Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 MX2 sabit bataryayla geliyor, pil sorunu yok. Micro usb ile sarj edebiliyorsun. Bugun oglene kadar alici cikmazsa kutuyu acip kendim kullanicam. Paticikte bu saatten sonra ancak A4tech maus satarim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 el ufak olur anlarım da öbür türlü şu ufak portatif mouse'ları kullanmak gerçekten cehennem azabı. özellik benim gibi elleri kocaman olan ( ama zarif hmmfs) biri için at çöpe gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 forumun yarısı beşyüz liralık fareler kullanıyor, hayatında ilk kez pahalı fare görünce niye tripleniyorsun ki. ederi o kadar yani overpriced bi fare bu. teklifler normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bana mı diyosun ? ben g502 kullanıyorum olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 macbook kullanınca mouse a gerek kalmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mercedesimin anahtarımın fotosunu koydurma godlbaren sdfsdf:D Güncelleme; hala kutusunu açmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 teklifim hala gecerli...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kozalak said: bende ilk versiyonu vardı. - pili çok az dayanıyor - 2 sene sonra(yanlış hatırlamıyorsam) sol click yapan switch bozuldu, kafasına göre double click yapıyordu. bu sorundan şikayetçi çok insan var araştırırsanız. yeni versiyonda bu sıkıntıları çözdüler mi acaba? mx1 kullanıyodum, double click yapmaya başlayınca garantiye yollamıştım, yenisi yok diye parasını iade ettiler. bende mx2 aldım o parayla. 7-8 aydır kullanıyorum bi sorun yok. webdenal dan 220 ye falan almıştım. şimdi de 280 olmuş fiyatı alacaklara bi alternatif. https://www.webdenal.com/logitech-910-004374_801805.html Mouse ağırlığı, ele oturuşu falan tam bana göre, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 sanssizsansli said: bana mı diyosun ? ben g502 kullanıyorum olm :D sen niye her mesajı üstüne alınıyorsun lan hiç mi yazdıklarına güvenmiyorsun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Her mesajımı takip mi ediosun ak işsiz misin nesin :). O her mesajı bi göstersene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Artık mausu ben kullanıyorum, bye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Züppe diye alay ettiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aynı paraya almak isteyen olursa https://www.gelecekevimde.com/-logitech-mx-anywhere-2-kablosuz-mobil-mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 gelecek evimde com das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aktiftablet tam bir ortadoğu-avrupa arasında sıkışıp kalmış türk insan profili akü. eline para/güç geçse hepimizi sikecek herif :D iki dk fakir rp'si yapayım dedim, fırsatı bulmuş nasıl geliyo üstüme lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 nalaka, gayet makul bi soru sordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar