bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sen niye hazırlıyosun abi kadınlar niye var? şaka şaka linç etmeyin plix
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 nargile 2-3 marpuçlu, içerisi ışıklı, yanar döner olmalı bu tipler için. https://img.letgo.com/images/95/5f/e4/91/955fe4913539ef5b3982b462fd8c24a6.jpg kendim bildim bileli içerim ama şöyle birşey denemedim hiç.
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 et mekanı sevmiyorum da smokkin e gidiyorum ben de çoğunlukla. ergen nüfusu yüksek oluyor bazen. bildiğin liseden çıkıp geliyorlar 20-30 kişi grup. yemekler pahalı çay 4tl ama nargile güzel sdfs.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yeniköyde bir tane nargile yapan mekan biliyorum, en son 38 TL di sadasd
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 senko said: fincan çay 4se normal. fincan nereye 4. keşke öyle olsa. fincan 8 sdfs. smokkin'de 32tl nargile. piyasa zaten 25-35 arası artık. ben eskiden 9tl ye nargile içtiğimi hatırlıyorum. nerden nereye. huqqabaz vs 50tl ama boktan nargileleri.
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bingildak said: yeniköyde bir tane nargile yapan mekan biliyorum, en son 38 TL di sadasd olm neler diyorsunuz ya, nargile 40, cay 4 tl. bi nargile yapıcam diye 100tl mi gömmek lazım :/
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 çok afedersiniz silkseler nargileye 35 lira vermem o kadar pahalı bir keyif değil. tamamen mekanların aç gözlülüğü.
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 evde ben de yapıyordum ama köz yapma, nargileyi temizle kaldır falan üşeniyor insan. yoksa maliyeti olan bir şey değil tabi. herkes geçiriyor artık. yine nargileye verdiğim para üzülmüyorum. 2-3 saat içiyorum da çay 2tl'den fazla verince koyuyor. allah'ın çayı ya. huqqa'da ajda bardak çay 7tl yani. bu zenginlik değil kerizlik bence.
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tömbeki içsek akşamına akciğeri sıçarız klozete.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 o değilde ukraynada içtiğim gibi nargile içmedim hiç bi yerde ya adamalr bariz çok daha iyi yapıyor neden öyle hem de burdan 10 kat falan ucuz
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bi de leş gibidir o çay. 7 liraya satmalarına rağmen
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Jaegerjaquez said: o değilde ukraynada içtiğim gibi nargile içmedim hiç bi yerde ya adamalr bariz çok daha iyi yapıyor neden öyle hem de burdan 10 kat falan ucuz türkiyede düzgün tütün kullanan yok gibi bir şey ondandır nargilenin pahalı olması için hiçbir neden yok abi zaten. en ufak maliyeti yok aletin. kendisi pahalı değil. içindeki su. tütün desen bir kişiye koyacağın tütünün maliyeti +/- 1 tl. onun dışında geriye kalan tek şey közleyecek adamın uğraşı, etrafın pisliği falan. nargile için 15-20 TL fazlasıyla makul bir fiyat. mekanlar nasıl olsa verecek enayiler diye geçiriyor işte.
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 çayın kralı altınbaş da, onu bi tek karaköy güllüoğlu veriyo malesef. en pahalı çay amk.
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 çoğu mekan çakallık yapıp lüleyi yarım dolduruyor. nargile daha çabuk yanıyor. kömür içiyorsun bir süre sonra. kafa söylettirme taktiği hop 15tl ve üzeri kafa parası sdfs. deneme amaçlı istanbul'un her köşesinde nargile içtim. her zaman en güzel nargile tanıdığınız nargilecinin yaptığı nargile ya da evinde yaptığın. suadiye'de bi mekan açmışlar amber diye. deneyeyim dedim. nargile 50tl bahreyn tütünü veriyorlar amk sdfs.
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 altınbaştan sonra başka çay içemez oldum ben sadece suyun tadı direk değiştiriyo çayın tadını. macaristanda suyun tadı farklılaşıyo kaynatınca nedense. bakkaldan aldığım su da aynı çeşme suyu da. niye böyle bilmiyorum sdfg
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bastırılmış homoseksüel modasından nargileye hızlı geçtik bakalım aynı hızı çay için muhafaza edebilecek miyiz
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Esh said: altınbaştan sonra başka çay içemez oldum ben sadece suyun tadı direk değiştiriyo çayın tadını. macaristanda suyun tadı farklılaşıyo kaynatınca nedense. bakkaldan aldığım su da aynı çeşme suyu da. niye böyle bilmiyorum sdfg istanbuldaki çeşme suyu da aynı şekilde ya kaynatına bi tuhaf oluyor ama tuhaf şekilde alıştım da damacana suda o tadı alamıyorum sdf
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kaynatmadan içince tadı güzel mesela, ama sıcak bişi içiyim desen tad meh. şu arıtma şişelerinden mi denesem acaba kaynatmadan önce
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Çay candır gerisi heyecandır. Kaçak seylan çayı var dökim mi bir bardak, taze demledik?
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Nargilede nargileciyi tanımak şart. Herhangi bi yerde içilecek bi şey değil. Eğer Smokkin'e giderseniz nargileci cocugun adı yusuf. Selamımı söylersiniz (Berkay çok övdü senin nargileni diye) utandırmaz. Ben sırf nane içtiğimden tütünleri bilmem pek son gelen nane iyiydi onu diyim sadece. ayrıca nargilenin normal fiyatı 20-30 tl arası felan. Nasıl ki çayın bedeli 5 lira değilse oturmaya hizmete para veriyosan nargilede de aynı mantık. Gidip 4 saat oturup 40 tl para veriyorum ben. Tercih sizin. 20 Tlye de var nargileci kadıkoyde felicita diye. Ben 2000den beri içiyorum 12 tl den içmeye basladım 30 a kadar geldi işte.
Öne çıkan mesajlar