz anlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aksdhakjs çeksen çeksen cam tozunun yanmasıyla oluşan zararlı dumanı çekersin içine, camı çekip bir yerlerini parçalaman imposibru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Jeeztro said: Llama said: huun said: bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. yok artık ali sami bu uygulama bonzaide değil de kokainde oluyor. zira bonzai kullanırken nasıl ciğerlerine kırık cam çekebilirsinki fasdasd kokainde floresan kullanılır mesela, iyice tuz buz edildikten sonra %50-%50 karıştırılır satılır. burundan çekildiği için, yüksek basınçla yararak geçiyor gittiği yere kadar. kanka karışma mevzusu bunda var işte. bonzai zaten içimi nedeniyle camla karıştırılacak bir madde değil. kafa yapsın diye fare zehiri koyuyorlarmış, eski tarihli bir haber vardı adanada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 fare zehri doğru da, bonzaide yok tabi öyle ibrşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bonzai mi kaldı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b0/1b/37/b01b37bf50e526297d3cfa572f2e6ece.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bingildak said: bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. Black-ice said: koko deseniz anlıcam. bonz ya da türevi kimyasalların içinde cam tozu olmaz,zaten olsa parlar belli olur. kokain'in içine atıyorlar diye biliyorum ben de, umarım dikkatli olur içenler.. bildiği yerden alır dicem de bunun bi marketi yok tabii. sadece dikkatli olmakta fayda var. işin içinde ölüm olmasa pek komik bir olay olarak kalıcak ama eniştenin ölmesi üzücü bir durum olmuş. Bonzai ve türevlerinden (Jamaican vs.) herkesin uzak durması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Feamer said: kafa yapsın diye fare zehiri koyuyorlarmış, eski tarihli bir haber vardı adanada... sinek ilacı,fare ilacı ne varsa sıkar g.tler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Rvux3EmrbZo üsküdar'da bonzai istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Marty said: huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b0/1b/37/b01b37bf50e526297d3cfa572f2e6ece.jpg şu foto, gönderme. that's why I like paticik ya kalp kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ayrıca huun'un çayın üstüne dök çay bonzai olur, içine cam atıyorlarmış lan yorumları da ortama 50 yaş üstü ota esrar diyen amca tatlılığı katmış. http://3.1m.yt/DUvKoz_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 huun said: ben bilmem, bu bonzai teranesi ilk çıktığında prof'un teki anlatmıştı. ama toz haline getirdiğin camı çekersin her türlü niye çekeyemesin ki. Abi prof poposundan sallamış. Uygulama kokain için geçerli, burun kanasın ve madde kana çabuk karışsın diye uygulanıyor. Son derece zararlı ama zaten daha çok ağır kullanıcılar bilerek ve isteyerek uyguluyor bunu. Şuan piyasada bonzai diye satılan şey sentetik thc değil. organafosfat içeren böcek ilacını kekik veya yavşan otuna sıkıp satıyorlar. Organafosfatın ithalatı yasaklandı ama organafostat benzeri etki yaratan çeşitli kimyasallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 calimero said: ayrıca huun'un çayın üstüne dök çay bonzai olur, içine cam atıyorlarmış lan yorumları da ortama 50 yaş üstü ota esrar diyen amca tatlılığı katmış. http://3.1m.yt/DUvKoz_.jpg ot zaten esrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ot ama hangi ot, http://www.fenokulu.net/yeni/image/galeri/Sakalli-cim-adam_21_10_1428502440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bu çok esrarengiz bi ot yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bi de fakirler esrar içer zenginler ot içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 annem hep kimyasala bulaşmıyacan der. hak verdim bir kez daha kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 benjani said: https://www.youtube.com/watch?v=Rvux3EmrbZo üsküdar'da bonzai istemiyoruz spiker bile gülüyor bunlar doğal seleksiyonu nasıl geçebilirler diye zaten bonzaiden olmasa gıda zehirlenmesinden hastanelik olucaklarmıştı, adamın canlandırma için yaptığı etler başkalaşım geçirip kömüre dönüştüler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 masa said: huun said: ben bilmem, bu bonzai teranesi ilk çıktığında prof'un teki anlatmıştı. ama toz haline getirdiğin camı çekersin her türlü niye çekeyemesin ki. Abi prof poposundan sallamış. Uygulama kokain için geçerli, burun kanasın ve madde kana çabuk karışsın diye uygulanıyor. Son derece zararlı ama zaten daha çok ağır kullanıcılar bilerek ve isteyerek uyguluyor bunu. Şuan piyasada bonzai diye satılan şey sentetik thc değil. organafosfat içeren böcek ilacını kekik veya yavşan otuna sıkıp satıyorlar. Organafosfatın ithalatı yasaklandı ama organafostat benzeri etki yaratan çeşitli kimyasallar var. Abi ben bunu anlamiyorum cocaine zengin uyusturucusu. Hangi akli selim insan grami bilmem kac dolar olan tozun icine, zehirli florasanin camini katar. Bu kadar merakliysan kanina karismasina git eroin bas. Delinin biri yapmistir ,filmler Vs... vasitasiyla efsanesi yayilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 aga kokeyni saf icen cok azdir heralde surekli biseyler katiyolar icine ama cam kirigi da acaipmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 lan ne cam kırığı ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Millet düzgün ezmeyip mal gibi abanıp burun silkiyor heralde başka mantıklı açıklaması olmamalı camın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 calimero said: Marty said: huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b0/1b/37/b01b37bf50e526297d3cfa572f2e6ece.jpg şu foto, gönderme. that's why I like paticik ya kalp kalp Negzel diziydi ya, en çok da şu irish elemanı seviodum nedense. Var mı yeni çıkan benze tadda bi dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 orange is the new black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar