MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 valla THY bedava internet veriyor laptop teslim ettiğinde. iş güç yaparım yolda diyorsan, bir tek o etkileniyor. 3 hafta önce Meksika'ya gitmek için JFK'den uçtum, internet yol boyunca neredeyse kopmadı hiç. Ama aypet maypet hepsini topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 internet ne işe yarıyor tablet, laptop topluyorlarsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 kıçından 2.telefonu çıkarıp kullan diye herhalde sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ben tüm yol boyunca twitterdan seçim sonuçlarını takip etmiştim asdfg sevgiline, ailene falan burdayız diye resim atıyosun falan boş muhabbet zaten nabıcan. zira zaten baya güncel filmler falan var koltuktaki tablette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ha cep telefonunu almıyorlar ok, ben de diyorum nasıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 abd yasağı kaldırmıştı 10-15 gün önce. ingiltere de kaldırmış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 oh choq shuqur bu oyunu da bozdu demek reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar