pontipati Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 pascalnouman said: lock stock n two smoking barrels :) izledim 2 kez belki 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 esnaf filmi mi lazım sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Science of Sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 tiLi said: esnaf filmi mi lazım sana? o nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Kong: Skull Island http://media.sinematurk.com/film/a/ba/2bd1d8aae5fb/244422jpg-c_215_290_x-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ayy pardon, karıştırıp yanlış posteri atmışım. Mesaj nasıl değiştiriliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 HAİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 pontipati said: tiLi said: esnaf filmi mi lazım sana? o nasıl oluyor daha az bilinen ama kaliteli arıyon heralde. sorulan bütün filmleri 3 kere izlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 razzRaziel said: pontipati said: razzRaziel said: jake gyllenhaal'dan son dönemde 2 underrated efsane film geldi onları da izle bari enemy (gerçi bu herkese göre değil çok metaforlu) nightcrawler nightcrawler'ı izledim enemy metaforlu derken çok kasıyor mu beyni kapasak izlenir mi beyni kaparsan enemy'den bi bok anlamazsın, baya yakıyor. enemy'i anlatır mısın abi pek bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 anlatılmışı var http://blog.radikal.com.tr/sinema-film-kritikleri/enemy-aciklama-ve-analiz-61603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 film warner bross tan izlenir abi. hep bitince mal mal credits yazılarına baktıran filmler yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Demolition cok cok kotu bir film abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Raylen said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ad/EMMANUELLE-5_02.jpg 87 yılında çekilmiş şu film. biz kırmızı noktalı izliyorduk belki 96-97 okul dönemiydi. erotik filmlerimiz bile 10 yıl gecikmeli geliyormuş pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 uyarıcı kardeşlerin bütün filmlerini izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Masticore said: Demolition cok cok kotu bir film abi. olm beğenmemiş olabilirsiniz de ne kadar rahat çok çok kötü diyorsunuz sdfs. jake reisin kötü filmi yok. genelde filmlerinin tarzları da benziyor. demolotion da enemy kadar başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Vallahi cok rahat dedim bu film için ya ama şöyle bir bakıyım dedim ne varmış bu film de göremediğim. Metascore,Rotten... Yine en insaflı imdb olmuş. Verdiği ufacık bir mesaj ve bu mesajı ağır ağır 2 saate yaymışlar. Kafayı üşüttükten sonra depresyonlu saçma hareketlerini bu kadar uzatmaya ne gerek vardı? O baygın yarım açık gözlerle bakışlarından gına geldi. Görüyoruz abi,aldık mesajı... Öyle Marcel Proust'a göndermelerle olmuyor işte.. Senin ki biraz fan boyluk olmuş red kusura bakma :D Jake Gyllenhaal'ı severim Nocturnal Animals ve özellikle Nightcrawler'in yeri ayrıdır bende. Güzele güzel,kötüye kötü derim abi. Benim düşüncelerim böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 the mummy kadar yorgani cekip comfy modda izlemelik baska bir film cekilmedi mi henuz? The mummy tier olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 dünyanın merkezine yolculuk, brendan dan yine, mummy kadar iyi değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Karayip korsanlarini gordum tvde, yorgan altina geciyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar