tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Sorieno said: Evet bu ülkede hala bir çoğumuz sisteme onbin lira harcayıp adam gibi PSU kullanmıyoruz. UPS'e 200 lira, düzgün topraklamalı prize 60 lira vermiyoruz yani. Hala bu sığırlığı yapıyorum ben mesela. şu sığırlığa devam etmekteyim. PSU güzel ama ups yok, priz de berbat durumda. 60 liraya bi 6lı tunçmatik alıcam sanırım cahilliğimle
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ups alın sürekli takılı kalsın fişe. 2-3 senede bir pillerini yenileyin. amaç darbeyi emmesi zaten, bi anda kapanmasından ziyade.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Garanti gecerli degil seri numarasini bulamadigim icin. 1151 soket mb cpu bulamadigim icin de son elemeyi yapamiyorum Atasehirdeki bimeks asus mb teknik servisi. Vakit bulunca goturecegim
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 scheider'in regulatorlu ups'i var mi hepsiburada'da bi baksaniza. regulatorlu olmayan nasil oluyo onu anlamadigimdan soruyorum. mesela su is gorur mu? http://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx650li-gr-650va-line-interactive-ups-p-BD804939
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Sorunu cozduk. Sikinti psu daymis. Anakart ve cpu saglam Aklinizda bulunsun anakarta guc gelmesi, atacla kisa devrede calismasi vs psu nun saglam oldugu anlamina gelmiyormus Ha yanlis voltajdan biosla alakali bir entegre icindeki program corrupt olmus, anakart da calismiyordu ama yazilimsal olarak duzeltildi Neyse ggwp
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 1,5 ayda iyi cozdunuz panpa sdf gecmis olsun hadi.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Esh said: ups alın sürekli takılı kalsın fişe. 2-3 senede bir pillerini yenileyin. amaç darbeyi emmesi zaten, bi anda kapanmasından ziyade. Surge protector lu priz yetmiyor mu buna
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 nope, aslında standart ups regulatorsuz ise pek bir işe yaramaz.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 evet senelerce o prizleri bize şimşekten korur diye sattılar. psunun kendisi sağlam olacak dediğin gibi. fakir makir ama anlıyor kerata : ))
Öne çıkan mesajlar