_Rave Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Rewendor said: Game Dev Tycoon http://www.technologytell.com/apple/files/2013/09/game-dev-tycoon-industry-news.jpg Maalesef çok geç, daha yeni yeni keşfettim bu oyunu. Çok çok basit ama çok çok tatlı oyun, bilgisayar oyun tarihine bir saygı duruşu, 80'lerin text rpg'lerinden günümüzün VR'larına kadar uzanan bir bilgisayar oyunu firması, Comodore'un batışı, Playstation konusunda Sony Nintendo anlaşmazlığı, konsol savaşları, PC'nin duraklama ardından tekrar el güçlendirmesi falan hep işlenmiş. Oyunun sonunda Activision gibi ünlülere Soundtrack ve seslendirme yaptırıp reklama milyon dolarlar harcayan AAA oyun serisi patlatan firma da olabiliyorsunuz, Valve gibi kendi dijital dağıtım ortamını yaratan bir yaratıcı firma da, SI Games gibi seriden gitme ya da Blizzard kendi Con'larını düzenleyen firma da. Gerçi Blizzard gibi az ama öz oyun çıkarma modeli pek yok, ama Blizzard'ın da baştan güçlü elle geldiğini ve çabuk başarıya ulaştığını görebiliyorsunuz, nitekim oyun tematiklerinde Fantasy ve Space direkt her türlü konsepte destek veren ve direkt çok tutulan oyun temaları. Yapımcıların ilk oyunuymuş, çok daha detaylı ve güzel hale gelebilir, ama şu anda bile pek çok konuda başarılı. Bir garajda başlayıp silikon vadisinde biten 35 senelik macera. şunda bir sürü oyun yaptım,9/10- minimum 8/10luk final fantasy gibi action/rpg serileri geliştirdim şöyle 7-8 tane sonu mmosuna kadar giden ama hep yoğunlaştığım rpg oyunundan değilde gidip arada para kazanmak için yaptığım slam dunk diye bi basketbol oyunundan 10/10 aldım sadece sdfs. buarada ilk korsan oynamıştım oyunu ve korsan oyunda oyunlarınızdan bazıları korsan indiriliyor ve ileriki seviyeler için yapımcıların hedeflediği gibi oyunu kapattıracak bi olay değil de güzel bi challenge olmuştu benim için.aldım sonra gerçi orjinalini, güzel oyun yapmış adamlar. oynamayana da tavsiye ederim, ilk birkaç oynayış feci sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Saeros said: şu overcooked keşke internet üzerinden oynansa. bi arkadaş kardeşiyle beraber oynarken streamliyo hüzünle izliyorum :( hamachi remotr veya moonlight stream falan diyolar online oynamak için. bi denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Kofte gibi bronze lig eglencesi icin. Sonrasinda biraz; Aksama alyen. edit: Shadow Tactics aklimda benimde, arka sayfada yazilmis. Indirim gelince artik.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Twin prince'i kesmeye sabrım kalmadı, beraber kesecek adamda çıkmıyor bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 http://vignette3.wikia.nocookie.net/dirtybomb/images/e/e8/Turtle_Character_Card.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 http://cdn.edgecast.steamstatic.com/steam/apps/247000/header.jpg?t=1501234782 arkadaşlarla acayip eğlenceli board game. çok fazla geyik var. keşke fiziksel versiyonu da erişilebilir olsa zira tonlarca ekspansiyon var. https://cdns.kinguin.net/media/category/4/-/4-1024_1820.jpg https://img.youtube.com/vi/kziqbfztafg/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oyunun kökeni 1983 lere gidiyor huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 4 gün free yapmışlar steam de bakayım dedim Çok fazla oynatmaz beni ama güzel oyun yapmışlar, iyi düşünmüşler farklı bir oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3c/LA-Noire-Box-Art.jpg/250px-LA-Noire-Box-Art.jpg yıllardır steam'imde beklettiğim oyundu. sonunda oynadım. ne güzelmiş ya. eve gitsem de cinayetleri açığa kavuştursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 İndirimden Syberia 3'ü almıştım. Ona başlamadan önce 1 ve 2'yi yeniden oynamaya karar verdim. 1'e başladım dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 ya ben laptopta kaldım da ne oynasam bilemiyorum civ5 var, hiç civ oynamamış adama gider mi civ5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 gider niye gitmesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Learning curve u korkutuyor oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 kafaya takmaya gerek yok, indir zorluğu kafana göre takıl ortalıkta, eğlencen bak, çok sararsa zamanla artırırsın zorluğu, geçersin planlı oynama aşamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Lemmy said: 4 gün free yapmışlar steam de bakayım dedim Çok fazla oynatmaz beni ama güzel oyun yapmışlar, iyi düşünmüşler farklı bir oyun yapmışlar Hava yapmışım ama yedik trap'ı oyunu aldım halloween dlc'sini aldım bir de üstüne. Jason ile katliam yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 https://i.imgur.com/Jax70LU.jpg 3 saat falan oynadım şimdilik ama gerim gerim gerdi valla. kulaklıkla otel odasında karanlıkta oynayınca tribe soktu clickerların sesi falan asfdsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Feamer said: kafaya takmaya gerek yok, indir zorluğu kafana göre takıl ortalıkta, eğlencen bak, çok sararsa zamanla artırırsın zorluğu, geçersin planlı oynama aşamasına oyun sardıydı da laptop kaldırmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MWFDtnnfmqs Şunu deniyim dedim yükledim giremiyorum oyuna tr ye şut mu attılar yine ben de mi sorun var deniyen olursa yazı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ben hala oyun ariom ya gt620m ekran kartini kastirmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Dene işte benim dediğimi :) free Ama giremiyorum nedense, oyun steam sürümünü görmüyor gibi bir şey diyor, millet oyunda ama görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 dostum kart oyunu bu ya hiç beceremem ben europa universalis 4 indiriom bakalım, kaldırırsa makine oyalar biraz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 telltale oyna iste ya da herhangi bir point&click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ultra Ark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 eu4 ü de kaldırmadı laptaop sdf başka oyun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar