Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Top 8 | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan 2017 22.05

Llama

Öne çıkan mesajlar

sıkıntı q7 olmaması degil aslında suanda yedegi olmaması tamamen. Onun yerine illk 11den birini kaydıracak orası tam o adamın yeri olmıcak geldigi bosluguda baskası doldurmaya calısacak.Su durumun iki tane sorumlusu var benim gözümde birisi olcayı sırf mehmet ekiciyi fener almasın diye trabzona yollayan yönetim 2side aboubakar denen mal.Senol günes ilk yarı bişey denicek ya tutarsa diye duruma göre ikinci yarı olmayanın yerine yenisini alıcak ama o zamana kadar cok gec olmaması da lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani lafta olduğu kadar kolay bir şey değil ve temelde uygulaması da zor ama 4-3-3 deneyip Babel - Cenk - Talisca ya da Babel - Talisca - Cenk yapabilir.

Ya da forvetsiz 4-5-1 oynayıp en uc kısımda Babel - Oğuzhan - Atiba - Inler - Cenk - Talisca falan yapabilir.

Inler yerine Necip'te olabilir. Necip hem daha sert svunmacı hem de Gökhan gibi ileri uzun oynama konusunda başarılı, onun kadar olmasa da daha dirençli savunmacı an itibariyle.

Bizim yapmamız gereken hızlıca kanat değiştirip oyunu kanatlara yıkmak zaten. Bayağı bir analiz var son zamanlarda Twitter da falan Lyon takip edenler hem en zayıf yanlarının kanat oyuncuları olduğunu söylüyor, gösteriyor ki Inler - Necip vari uzun topçular fark yaratabilir bu maçta.

Necip'in Oly maçındaki hücum performansını ya da Inler'in ŞL performansını vs. düşünün işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şu maça kadar yönetimin ve ŞG nin yaptığı mallıkları kimse su üzerine çıkartmadı ama en ufak sakatlıkta sıçtığımızın resmi oldu en önemli maçımızda. Olcay'ı ve Kerim'i sattın elinde Aras var hiç kullanmadın belkide çok kötü ama bir kaç kere oynat belki bir işe yarar yani sonuçta elindeki yegane yedek kanat oyuncun. Bakalım nasıl bir saçmalık izleyeceğiz inşallah çok feci sıçmayız deneme yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/C9KQHUPWAAAa3VX.jpg

şuna çalışıyormuş bir de, böyle çıkarsa ilk yarıdan min 2 yeriz tahminen.

Lyon'un zaafı savunmada kanatlar ama hücumda da en iyi bölümü kanatlar. Orta saha direncini bırakırsan yapman gerekeni sana yaparlar.

Böyle çıkarsak büyük kayış var.
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh baya biri girmiş araya

@khalad

Abi rahat olun ya Aboubakar ve quaresma sakat yani ikisi de kanat forvet olarak oynatılan oyuncular. Yönetim napsin daha kaç kanat oyuncusu olsun? Arasi falan da sallayın, kerim frei ya da Olcay olsun istemezdim ben bu maçta. Olcay bizde şu an Trabzon daki Olcay değildi. Talisca yi koyar kanat forvet oynatır ortada oynayacak bir ton adam var.

Bizim eksiğimiz forvet ve stoperdi, stoperde de tosic ile dahi olur öncelik değil demiştim ben mesela, önemli olan birbirine alışması çünkü tandemin taş gibi oynadı çok uzun haftalar tosic Marcelo. Takımın en önemli eksiği forvet şu anda o bahsi açacaksak da, açmaya gerek yok. Yönetimin tek hatası ŞG nin istediği tipte değil kendi kafasına göre adamları almasi oldu. Quaresma dönecek bence bu maçta bakmayın sakat falan dendiğine.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

https://pbs.twimg.com/media/C9KQHUPWAAAa3VX.jpg

şuna çalışıyormuş bir de, böyle çıkarsa ilk yarıdan min 2 yeriz tahminen.

Lyon'un zaafı savunmada kanatlar ama hücumda da en iyi bölümü kanatlar. Orta saha direncini bırakırsan yapman gerekeni sana yaparlar.

Böyle çıkarsak büyük kayış var.

Bence bu kadro da kötü değil. Mitrovic hep güven verdi bana oynadığında. Tosic son dönemde çok kritik hata yapıyor. Futbolda her şey sportif değil, psikolojik de aynı zamanda. Son dönemde hep aptal basit hatalarla elendik. Bu maçta böyle bir kritik hata takımı cokertebilir. Tosic stoper oynarken bu hatayı yapma olasılığı çok yüksek. Gerçi sol bek oynarken de ŞG basit oynamasını kesinlikle tembih etmeli ve kartlara karşı dikkatli olmasını.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Geçen sene o Olcay'la şampiyon olduk şu an olsa defansif yönü ile de inanılmaz faydası olurdu.

Geçen sene şampiyon olduğumuzda tiki takalar, küçük ucgenler, ucgenler sonrası ceza sahası içine öldürücü paslar vardı. Sosa, içeri yıkılan ve ters kanatta pasa gelen Gökhan Töre vardı. Top dağıtan, yalancı kosularla stoperi yanında götüren gomez vardı. Bu sene olcayin senesi değil ve doğal olarak da olmadı. Defansif oyununa diyecek yok ancak o pozisyondaki adam da sadece defansi yüzünden tutulmaz. Adama da yazık, Trabzon'da kendini buldu.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların kanatları baya iyi baklava yapmaz gibime geliyor

şaklabanın tek lazım olduğu maç ve herif sakatlandı ya. çizgide top beklemesi sadece bu maçlarda işe yarıyor. hiç düşünmezdim bunu söyleyeceğimi ama umarım oynayabilir.

şl deplasmanlara atiba - necip ya da atiba - inler çıkmıştık, uzun toplarla quaresma ve aboubakar'ı kaçırıyorduk. bu maçta da benzer işler yapmamız lazım. talisca'yı kanada çekmek intihar resmen orada ne savunma yapabiliyor ne kaleyi görebiliyor. ortada en azından top kapabiliyor, hızlı çıkışlar atıp frikik alıyor. 4231'den vazgeçmeyeceğini düşünürsek şöyle bir kadro bence en temizi.

gg marcelo mitroviç tosiç
atiba inler (necip)
babel talisca adriano
cenk

keşke bugünkü juve gibi alan savunması yapabilsek de onların taktiği uygulasak

gg marcelo mitroviç tosiç
babel atiba necip adriano
talisca
cenk

pic related

adriano ne olursa olsun sık sık yardıma gelmeli tosiç tam bir saatli bomba olduğu için

keyifler yerinde

Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Konuya gitmek icin tiklayin: https://forum.paticik.com/read.php?29,8634105,8651482#msg-8651482
khalad said:

Geçen sene o Olcay'la şampiyon olduk şu an olsa defansif yönü ile de inanılmaz faydası olurdu.

Geçen sene şampiyon olduğumuzda tiki takalar, küçük ucgenler, ucgenler sonrası ceza sahası içine öldürücü paslar vardı. Sosa, içeri yıkılan ve ters kanatta pasa gelen Gökhan Töre vardı. Top dağıtan, yalancı kosularla stoperi yanında götüren gomez vardı. Bu sene olcayin senesi değil ve doğal olarak da olmadı. Defansif oyununa diyecek yok ancak o pozisyondaki adam da sadece defansi yüzünden tutulmaz. Adama da yazık, Trabzon'da kendini buldu.

İyi güzel adam için çok iyi olmuş olabilir hatta oyun sistemine de tam olarak oturmuyordur eyvallah ama tam her yönde iyi giderken yedeğinde yarım sezon daha takımın içerisinde 3 senedir bulunan kadroya aldığında uyum sorunu yaşamayacak şimdi olduğu gibi zor zamanlarında oynayabilecek bir adam tutmak vardı. birde 200 bin euro ya satıldı bu adam tartışmaya bile gerek yok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...